WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
سلام ب همه دوستان،تو بخش داستانی تو رسلمنیای 23 مسابقه ی آندر باتیستا،OMG DRIVERآندر تیکر رو اگه اشتباه ننوشتم چجور میشه انجام داد؟لطفا!!!!!

سلام ب همه دوستان،تو بخش داستانی تو رسلمنیای 23 مسابقه ی آندر باتیستا،OMG DRIVERآندر تیکر رو اگه اشتباه ننوشتم چجور میشه انجام داد؟لطفا!!!!!
سلام دوست عزیز
حریف رو به سمت طناب بکش و در حالی که چسبیده به طناب هستش y رو بزن
البته باید فینیشر داشته باشی

- - -ویرایش - - -

فيزيك بازي درست شده يا مثل پشمكن هنوز ؟!
مثل پشمک
عین wwe 13 هست تغییری نکرده

فيزيك بازي درست شده يا مثل پشمكن هنوز ؟!
لی تریپل ، اونجاهاش سخته که یکدفعه رو زمین فینیشر میزنه خیلی اذیت میکنه ، با گلدبرگ تقریبا کارش تموم بود ، که رو زمین سامبیشن زد؟
ع

Navid iiiمنظور شما از فیزیک چیه ؟ فیزیک رستلر یا فیزیک وسایل کدوم ؟

لی تریپل ، اونجاهاش سخته که یکدفعه رو زمین فینیشر میزنه خیلی اذیت میکنه ، با گلدبرگ تقریبا کارش تموم بود ، که رو زمین سامبیشن زد؟
ع

Navid iiiمنظور شما از فیزیک چیه ؟ فیزیک رستلر یا فیزیک وسایل کدوم ؟

من اینقدر بیرون رینگ زدمش تا بردمش تو سقط شد و همون یکبار از دست اون صحنه تاریک و گیو اپ در بری دیگه کاری نمیتونه بکنه و دور دوم که با بروک زدمش دیگه نزاشتم به غیر از اون گیواپ کاری بکنه و لهش کردم:gunner:

من اینقدر بیرون رینگ زدمش تا بردمش تو سقط شد و همون یکبار از دست اون صحنه تاریک و:d گیو اپ در بری دیگه کاری نمیتونه بکنه و دور دوم که با بروک زدمش دیگه نزاشتم به غیر از اون گیواپ کاری بکنه و لهش کردم:gunner:
حال نمیده مثل ترسوها دربری باید باهاش فیس تو فیس شی تو رینگ ، حیف اکستریم رولز نیست میز و چوب بیسبال نیس:dت. :d من تازه با باتیستا یکبار تومبستونش هم ریورس کردم ، خیلی حال داد دوتاییمون خونی شدیم

حال نمیده مثل ترسوها دربری باید باهاش فیس تو فیس شی تو رینگ ، حیف اکستریم رولز نیست میز و چوب بیسبال نیس:dت. :d من تازه با باتیستا یکبار تومبستونش هم ریورس کردم ، خیلی حال داد دوتاییمون خونی شدیم

قلق ریورس کردن کاملا اومده دستم اصلا نمیزارم ضربه بزنه و فیشرهاش رو زرت زرت ریورس میکنم و من عادت دارم حربف رو قرمز کامل بکنم بعد بشمارمش و تو همه بازیها هم dq افه و چهار روز بعد هم که هک بشه زنها رو هم میزنم بدون dq شدن و کلا همه باید کتک بخورن تو این بازی :dو چند وقتی هم هست یه دسته بازی خریدم 350 تومن خیلی دقیق دکمه هاش و انالوگهاش هست و 8 تا دکمه اضافه هم داره با lcd تنظیمات در پایینش و خیلی بهتر میشه بازی کرد بازیهایی مثل فوتبال و کشتی کج که نیاز به دقت دسته داره:d>:)

قلق ریورس کردن کاملا اومده دستم اصلا نمیزارم ضربه بزنه و فیشرهاش رو زرت زرت ریورس میکنم و من عادت دارم حربف رو قرمز کامل بکنم بعد بشمارمش و تو همه بازیها هم dq افه و چهار روز بعد هم که هک بشه زنها رو هم میزنم بدون dq شدن و کلا همه باید کتک بخورن تو این بازی :dو چند وقتی هم هست یه دسته بازی خریدم 350 تومن خیلی دقیق دکمه هاش و انالوگهاش هست و 8 تا دکمه اضافه هم داره با lcd تنظیمات در پایینش و خیلی بهتر میشه بازی کرد بازیهایی مثل فوتبال و کشتی کج که نیاز به دقت دسته داره:d>:)
انلاین وصل کنم میام جناغ راسترتو بشکونم . :))
راستی علی ، این سیو هک واریوور و تیکر امریکن اومد ما رو بی خبر نزار . ببین nwo تو جی تگ نیومده؟

انلاین وصل کنم میام جناغ راسترتو بشکونم . :))
راستی علی ، این سیو هک واریوور و تیکر امریکن اومد ما رو بی خبر نزار . ببین nwo تو جی تگ نیومده؟

ها وصل کن ولی مال من جیتگه و تازه بن هم شده:p ولی قدیما تو ps3 ورژن 2009 با یاد گرفتن باگها و کلکهای انلاین و کلی بازی کردن با حریفها و کیسه بکس شدن عاقبت رانک 3 انلاین رو زدم و بنده خدا تا کلی وقت چلنج میکرد ما رو که بیا rematch بده منم میگفتم im sorry you losser و اونم کلی فوش میداد:))>:)

14864955952714465919.jpg

99082819114880719151.jpg

امتیاز بازی WWE 2k14

Gaming Edge به این بازی

امتیاز +B داد. همچنین

The New York Daily News به این بازی دو ستاره داد و این بازی را به کسانی که هرسال

یک بازی تکراری میخواهند پیشنهاد کرد !!
:(

Last edited by a moderator:
انلاین 15 روزه رایگان رو فعال کردم و یکم بازی کردم.
وضعیت سرور ها از همیشه بد تر بود.لگ و تاخیر دهنم رو سرویس کرد.
حریف هم فقط running grapple میزد و taunt انجام میداد.
با تشکر از سازنده ها

خوب منم مد ، 30 ساله رو تموم کردم . بعضی مسابقاتش واقعا حضورشون هم بد بود هم کات اسکین خاصی توشون نبود ، بهتر بگم اوایلش خیلی جذاب تر بود تا اواخر . بعضی مسابقات انگار که داری معمولی بازی میکنی ، فقط محدود شده بود به چند هدف ، مثل باتیستا و جان سینا . نکته خوبش همون ازاد شدن گلدبرگ و باتیستا برام بود . مشکل زیر پله عجیبه که تو کات اسکین وجود ندشت و غیب نمیشد اما بعد از گذشت چندین نسخه هنوز غیب نشدن حل نشده ، اتفاق خوب میتونه تغییر موتور گرافیکی باشه ، که برتیان ویلیامز طراح بازی تو مصاحبه چند روز قبلش گفته بود برای کنسول های نسل بعد از موتور جدسد بهره میگیرند .

آخرین ویرایش:
wrestlemania18مسابقه کریس جریکو و تریپل اچ اون مراحلی که نوشتهhidden objectiveچطوره?
اول هدف هایی که برات مشخص شده انجام بده ، اونا معلوم میشن ، بعضی اوقات که معلوم نمیشن برای این که مسابقه یکذره بیشتر طول بدی و طرف بزنی تا وقت دکمه زنی برسه که یا طرف داور بزنه ، یا این که فینیشرش دفع کنی ، بازی ادامه بدی مشخص میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or