داداش اشتباهه همون تریلر 1 دقیقهیی هستدانلود اینترس و فینیشرهای جدید از استاران WWE 2K14:
=======================================
ریک فلایر
Download
تیتوس اونیل
Download
اندره د جیانت
Download
دمین سندو
Download
- - -ویرایش - - -
این تریلری که من گزاشتم رو کی دانلود کرده بهم بگه که درسته
یا نه
و تا وقتی که من گفتم دانلود نکنید این تریلر
خودم نمی تونم دانش کنم فعلا
امروز صبح اون تریلری که گفتین از صورت پانک هست رو دادنلود کردم و بعدش دیدم که همون تریلر قبلی بود و اصلا ربطی به ساختن فیس ها نداشت.
بگزریم
.....
21 روز دیگه؟هنوز معلوم نیست واسه انلاین ، انلاین پس میخواد یا نه؟تا حالا از فینیشر و گیم پلی هیچ کارکتر زن رونمایی نشده؟
مثل هر سال یک 5-6 تا زن هست تو راستر های ص اول نگاه کن .امروز صبح اون تریلری که گفتین از صورت پانک هست رو دادنلود کردم و بعدش دیدم که همون تریلر قبلی بود و اصلا ربطی به ساختن فیس ها نداشت.
بگزریم
.....
21 روز دیگه؟هنوز معلوم نیست واسه انلاین ، انلاین پس میخواد یا نه؟تا حالا از فینیشر و گیم پلی هیچ کارکتر زن رونمایی نشده؟

اره دقیقا 95 اخرین بالاتری وجود نداره . در حقیقت بخوای حساب کنی ، راک و سینا در یک گروهن ، ولی نفهمیدم هنوز گلدبرگ چنده البته صدرصد بالای 90 هستفقط سر همین overral ها هم یه چیزی بگم که امسال فقط به خاطر همون 2 رسلمینیای سوپر استوری و مسخره راک و سینا ( تحت تاثیر قرار دادن universe و تماشاچیا و گیمر ها ) overral این 2 رو از همه بیشتر زدند و.....
یعنی من موندم امسال کسایی مثل تیکر و گلدبرگ و استون کلد و هیتمن و مایکلز و...باست از این 2 پایین تر باشند !!!!!!!! مطمئن باشید بقیه اورال ها هم از 95 بیشتر نمی کنند امسال و نمی گذارند از اورال راک و سینا بزنه بالا حتی اگه از این 2 قویتر هم باشند که ...فقط به خاطر این 2 رسلمینیای مسخره قبلیشون
اگر امسال 2k اورالی بالاتر از اورال راک و سینا که 95 هست زد من اسممو عوض می کنم وقتی تیکر دهه 90 اورالش از اینا پایین تر باشه :-o
دیگه امسال وای به حال اورال باتیستا و لسنر و .............