WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
فردا قراره ساعت 4.15 pm لیست کامل بازی های 30 ساله رستلمانیا به طور کامل و لایو پخش شه ..احتمالا یک ویدیوی جدید از گیم پلی هم میاد چون برایان ویلیامز هم قراره لایو بیاد.
ویرایش: به وقت امریکا
یک قضیه دیگه هم چند وقته حسابی تو نت و فروم های خارجی پر شده که اونها میگن هوگن با استفاده از قرارداد با 2k به بازی امسال اضافه شده. امروز اریک بیشاف که هم اکنون در tna فعالیت داره، این قضیه رو رد کرد و گفت :کمپانی wwe مورد استفاده قرار داده دارایی های تجاریش با هوگن رو در بازی ویدیویی که این تازه هم نیست.پس میشود نتیجه گرفت هوگن از قبل با wwe قراردادی مبنی بر استفاده اش در چیزهای جانبی از جمله بازی و پکیج ویدیویی داشته و این ربطی به 2k نداره. تنها کسی که 2k با اون قرارداد بسته و مانور زیادی روش میده و تایید شده همون واریوور هست که اونم باز فردا قراره کنفرانس داشته باشه

آخرین ویرایش:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -E-D-I-T - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
مقایسه ی WWE 13 & WWE 12
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -E-D-I-T - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

A0cF9xvCAAAMQUu.jpg:large

A0cFlqfCIAACLsb.jpg:large

A0cEUXqCYAE2Fmu.jpg:large

A0b9XK6CIAAK_C1.jpg:large

A0be8LiCcAA1Kg7.jpg:large

A0bd9vwCAAATEt_.jpg:large

- - -ویرایش - - -

بچه ها کی تو WWE 13 یه همچین چیزی دیده؟؟هنگام بازی کردن؟؟؟
200.bmp

یا این؟؟

D_2013-08-30_174121.png

آخرین ویرایش:
دو تاش تو یونیورس هست .دومی دقیق یادم نمیاد ولی به احتمال زیاد کات اسکین بود و تو ویدیو ها برای بازی میشد انتخاب کرد ولی با فینیشر نمیشد همچین چیزی اجرا کرد ..اولی تو یونیورس بود تو موارد انتخابی.

عكسي كه گذاشتي مربوط به قسمت create a story يا ساختن داستان بود
200.bmp

spanser و hamed kamiو arman lovelyعزيز
اگه ميتونيد به سازنده بازي بگيد تو تويترش بعد از hottag به بازيكن كه وارد ميشه comeback داده بشه (مثل جان سينا كه وقتي بعد از hottag وارد ميشه شروع به زدن شلدربلاكهاي خودش ميكنه)فكر نكنم اضافه كردنش براشون كار سختي باشه. با تشكر

آخرین ویرایش:
مگه جان سینا بعد کامبک شولدربک نمیزنه؟! طرف رو به سمت طناب هل میده. اهان شما میگی همون هنگام ورودش وقتی تگ کرد شولدربک بزنه ، ایده ی خوبیه تو 2009 به بخش تگ خیلی اهمیت دادن ولی هر سال میرن سراغ یک چیزی.

اول اینکه هنوز که بازی دستمون نیامده اما این احتمالا taunt هست که زمانی که میخواد فینیشر بزنه بالا سر حریف انجام میده بعضی از تانتها حرکتی هم هستند

دوست عزیز این حرکت از wwe 12 هست و فقط تو wwe 2k14 نیست
من وقتی آنلاین بازی می کردم حریفم زود زود از این حرکت استفاده می کرد و تو بازی های آفلاین هم که بازی می کردم بازم این حرکاتو می دیدم

دوست عزیز این حرکت از wwe 12 هست و فقط تو wwe 2k14 نیست
من وقتی آنلاین بازی می کردم حریفم زود زود از این حرکت استفاده می کرد و تو بازی های آفلاین هم که بازی می کردم بازم این حرکاتو می دیدم

حدس من اينه كه اين حركتي كه شما ميگي taunt نبود فكر كنم كاراكتر در زمانهايي خاص از بازي خودش به صورت خودكار اين كارارو ميكنه يعني به نظرم اين ويژگي جديدا اضافه شده احتمال اينم هست كه اين ويژگي براي اين باشه كه بازيكن سلامتي خودشو بالا ببره و بهبود ببخشه با زدن دكمه اي خاص البته شايد.كلا باعث واقعي تر شدن بازي ميشه.

تویتتر شخصی اقای لدسما تایید شد که، در طول داستان سی ساله رستلمانیا ، هفت استادیوم هستن که اندازه ای به اندازه استادیوم های فوتبال دارن . با سقف و در فضای ازاد
یکی از اون ها به نظر خودم رستلمانیا 3 که هوگن و جایانت مبارزه کردن هست. که حدود 90 هزار تماشاگر حضور داشتن

حدس من اينه كه اين حركتي كه شما ميگي taunt نبود فكر كنم كاراكتر در زمانهايي خاص از بازي خودش به صورت خودكار اين كارارو ميكنه يعني به نظرم اين ويژگي جديدا اضافه شده احتمال اينم هست كه اين ويژگي براي اين باشه كه بازيكن سلامتي خودشو بالا ببره و بهبود ببخشه با زدن دكمه اي خاص البته شايد.كلا باعث واقعي تر شدن بازي ميشه.
دوست عزیز همونجور که گفتم تو ورژن های قبلی هم بود ودقیقا مثل taunt هست و مخصوص یه وقت خاص نیست تو گیم پلی های که خود سازنده ها بیرون می دادن هم خیلی در مورد این حرف می زدن من یه بار شانسی موفق به زدنش شدم ولی دیگه نتونستم بزنمش

- - -ویرایش - - -

میشه یکی به من بگه مشکل در کجای مسیر قرار داره که بازی برای PC نمیاد؟دیگه 2K جرا مارو دغ میده؟

داداش بیخیال pc شو فکر نکنم فعلا واسه pc بیاد قبلا واسه wii می امد که خودمون با شبیه ساز wii رو pc بازی می کردیم ولی دیگه این کارو هم نمی تونیم بکیم چون شبیه سازی واسه ps3 یا x3660 نیست
پس کلا بیخیالش شو و به قول فراستی عزیز یه x360 یا ps3 و یا نسل جدیدو بخر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or