WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
میشه یکی به من بگه مشکل در کجای مسیر قرار داره که بازی برای PC نمیاد؟دیگه 2K جرا مارو دغ میده؟

مشکل به نظر از yokes هست واقعا تیمشون شاید توانایی نداره. یا اتقدر نیروی کافی ندارن که بازی برای pc هم توسعه بدن. بحرحال فروش بازی روی دو پلتفرم ...که نیازی به توسعه روی pc ندارن
بحرحال به نظر نمیاد بازی روی pc عرضه شه در شماره های بعدی

مشکل به نظر از yokes هست واقعا تیمشون شاید توانایی نداره. یا اتقدر نیروی کافی ندارن که بازی برای pc هم توسعه بدن. بحرحال فروش بازی روی دو پلتفرم ...که نیازی به توسعه روی pc ندارن
بحرحال به نظر نمیاد بازی روی pc عرضه شه در شماره های بعدی
نه ربطی به توانایی نداره.
این یه سیاست هست که این طور بازی ها واسه pc نیاد.مثل fight nifgt , ufc , mma

نه ربطی به توانایی نداره.
این یه سیاست هست که این طور بازی ها واسه pc نیاد.مثل fight nifgt , ufc , mma

می شه هم گفت سیاسته هم اینکه واقعا با فروششون روی x360 ps3 دیگه نیازی به یه پلتفرم دیگه ندارن
وقت تنظیم کردنشو برای pc رو میزارن واسه طراحی و .. بازی
بنظر من باید تا wwe 2k15 صبر کرد و بعد در مورد ea نظر بدیم چون همونجور که معلومه امسال از سازنده های قبلی کمک گرفتند و تا بیان خودشون یه چیزی بسازن یه سال طول می کشه
بنظرم سال دیگه بازی زیبایی رو خواهیم دید البته امیدوارم

images

SMACK DOWN VS RAW 2007 واسه PC

بچه یه سوال ازتون داشتم لطفا همتون جواب بدید
شما بیشتر منتظر کدوم سری از بازی های کشتی کج بودید و از همه بیشتر موقع بازی کردن خوشحال شدید همه جواب بدن
من خودم WWE 12

- - -ویرایش - - -

البته به چند قرن پیش مراجعه نکنید!!!

فهمیدم

- - -ویرایش - - -

البته من اینو بگم که من از WWE S VS R 2010 خریدم و اولین خریدم این بود
دقیقا منم همین طوری بودم اولین تجربه wwe ام 2010 اصلا از اون به بعد با wwe آشنا شدم
برای wwe 12 خیلی صبر کردم که خیلی هم افتضاح بود خیلی ناراحتم کرد ولی بهترین بازی که از wwe کردم svr 2011 بود

به نظر منم wwe12 تو اين چند وقته بهتر بوده.و سبك wwe13 , wwe2k14 هم پيرو همون بازيه.

يه نفر يه لينك
فيل تر نشده
براي دانلود تم ورود تريپل اچ در رسلمنياي 27و 25 به صورت hd بذاره ممنون ميشم:)

آخرین ویرایش:
100%‌ بازی wwe12 خوبتر از همه ساخته شد من هنوز دارم اونو بازی میکنم ساخت استارهاش هم خیلی خوب بود بعد در wwe13 امدن اپدیت کردن و یکم باگشو کم کردن اما ساخت اصلی اون همون 12 بود امیدوارم ساخت رینگ و ساخت استارها در wwe2k14 عالی شده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or