سلام دوست عزیزسلام ب همه دوستان،تو بخش داستانی تو رسلمنیای 23 مسابقه ی آندر باتیستا،OMG DRIVERآندر تیکر رو اگه اشتباه ننوشتم چجور میشه انجام داد؟لطفا!!!!!
مثل پشمکفيزيك بازي درست شده يا مثل پشمكن هنوز ؟!
لی تریپل ، اونجاهاش سخته که یکدفعه رو زمین فینیشر میزنه خیلی اذیت میکنه ، با گلدبرگ تقریبا کارش تموم بود ، که رو زمین سامبیشن زد؟فيزيك بازي درست شده يا مثل پشمكن هنوز ؟!
لی تریپل ، اونجاهاش سخته که یکدفعه رو زمین فینیشر میزنه خیلی اذیت میکنه ، با گلدبرگ تقریبا کارش تموم بود ، که رو زمین سامبیشن زد؟
ع
Navid iiiمنظور شما از فیزیک چیه ؟ فیزیک رستلر یا فیزیک وسایل کدوم ؟
حال نمیده مثل ترسوها دربری باید باهاش فیس تو فیس شی تو رینگ ، حیف اکستریم رولز نیست میز و چوب بیسبال نیس:dت. :d من تازه با باتیستا یکبار تومبستونش هم ریورس کردم ، خیلی حال داد دوتاییمون خونی شدیممن اینقدر بیرون رینگ زدمش تا بردمش تو سقط شد و همون یکبار از دست اون صحنه تاریک و:d گیو اپ در بری دیگه کاری نمیتونه بکنه و دور دوم که با بروک زدمش دیگه نزاشتم به غیر از اون گیواپ کاری بکنه و لهش کردم:gunner:
حال نمیده مثل ترسوها دربری باید باهاش فیس تو فیس شی تو رینگ ، حیف اکستریم رولز نیست میز و چوب بیسبال نیس:dت. :d من تازه با باتیستا یکبار تومبستونش هم ریورس کردم ، خیلی حال داد دوتاییمون خونی شدیم

انلاین وصل کنم میام جناغ راسترتو بشکونم .قلق ریورس کردن کاملا اومده دستم اصلا نمیزارم ضربه بزنه و فیشرهاش رو زرت زرت ریورس میکنم و من عادت دارم حربف رو قرمز کامل بکنم بعد بشمارمش و تو همه بازیها هم dq افه و چهار روز بعد هم که هک بشه زنها رو هم میزنم بدون dq شدن و کلا همه باید کتک بخورن تو این بازی :dو چند وقتی هم هست یه دسته بازی خریدم 350 تومن خیلی دقیق دکمه هاش و انالوگهاش هست و 8 تا دکمه اضافه هم داره با lcd تنظیمات در پایینش و خیلی بهتر میشه بازی کرد بازیهایی مثل فوتبال و کشتی کج که نیاز به دقت دسته داره:d![]()

انلاین وصل کنم میام جناغ راسترتو بشکونم .
راستی علی ، این سیو هک واریوور و تیکر امریکن اومد ما رو بی خبر نزار . ببین nwo تو جی تگ نیومده؟
ولی قدیما تو ps3 ورژن 2009 با یاد گرفتن باگها و کلکهای انلاین و کلی بازی کردن با حریفها و کیسه بکس شدن عاقبت رانک 3 انلاین رو زدم و بنده خدا تا کلی وقت چلنج میکرد ما رو که بیا rematch بده منم میگفتم im sorry you losser و اونم کلی فوش میداد

اول هدف هایی که برات مشخص شده انجام بده ، اونا معلوم میشن ، بعضی اوقات که معلوم نمیشن برای این که مسابقه یکذره بیشتر طول بدی و طرف بزنی تا وقت دکمه زنی برسه که یا طرف داور بزنه ، یا این که فینیشرش دفع کنی ، بازی ادامه بدی مشخص میشه .wrestlemania18مسابقه کریس جریکو و تریپل اچ اون مراحلی که نوشتهhidden objectiveچطوره?