WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
images

SMACK DOWN VS RAW 2007 واسه PC
این عکس مال WWE RAW PC بود که یه سری تغیراتی توش داده بودن یا بهتر بگم این یه سری MOD هست که می تونی بازی رو تغییر بدی حرکاتشو دست کاری کنی یا حتی راسترهارو
من خودم واسه WWE 13 WII بازیکن ها و سالن ها رو تغییر می دم و از MOD های آماده استفاده می کنم

- - -ویرایش - - -

Hulk hogen vs ultimate warrior wrestlemania Iv امروز قرار بود پخش شه که لینکاش اومد

یوتوب لینک . 8.49 ، البته کامل ترش هم هست 13 دقیقه همراه با ورودی ها ولی این بهترین کیفیت بود توشون نسبت به دوتای دیگه

دوستان این ویدیو تا 720Pش هم تو لینک موجوده واسه دانلودش هم از FILE2HD.COM استفاده کنید سوالی بود بپرسید تا جواب بدم

- - -ویرایش - - -

100%‌ بازی wwe12 خوبتر از همه ساخته شد من هنوز دارم اونو بازی میکنم ساخت استارهاش هم خیلی خوب بود بعد در wwe13 امدن اپدیت کردن و یکم باگشو کم کردن اما ساخت اصلی اون همون 12 بود امیدوارم ساخت رینگ و ساخت استارها در wwe2k14 عالی شده باشه

من که از سری اول روی PS1 دارم بازی می کنم و همیشه بازی مورد علاقه م بوده
ولی من بیشتر از همه با این سری حال کردم SVR 06
bb51fdebdcb21f9faa83f4976a889df5ff34a39a_large.jpg

و بیشتر از همه با این یکی خیلی حال کردم یعنی خدایش خیلی با حال بود
آخر بازی می تونستی بری و با حریفت دست بدی و یه حرکت دوستان انجام بدی
یا حریفتو ول کنی و خوش حالی کنی
ویا بری بزنیش که وقتی فنیشر داشتی و می خواتسی بزنیش فنیشر می زد و لی اگه فنیشر نداشتی می رفت با دست خالی می زدش
300px-Ps2_wwwsmackpain_big.jpg

796117-wwesd_hctp_ps2_us_back.jpg

چرا wwe 12 خیلی خیلی پیشرفت کرد چرا افتضاح الان تقریبا افتضاح ترین wwe 2k14 است البته در این صورت که راستر های بازی رو در نظر نگیریم

12 چه خوبی داشت طراحی شخصیت: که خراب بود cm punk از همه بدتر باگ: بیشترین باگ ممکن رو داشت بعضی فن های رانینگ وقتی حریف سالم بود بهش اثر نمیکرد نردبون ها رنگش سیاه بود تعدادشون کم تر از قبل شد هوش مصنوعی افتضاح وقتی سابمیشن میزدی یا ثانیه اول میبردی یاثانیه اول میزدت زمین این زود بلند شدنا از 12 شروع شد
کلا 13 مثل یه پچ رفع اشکال برای 12 بود
حالا الان میرم 12 بازی میکنم ببینم نظرم عوض میشه

اشكالات سيستم reverse فعلي :

1- تكراري بودن،متنوع نبودن وكسل كننده شدن بدل هامثل رندي اورتون wwe13..............................................راه حل:استفاده از دو دكمه L2 و R2 براي بدل ها(حتي بدلي فني همچون اسليپر هلد،ميتونه آيريش ويپ باشه ،تصور كنيد)

2-هر سوپر استار بايد داراي دو دسته بدل هاي عام و بدل هاي مخصوص به خودش باشد..................................راه حل:همانطوري كه در نسخه هاي قبلي بازي منويي براي هر بازيكن طراحي شده كه شامل فنهايي از اونه منوي ديگري طراحي بشه كه شامل بدل هاي بازيكنه.

3-بدل كردن در بازي به كار راحتي تبديل شده بايد سخت تر بشه.(سريع تر شدن ضربات مشت و فنها به سخت تر شدن بدل ها كمك ميكنه)

4- بدل كردن فنهايي كه damage انها بالاتر است بايد راحت تر باشد مثل فينيشرها.

5-بدل هايي كه در ابتداي بازي استفاده ميشود بايد با بدلهايي كه در انتهاي بازي استفاده ميشود،متفاوت باشد.براي مثال بدل يك فن در ابتداي بازي ميتواند به صورت پيچاندن دست حريف و گرفتن ابتكار عمل به دست خود باشد ولي بدل كردن همان فن در انتهاي بازي ميتواند به صورت اجراي يك فن برروي بازيكن باشد.

6-بدل كردن فنهايي كه حريف به هنگام بودن در بالاي گوشه رينگ ميزند بايد متفاوت از وضع فعلي باشد دليل اينكار نياز به توضيح زيادي داره.

7-ميشه براي فينيشر ها بدلي اضافه بشه كه در صورت انجامش براي مثال دنيل برايان stf جان سينا روبدل كنه ودر همون لحظه تبديلش كنه به yeslock.البته اين بدل بايد از ديگر بدلها سختتر باشه.

8-هر چه يك بازيكن damege بيشتري دريافت كرده باشه بايد تواناييش در بدل كردن كمتر بشه و همچنين توانايي برخي از بازيكنان در بدل كردن بايد از بعضي ديگر بيشتر باشه البته اين دو ويژگي در بازي وجود داره اما نه به صورت بي نقص.

و غيره ........................................................................................................(اگه خواستين بازم ميگم)

آخرین ویرایش:
4- بدل كردن فنهايي كه damage انها بالاتر است بايد راحت تر باشد مثل فينيشرها.

و غيره ........................................................................................................

با همشون موافقم به جز این چون بازی مسخره میشه سخت بودن بدل فینیشر ها عین واقعیت درست شده پس اینجوری بهتره به نظر من باید یه مقدار سخت تر هم بشه

با همشون موافقم به جز این چون بازی مسخره میشه سخت بودن بدل فینیشر ها عین واقعیت درست شده پس اینجوری بهتره به نظر من باید یه مقدار سخت تر هم بشه

حرف شما با توجه به اينكه در صورت بدل شدن، فينيشرتون به حريف ميرسه و در صورت اسون بودن بدل،همه زحمت شما در جمع كردن فينيشر به هدر ميره كاملا درست و متينه حتي به قول شما بايد سخت ترهم بشه،عذر ميخام.البته اگه فينيشرتون به حريف نميرسيد بهتر بود بدل اسونتر ميبود تا انصاف رعايت بشه.(با توجه به damage بيشترش)

آخرین ویرایش:
خبرهای جدید از بازی:

1- همه ی ارناهای رسلمنیا در تمام طول تاریخ در بازی خواهد بود

2- هوارد فیناکل ( گزارشگر قدیم ) با 3 مدل دهه های 80 و 90 و حال حاظر در بازی خواهد بود

3- ارنای سامراسلم 92 تایید شده که در بازی نیست

4- احتمالا Davy Boy در بازی خواهد بود ( British Bulldog )

5- وقتی برایان با یک نوع لباس خاص وارد بشه همه ی ارنا Yes میگن

6- یک ارنای استادیوم فوتبال در بازی خواهد بود

گیم پلی جدید از pax 2013 « بین hulk hogen vs stone cold »
اینم یک ویدیو از pax 2013 ، و موارد بازی در 1.56 ،جالبه حتما ببینید، مخصوصا این retro undertaker خیلی عالیه خداییش.:d
http://www.thesmackdownhotel.com/forum/topic/20965-wwe-2k14-7-arena-types-indoor-outdoor-arenas-pax-demo-bugs-fixed-news/

آخرین ویرایش:
امروز داشتم فکر میکردم(کاری که خیلی کم انجام میدم:d)به یه نتیجه ای رسیدم.
اینکه چرا یه شرکتی مثل ea نمیاد واسه رقابت هم شده یه نسخه مشابه بسازه (حالا نه خود wwe ) و یا چرا کمپانی این بازی رو دست سازنده های جدید نمیده.
این بازی واسه ما حالت تکراری پیدا کرده.ولی اگه فکر کنیم تا حالا هیچ بازی کشتی کجی نیومده و این اولیین باری هست که wwe2k14 داره واسه طرفتاران کشتی کج عرضه میشه.اونوقت این بازی خارق العاده ای خواهد بود.نمیدونم منظورم رو گرفتید یا نه.
متال میزنم.فرض کنید یه شرکت تازه بیاد و بخواد wwe بسازه.حالا باید از جا شروع کنه؟طی این همه سال الان wwe کلی انیمیشن واسه فقط entrance کشتی گیر ها داره به همراه ساختن اون ها و رقص نور و fire work , ... . طی این سال ها کلی ایده واسه این بازی عملی شده مثل حرکت 360 درجه بعضی فن ها و عیره و غیره .ساختن رینگ و سوپر استار ها و لباسهاشون غیره.
باز هم مثال بزنم؟
در طول این سال ها این بازی تبدیل به یه چیز خیلی پر جزعیات و پیچیده شده که ساختنش واسه هر کمپانی دیگه یه کابوسه که چطور این همه موارد رو در بازی جای بده.
دقت کنید این موارد و ساختنشون خیلی خیلی زیاد هست و وقت گیر.
از ساختن کارکتر و کمربند و رینگ و اینترنس و فینیشر و event ها و highlight reel ها و ... بگیر تا بانک اطلاعاتی انیمیشن ها و صدا ها و موشن کپچر ها و بعضی وقت ها لایسنس ها و ورزشگا ها و خطوط داستانی و .... .
همین الانش در کدوم بازی شما میتونید اینترس ها رو با این همه اپشن و جزعیات بسازید؟هیچی.این رو واسه مثال گفتم.
بازی wwe هر چی باشه ، الان تبدیل به غولی شده که به همین راحتی ها و مثلا در طول یکی دو سال واسه سازنده ای جدید ، یه چیز محال و دست نیافتنی شده.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
...
راستی از ویدیو ای که منصور عزیز کزاشته بود.دیدم که اکثر انیمیشن های دریافت مشت و لگد، جدید شده و خیلی خوشحال شدم.منظورم عکس العمل بعد از دریافت ضربه هست.
....
خیلی حرف زدم:|:d

من منظورتو فهمیدم دانیال، یعنی این که wwe بازیش تو طول چندین سال تونسته اینترانس ها رو و نوشن کیچر ایجاد کنه و جزییات بهبود بده یعنی هر سال بهتر شده و پرجزییات تر و کار یکی دو سال نیست خرده خرده و نسخه نسخه بهتر شده که کاملا درست گفتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or