WWE 2K15 | Xbox 360

این ویدیو اخر در تاریخ 29 اگوست منتشر شد (3روز پیش).با دیدن این تصویر در اخره ویدیو ، بازم باید به اومئن بازی واسه pc امیدوار بود؟:|
07de0dc5a9d383c11.png

این ویدیو اخر در تاریخ 29 اگوست منتشر شد (3روز پیش).با دیدن این تصویر در اخره ویدیو ، بازم باید به اومئن بازی واسه pc امیدوار بود؟:|
07de0dc5a9d383c11.png
برو نسل جدید بگیر حال کن اومدنش که احتمالش هست ، ولی تاییدش ممکنه طول بکشه.

برو نسل جدید بگیر حال کن اومدنش که احتمالش هست ، ولی تاییدش ممکنه طول بکشه.
ولی اگه 1 % واسه pc بیاد، کل دی ال سی ها مجانی_کلی ماد واسه بازی ساخته میشه (دیگه بازی هیچ محدودیتی نخواهد داشت) و روز به روز توسط کاربران ادیت میشه_گرافیک بازی خیلی بهتر میشه(یادته توم ریدر واسه pc یک وابلیت داشت که موهای لارا مثل واقعیت حرکت میکرد؟حالا فرض کن موهای شان مایکلز اینطور بشه).مزایای زیادی داره اگه روی pc بیاد.
.
ولی احتمالا این اتفاق نمیافته.من هم مجبورم ps4 رو تا 1 ماه دیگه بخرم
.........
.....
لعنت بهشون چرا یه ویدیو از بازی نمیدن؟فقط خدا کنه بازی تاخیر نخوره.خدا کنه بازی مشکلات افت فریم هم نداشته باشه مثل ufc

ولی اگه 1 % واسه pc بیاد، کل دی ال سی ها مجانی_کلی ماد واسه بازی ساخته میشه (دیگه بازی هیچ محدودیتی نخواهد داشت) و روز به روز توسط کاربران ادیت میشه_گرافیک بازی خیلی بهتر میشه(یادته توم ریدر واسه pc یک وابلیت داشت که موهای لارا مثل واقعیت حرکت میکرد؟حالا فرض کن موهای شان مایکلز اینطور بشه).مزایای زیادی داره اگه روی pc بیاد..ولی احتمالا این اتفاق نمیافته.من هم مجبورم ps4 رو تا 1 ماه دیگه بخرم..............لعنت بهشون چرا یه ویدیو از بازی نمیدن؟فقط خدا کنه بازی تاخیر نخوره.خدا کنه بازی مشکلات افت فریم هم نداشته باشه مثل ufc
اره خداییش نسخهpc بدون محدودیت هست ، من فقط اون کشتی کج که کج میدویدن ،
یادمه
بیای نسل بعد عوضش با هم انلاین میزنیم..

آخرین ویرایش:
چرا جواب نمی دید ؟
کسی الان نمیدونه.اخباری که تا حالا از بازی منتشر شده بسیار ناچیزه.همه یه جورایی فعلا تو خماری هستیم.
تنها چیزی که دیدیم همون چند تا ویدیو کوتاه از games com هست که اونم با موبایل فیلم گرفته شده.از اون ویدیو هم گرافیک بالا و گیم پلی تکراری برداشت کردیم.
....
TGS کی برگزار میشه؟شاید اونجا خبری از بازی بشه انشالله

بچه ها دقت کردید که فعالیتمون تو تاپیک کم شده
تاپیک wwe 2k14
110 صفحه شده بود
تاپیک wwe 13
93 صفحه
حالا فک کنم تاپیک این بازی به زور به 70 80 برسه

- - -ویرایش - - -

کسی الان نمیدونه.اخباری که تا حالا از بازی منتشر شده بسیار ناچیزه.همه یه جورایی فعلا تو خماری هستیم.
تنها چیزی که دیدیم همون چند تا ویدیو کوتاه از games com هست که اونم با موبایل فیلم گرفته شده.از اون ویدیو هم گرافیک بالا و گیم پلی تکراری برداشت کردیم.
....
TGS کی برگزار میشه؟شاید اونجا خبری از بازی بشه انشالله
فک نکنم تو TGS تریلری از بازی بشه

بیشتر بازی هایی که معرفی میشن برای جذب بازار ژاپن هست

خدا کنه بازی مشکلات افت فریم هم نداشته باشه مثل ufc
اوووه ، افت فریم ؟ مگه یو اف سی افت فریم داشت ؟ =((
خداوندا ، پروردگارا 6 تا گوسفند نذر میکنم تا wwe2k15 افت فریم نداشته باشه :d
همین جی تی ای وی واسه افت فریم از چشم افتاده ، حالا نمیدونم چرا هیچکی به غیر من این افت فریم هارو نمیبینه :|

همین جی تی ای وی واسه افت فریم از چشم افتاده ، حالا نمیدونم چرا هیچکی به غیر من این افت فریم هارو نمیبینه :|
من تنها افت فريمي كه ديدم تو كرايسيس بود تو gta v نديدم و افت فريم به خاطر ناتواني كنسوله كه تو wwe2k15 واسه ps3.xbox 360 قطعا هست اما نسل جديد حتما نيست چون توانايي اون كنسولا خيلي زياده

همین جی تی ای وی واسه افت فریم از چشم افتاده ، حالا نمیدونم چرا هیچکی به غیر من این افت فریم هارو نمیبینه

توی نسل جدید بدون شک افت فریم نداریم خیالت راحت

بچه ها دقت کردید که فعالیتمون تو تاپیک کم شده

اخه امسال برعکس هر سال خیلی اطلاعات و اسکرین شات و تریلر بیرون ندادند تا بیشتر بشه راجع بهش حرف زد

افت فریم که تو بازی های معمولی تک به تک نداره ، ممکنه تو بازی های شلوغ و TLC پیدا کنه ، کم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or