WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
دانلود اینترس و فینیشرهای جدید از استاران WWE 2K14:

=======================================

ریک فلایر

Download

تیتوس اونیل

Download

اندره د جیانت

Download

دمین سندو

Download

- - -ویرایش - - -

این تریلری که من گزاشتم رو کی دانلود کرده بهم بگه که درسته
یا نه
و تا وقتی که من گفتم دانلود نکنید این تریلر
خودم نمی تونم دانش کنم فعلا

دانلود اینترس و فینیشرهای جدید از استاران WWE 2K14:

ریک فلایر

Download

تیتوس اونیل

Download

اندره د جیانت

Download

دمین سندو

Download

- - -ویرایش - - -

این تریلری که من گزاشتم رو کی دانلود کرده بهم بگه که درسته
یا نه
و تا وقتی که من گفتم دانلود نکنید این تریلر
خودم نمی تونم دانش کنم فعلا
داداش اشتباهه همون تریلر 1 دقیقهیی هست

امروز صبح اون تریلری که گفتین از صورت پانک هست رو دادنلود کردم و بعدش دیدم که همون تریلر قبلی بود و اصلا ربطی به ساختن فیس ها نداشت.
بگزریم
.....
21 روز دیگه؟هنوز معلوم نیست واسه انلاین ، انلاین پس میخواد یا نه؟تا حالا از فینیشر و گیم پلی هیچ کارکتر زن رونمایی نشده؟

امروز صبح اون تریلری که گفتین از صورت پانک هست رو دادنلود کردم و بعدش دیدم که همون تریلر قبلی بود و اصلا ربطی به ساختن فیس ها نداشت.
بگزریم
.....
21 روز دیگه؟هنوز معلوم نیست واسه انلاین ، انلاین پس میخواد یا نه؟تا حالا از فینیشر و گیم پلی هیچ کارکتر زن رونمایی نشده؟

شما خودت رو زیاد ناراحت نکن من که معذرت خواستم اگه راضی نمیشی به معذرتم بیا منو بزن:dکه فکر و تنت اسوده بشه
من گفتم تریلر دان نکنید حتی تریلر رو برداشتم دیروز بعد از طهر

- - -ویرایش - - -

من دیروز تریلر رو برداشتم تو چطور امروز صبح دانلودش کردی من موندم

بگزریم
.....
مثل هر سال یک 5-6 تا زن هست تو راستر های ص اول نگاه کن .

فقط سر همین overral ها هم یه چیزی بگم که امسال فقط به خاطر همون 2 رسلمینیای سوپر استوری و مسخره راک و سینا ( تحت تاثیر قرار دادن universe و تماشاچیا و گیمر ها ) overral این 2 رو از همه بیشتر زدند و.....
یعنی من موندم امسال کسایی مثل تیکر و گلدبرگ و استون کلد و هیتمن و مایکلز و...باست از این 2 پایین تر باشند !!!!!!!! مطمئن باشید بقیه اورال ها هم از 95 بیشتر نمی کنند امسال و نمی گذارند از اورال راک و سینا بزنه بالا حتی اگه از این 2 قویتر هم باشند که ...فقط به خاطر این 2 رسلمینیای مسخره قبلیشون
اگر امسال 2k اورالی بالاتر از اورال راک و سینا که 95 هست زد من اسممو عوض می کنم وقتی تیکر دهه 90 اورالش از اینا پایین تر باشه :-o:))
دیگه امسال وای به حال اورال باتیستا و لسنر و .............

فقط سر همین overral ها هم یه چیزی بگم که امسال فقط به خاطر همون 2 رسلمینیای سوپر استوری و مسخره راک و سینا ( تحت تاثیر قرار دادن universe و تماشاچیا و گیمر ها ) overral این 2 رو از همه بیشتر زدند و.....
یعنی من موندم امسال کسایی مثل تیکر و گلدبرگ و استون کلد و هیتمن و مایکلز و...باست از این 2 پایین تر باشند !!!!!!!! مطمئن باشید بقیه اورال ها هم از 95 بیشتر نمی کنند امسال و نمی گذارند از اورال راک و سینا بزنه بالا حتی اگه از این 2 قویتر هم باشند که ...فقط به خاطر این 2 رسلمینیای مسخره قبلیشون
اگر امسال 2k اورالی بالاتر از اورال راک و سینا که 95 هست زد من اسممو عوض می کنم وقتی تیکر دهه 90 اورالش از اینا پایین تر باشه :-o:))

دیگه امسال وای به حال اورال باتیستا و لسنر و .............
اره دقیقا 95 اخرین بالاتری وجود نداره . در حقیقت بخوای حساب کنی ، راک و سینا در یک گروهن ، ولی نفهمیدم هنوز گلدبرگ چنده البته صدرصد بالای 90 هست
باتیستا و لزنر و یاکوزونا تو یک سطح هارت و استن کلد و تریپل اچ!!! تو یک سطح. البته شان مایکلز هم 95 هست . احتمالا هوگن هم 95 باید باشه . هفته دیگه سه شنبه قراره یک لایو دیگه برگزار شه که مربوطه به حرکت های جدید در بازی shield , goldberg ...

آخرین ویرایش:
نه افا حامد.من پست های قبلی رو نگاه نکردم.دیروز گزاشتم دو idm و تا تصفه دان کردم و پشیمون شدم و امروز از بقیه ش رو گرفتم.حالا مهم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or