WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
من که 300 استوری ندیدم در یونیورس،نوع چینششون هم بسیار کسل کننده انگار نه انگار استوری هست، همه ی کات اسکین هاش هم از استوری دیزاینر گرفته شده
به نظرم استوری دیزاینر با یونیورس ترکیب یا یونیورس رو حذف کنند و ایده ی جدید مثل relive یا تکرار کار ها مثل legends of wrestlemania اضافه کنند
اینجوری کسل کننده اس کسی کشش نداره همه هفتگی ها رو بره حالا ppv به کنار
gm mode فوق العاده بهتر بود و این که همش ترس اینو داشتی از بقیه عقب نیافتی من که همیشه دوم میشدم وینس تو کات سکین اخرش کمربند به تدی لانگ میداد!!

آخرین ویرایش:
کاملا موافقم
بخش یونیورس بسیار خسته کننده شده
من که به شخصه 99% مسابقات شو های هفتگی رو رد میکنم ( Slimute میکنم )
و فقط مسابقات PPV هارو بازی میکنم
چون که استوری ها بسیار خسته کننده هستند و دقیقا همون استوری های یونیورس WWE 12 هستند و هیچ فرقی با قبل نکرده اند و معلوم شد که پاول هیومن هم هیچ غلطی نکرده
وگرنه اگه پاول هیومن کاره ای بوده پس چرا استوری ها حتی 1% هم فرقی با WWE 12 نکرده اند؟!!!
و میشه گفت که تنها بخش جدیدی که بسیار خوب است و جدیدا به یونیورس اضافه شده همون بخش Stastics یا رکورد ها است
راستی دوستان هر رکوردی که در یونیورس زدید و به عنوان New Record ثبت شد بیایید و در این تاپیک درباره ی اون رکوردتون توضیح بدید
من تا الان فقط تونستم رکورد Title Won ایو رو بشکنم چون که 3 بار نیکی بلا رو قهرمان دیواز کردم
الان هم میخوام مدت زیادی بیلی گان رو قهرمان اروپا نگه دارم تا رکورد Title Hold بریتیش بولداگ رو بشکنم

بازیش خیلی هم با حاله..من مرحله دوم بازی همونی که در محله چینیا هست هشت راه برای کشتن طرف پیدا کردم شاید دوستان راهای بیشتری هم پیدا کردن ...سبک هیتمن طوری هست که شما باید بهترین راه انتخاب کنید ..من که رو درجه آخر بازی میکنم دهنم سرویس شده تا الان
من بهش در کل 9 میدم تازه بخش آنلاین بازی هم که آزاد شد رفت خدایش کدوم شرکت اینقدر به بازیباز حال میده؟؟؟؟؟:-b

بازیش خیلی هم با حاله..من مرحله دوم بازی همونی که در محله چینیا هست هشت راه برای کشتن طرف پیدا کردم شاید دوستان راهای بیشتری هم پیدا کردن ...سبک هیتمن طوری هست که شما باید بهترین راه انتخاب کنید ..من که رو درجه آخر بازی میکنم دهنم سرویس شده تا الان
من بهش در کل 9 میدم تازه بخش آنلاین بازی هم که آزاد شد رفت خدایش کدوم شرکت اینقدر به بازیباز حال میده؟؟؟؟؟:-b

:-j.......

سلام
این سیو کامل بازی هست که همه چی درش هک شده و بازه و کاراکترهای دست ساز و ورزشگاها و تمامی Dlc مثل مایک تایسون و ریکشی و کارکترهایی مثل داور و گزارشگرها و .... هم درش هست که کاراکترهای دست ساز همه از انلاین گرفته شده و همه تقریبا عین خودشونن و این سیو هم چندتا سیو اضافه در پک هست که هر کدوم مایل بودید میتونید جایگزین سیو در فولدر اصلی کنید و برای استفاده از سیو هم باید با برنامه CONcept 0.3 تمامی فایلهای فولدر 545108B4 توسط برنامه Rehash & Resign بشن و سعی کنید با همین برنامه این کار رو بکنید چون با هورزیون و بقیه برنامه ها ممکنه نشه و قبل از استفاده از این سیو هم حتما از سیو خودتون بکاب بگیرید و قبل از جایگزینی این سیو هم باید سیو قبلی پاک بشه و این توضیحات رو برای اونایی دادم که بلد نیستن از سیو استفاده کنن و خواهشا تو پیام خصوصی هم نپرسید هر چی لازم بود همینجا گفتم و دوتا لینک میزارم که اولی سیو هست و دومی برنامه.

WWE13_attitude_Caws_Pack.rar

Hotfile.com: 1 klik file hosting: CONcept 0.3.rar

لیست کاراکترهای دست ساز

scott hall
scott steiner
mr perfect
goldberg
chris benoit
viscera
ryback
ecw taz
hollywood hogan
jim neidhart
juventuud guerrera
ultimo dragon
ultimate warrior
psicosis
nasty boy brian knobbs
nasty boy jerry sags
rob van dam
jeff hardy
matt hardy
ric flair
nwo randy savage
nwo buff bagwell
lex luger
doink the clown
test
vampiro
warlord
mosh
thrasher
raven
sting
kurt angle
bubba ray dudley
devon dudley
jushin 'thunder' liger
perry saturn
sabu
chavo guerrero
rhyno
adam bomb
sycho sid
bam bam bigelow
batista
d'lo brown
rick martel
steve blackman
owen hart
hayabusa
hardcore holly

بخش دیوا

Chyna

برای انتخاب کارکترهای مخفی مثل داور یا Dlc ها روی قسمت Random در قسمت انتخاب کاراکتر برید و اینقدر بزنید تا مثلا بره روی داور یا گزارشگرها یا بادی گارد یا روی dlc ها و در قسمت زنان هم چون کمترن زودتر به نتیجه میرسید و مثلا کاراکتر godfater grils یا dancer

آخرین ویرایش:
سلام
این سیو کامل بازی هست که همه چی درش بازه و کاراکترهای دست ساز و ورزشگاها و .... هم درش هست که کاراکترهای دست ساز همه از انلاین گرفته شده و همه تقریبا عین خودشونن و این سیو هم چندتا سیو اضافه در پک هست که هر کدوم مایل بودید میتونید جایگزین سیو در فولدر اصلی کنید و برای استفاده از سیو هم باید با برنامه CONcept 0.3 تمامی فایلهای فولدر 545108B4 توسط برنامه Rehash & Resign بشن و سعی کنید با همین برنامه این کار رو بکنید چون با هورزیون و بقیه برنامه ها ممکنه نشه و قبل از استفاده از این سیو هم حتما از سیو خودتون بکاب بگیرید و قبل از جایگزینی این سیو هم باید سیو قبلی پاک بشه و این توضیحات رو برای اونایی دادم که بلد نیستن از سیو استفاده کنن و خواهشا تو پیام خصوصی هم نپرسید هر چی لازم بود همینجا گفتم و دوتا لینک میزارم که اولی سیو هست و دومی برنامه.

WWE13_attitude_Caws_Pack.rar

Hotfile.com: 1 klik file hosting: CONcept 0.3.rar

لیست کاراکترهای دست ساز

scott hall
scott steiner
mr perfect
goldberg
chris benoit
viscera
ryback
ecw taz
hollywood hogan
jim neidhart
juventuud guerrera
ultimo dragon
ultimate warrior
psicosis
nasty boy brian knobbs
nasty boy jerry sags
rob van dam
jeff hardy
matt hardy
ric flair
nwo randy savage
nwo buff bagwell
lex luger
doink the clown
test
vampiro
warlord
mosh
thrasher
raven
sting
kurt angle
bubba ray dudley
devon dudley
jushin 'thunder' liger
perry saturn
sabu
chavo guerrero
rhyno
adam bomb
sycho sid
bam bam bigelow
batista
d'lo brown
rick martel
steve blackman
owen hart
hayabusa
hardcore holly

بخش دیوا

Chyna

بسیار بسیار عالی :x:x:-*
من که فعلا دانلود اینترنت ام قاطی کرده سرعت اش بسیار کم شده
برم کافی نت دانلودشون کنم

آخرین ویرایش:
ali جان لطفا یه اومزش مختصر هم بزار.از بکاپ گرفتن سیو و کار با این نرم افزار.یکمی سخته.پارسال خاستم استفاده کنم،نشد.امسال اگه راهنما بزاری ، فیض ببریم.
اخه کل سیو های WWE 13 پاک شد.الان ندارم چیزی

این سیوها روی غیر جی تگ هم کار میکنه ؟

بله کار میکنه تست شده

ali جان لطفا یه اومزش مختصر هم بزار.از بکاپ گرفتن سیو و کار با این نرم افزار.یکمی سخته.پارسال خاستم استفاده کنم،نشد.امسال اگه راهنما بزاری ، فیض ببریم.
اخه کل سیو های WWE 13 پاک شد.الان ندارم چیزی

اموزش بکاب گرفتن و انتقال سیو تو دستگاه که تو بخش اموزش هست و برای اماده کردن سیو هم کافیه پروفایل ایدی و دیوایس ایدی پرفایلی که ازش استفاده میکنی رو بدونی و اینو میتونی با باز کردن یه سیو از کنسولت توسط برنامه Conpect بفهمی و چون فایلهای سیو بازی زیاد هستن به تب دوم برنامه که Multiple con files هست میرید و همه فایلها رو با هم انتخاب میکند و در اخر گزینه Rehash & Resign All رو میزنید و تمام و سیو رو به کنسول انتقال میدید و یادتون هم باشه سیو قبلی پاک شده باشه.

اینم یه عکس که بهتر بفهمید.

19797538422931522852.jpg

علی اقا save برداشتن محدودیت اومد بزار مثل بارسال.

این سیو هم به غیر از محدویت جنسیت که درش باز نیست دیگه همه چی درش هک شده و من که گفتم کامله و مثلا شما کاراکتر داور و بادی گارد و جیم راس و ...حتی DLC های بازی مثل مایک تایسون و اسکاتی 2 هاتی و گلدوست و همه چی درش هک شده و برای انتخاب این کاراکترها باید از قسمت Random مثل پارسال استفاده کنید و اینقدر روی راندوم بزنید تا مثلا بره روی داور یا کسه دیگه و در بخش زنان چون کاراکترها کمتره زودتر به نتیجه میرسید و مثلا کاراکتر Dancer Gril یا Godfather Grils 1 و 2 و کلان زدن همه چی رو هک کردن.

آخرین ویرایش:
بله کار میکنه تست شده

اموزش بکاب گرفتن و انتقال سیو تو دستگاه که تو بخش اموزش هست و برای اماده کردن سیو هم کافیه پروفایل ایدی و دیوایس ایدی پرفایلی که ازش استفاده میکنی رو بدونی و اینو میتونی با باز کردن یه سیو از کنسولت توسط برنامه Conpect بفهمی و چون فایلهای سیو بازی زیاد هستن به تب دوم برنامه که Multiple con files هست میرید و همه فایلها رو با هم انتخاب میکند و در اخر گزینه Rehash & Resign All رو میزنید و تمام و سیو رو به کنسول انتقال میدید و یادتون هم باشه سیو قبلی پاک شده باشه.

اینم یه عکس که بهتر بفهمید.

19797538422931522852.jpg

این سیو هم به غیر از محدویت جنسیت که درش باز نیست دیگه همه چی درش هک شده و من که گفتم کامله و مثلا شما کاراکتر داور و بادی گارد و جیم راس و ...حتی DLC های بازی مثل مایک تایسون و اسکاتی 2 هاتی و گلدوست و همه چی درش هک شده و برای انتخاب این کاراکترها باید از قسمت Random مثل پارسال استفاده کنید و اینقدر روی راندوم بزنید تا مثلا بره روی داور یا کسه دیگه و در بخش زنان چون کاراکترها کمتره زودتر به نتیجه میرسید و مثلا کاراکتر Dancer Gril یا Godfather Grils 1 و 2 و کلان زدن همه چی رو هک کردن.

اقا فقط یک سوال من دوست ندارم دستگام جی تگ بشه مطمئن هستید که مشکلی پیش نمیاد برای سیوها و اچیومنتها ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or