WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
خب همه ي بازيهايي كه هر ساله عرضه ميشند همينطور هستند مثلا سري بازيهاي pes وfifa .اگه يه شركتي بخواد اين بازيو درست كنه مطمعنا حالا حالا ها نميتونه چون مثل كشتي كج اين همه سال براش كلي انيميشنو و چيزاي ديگه درست كردند .البته فرق اين بازيا با كشتي كج اينه كه در اين بازيا فرق يه نسخه با نسخه ي ديگر و تفاوت پيشرفتي كه در يك سال در بازي ايجاد شده كاملا احساس ميشه،اما در سري بازيهاي كشتي كج اين طور نيست،نسخه ها با تفاوت ناچيزي يكي پس از ديگري مياندو ميرند.يا مثال ديگه تفاوت بازيه gta iv , gtav .به نظر من اگه يه كمپاني بزرگ وارد عمل ميشه ميتونهت قريبا همه ي اطلاعات اين بازيو بريزه دور و همه چيزو از نو درست كنه و ما بتونيم شاهد يه گيم پلي نو باشيم. مثل ايكس باكس كه از راه نرسيده داره از sony ميزنه جلو.

آخرین ویرایش:
اخه مقایسه ات خدایی غلطه gta بازی که سالانه نیست و روند مشخصی نداره هر شماره با اختلاف 4 ساله یا بیشتر میاد پس معلومه باید خیلی نسبت به نسخه قبل متفاوت باشه .. بعد نیروها تو gta بیشتره . چون کلا اعضای youkes 20 نفر ژاپنی هستن. .بعد کشتی کج یک بازی سالانه اس مثل فیفا ، فیفا هم امسال کوچکترین تفاوتی نداره با سال قبل ولی pes به لطف انجین جدید خیلی تغییر ایجاد کرده ، کشتی کج هم با تعفییر انجین میتونه انیمیشن های طبیعی تر و ظریف تر گرافیک بهتر و برداشتن محدودیت 6 نفر ایجاد کنه

ان شا الله انجينش عوض ميشه .نسخه ي چهارسال قبل اين بازي smackdown vs raw 2011 چقدر اختلاف بين اين دو بازي وجود داره تازه اون جذابيت خاص خودشو داره.

آخرین ویرایش:
امروز داشتم فکر میکردم(کاری که خیلی کم انجام میدم:d)به یه نتیجه ای رسیدم.
اینکه چرا یه شرکتی مثل ea نمیاد واسه رقابت هم شده یه نسخه مشابه بسازه (حالا نه خود wwe ) و یا چرا کمپانی این بازی رو دست سازنده های جدید نمیده.
این بازی واسه ما حالت تکراری پیدا کرده.ولی اگه فکر کنیم تا حالا هیچ بازی کشتی کجی نیومده و این اولیین باری هست که wwe2k14 داره واسه طرفتاران کشتی کج عرضه میشه.اونوقت این بازی خارق العاده ای خواهد بود.نمیدونم منظورم رو گرفتید یا نه.
متال میزنم.فرض کنید یه شرکت تازه بیاد و بخواد wwe بسازه.حالا باید از جا شروع کنه؟طی این همه سال الان wwe کلی انیمیشن واسه فقط entrance کشتی گیر ها داره به همراه ساختن اون ها و رقص نور و fire work , ... . طی این سال ها کلی ایده واسه این بازی عملی شده مثل حرکت 360 درجه بعضی فن ها و عیره و غیره .ساختن رینگ و سوپر استار ها و لباسهاشون غیره.
باز هم مثال بزنم؟
در طول این سال ها این بازی تبدیل به یه چیز خیلی پر جزعیات و پیچیده شده که ساختنش واسه هر کمپانی دیگه یه کابوسه که چطور این همه موارد رو در بازی جای بده.
دقت کنید این موارد و ساختنشون خیلی خیلی زیاد هست و وقت گیر.
از ساختن کارکتر و کمربند و رینگ و اینترنس و فینیشر و event ها و highlight reel ها و ... بگیر تا بانک اطلاعاتی انیمیشن ها و صدا ها و موشن کپچر ها و بعضی وقت ها لایسنس ها و ورزشگا ها و خطوط داستانی و .... .
همین الانش در کدوم بازی شما میتونید اینترس ها رو با این همه اپشن و جزعیات بسازید؟هیچی.این رو واسه مثال گفتم.
بازی wwe هر چی باشه ، الان تبدیل به غولی شده که به همین راحتی ها و مثلا در طول یکی دو سال واسه سازنده ای جدید ، یه چیز محال و دست نیافتنی شده.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
...
راستی از ویدیو ای که منصور عزیز کزاشته بود.دیدم که اکثر انیمیشن های دریافت مشت و لگد، جدید شده و خیلی خوشحال شدم.منظورم عکس العمل بعد از دریافت ضربه هست.
....
خیلی حرف زدم:|:d
این متن به زبان ساده:دی:
تا حالا 2 تا کشتی کج تو یک سال از 2 تا شرکت متفاوت نداشتیم؛ اگر داشتیم، شرکت جدید موارد جدید ارایه می‌داد و متفاوت بود صد در صد همه منتظرش می‌شدیم و برامون تازگی داشت!
یه رقابت هم بین دو تا شرکت به وجود میومد و مثل فوتبال، هر سال هر دو پیشرفت می‌کردن!

یه سوال دارم از دوستان این عکس تازه گی های رندیه یا قدیمی؟؟
thm-roster-final-randyorton_081620131026.jpg

به نظر من به قدیمیش می خوره

قدیمی منظورم ده سال پیش نیست 3 سال قبل اینا

آخرین ویرایش:
من زمانی که بازی legend of wrestlemania گرفتم . از بخش تجربه بازی های رستلمانیا قدیمی لذت بردم و هنوزم دوس دارم بازی کنم ، اما کنترل نا معفول و عجیب غریب بازی منصرفم میکنه و بدترین استوری ها رو به نظرم از 2009 تا 12 بود. ولی 45 تا بسیار کمه اتیتود ارا همین حدود بود. باید حد اقل 80 تا بازی رستلمانیا بود تو استوری

اي كاش اين فن هم در بازي وجود داشته باشه(البته يه فن شبيهش وجود داره كه همون sentonbomb هونيكو هست )

Swanton_Bomb.gif

خوب وجود داره دیگه. هیمین که شما میگید منتهاش اسم درستش Swanton Bomb هستش که فینیشر Jeff Hardy هست که Hunico ازش استفاده میکرد. این فینیشر صد در صد در بازی Wwe2k14 وجود خواهد داشت.

فراستی، عکس ها رو از ویدیو گرفتی؟ کیفیتش خیلی خوبه.

- - -ویرایش - - -

پس ليست نهايي راسترها كه ميگفتيد قراره بياد كي مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا مشخص نیست نوع تبلیغ و بازاریابی 2k با thq خیلی فرق داره خیلی دیر به دیر اطلاعات و عکس میدن بیرون. و بیشتر برای معرفی اطلاعات جدید بازی از شوهای راو یا ppv ها استفاده میکنن شاید تا 15 سپتامبر که ppv night of champion هست بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or