امروز داشتم فکر میکردم(کاری که خیلی کم انجام میدم:d)به یه نتیجه ای رسیدم.
اینکه چرا یه شرکتی مثل ea نمیاد واسه رقابت هم شده یه نسخه مشابه بسازه (حالا نه خود wwe ) و یا چرا کمپانی این بازی رو دست سازنده های جدید نمیده.
این بازی واسه ما حالت تکراری پیدا کرده.ولی اگه فکر کنیم تا حالا هیچ بازی کشتی کجی نیومده و این اولیین باری هست که wwe2k14 داره واسه طرفتاران کشتی کج عرضه میشه.اونوقت این بازی خارق العاده ای خواهد بود.نمیدونم منظورم رو گرفتید یا نه.
متال میزنم.فرض کنید یه شرکت تازه بیاد و بخواد wwe بسازه.حالا باید از جا شروع کنه؟طی این همه سال الان wwe کلی انیمیشن واسه فقط entrance کشتی گیر ها داره به همراه ساختن اون ها و رقص نور و fire work , ... . طی این سال ها کلی ایده واسه این بازی عملی شده مثل حرکت 360 درجه بعضی فن ها و عیره و غیره .ساختن رینگ و سوپر استار ها و لباسهاشون غیره.
باز هم مثال بزنم؟
در طول این سال ها این بازی تبدیل به یه چیز خیلی پر جزعیات و پیچیده شده که ساختنش واسه هر کمپانی دیگه یه کابوسه که چطور این همه موارد رو در بازی جای بده.
دقت کنید این موارد و ساختنشون خیلی خیلی زیاد هست و وقت گیر.
از ساختن کارکتر و کمربند و رینگ و اینترنس و فینیشر و event ها و highlight reel ها و ... بگیر تا بانک اطلاعاتی انیمیشن ها و صدا ها و موشن کپچر ها و بعضی وقت ها لایسنس ها و ورزشگا ها و خطوط داستانی و .... .
همین الانش در کدوم بازی شما میتونید اینترس ها رو با این همه اپشن و جزعیات بسازید؟هیچی.این رو واسه مثال گفتم.
بازی wwe هر چی باشه ، الان تبدیل به غولی شده که به همین راحتی ها و مثلا در طول یکی دو سال واسه سازنده ای جدید ، یه چیز محال و دست نیافتنی شده.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
...
راستی از ویدیو ای که منصور عزیز کزاشته بود.دیدم که اکثر انیمیشن های دریافت مشت و لگد، جدید شده و خیلی خوشحال شدم.منظورم عکس العمل بعد از دریافت ضربه هست.
....
خیلی حرف زدم

:d