Lord Adhinos
کاربر سایت
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
بچه ها من اون Pack که جناب alitripleh فوق العاده عزیز
:-* گذاشتند رو دانلود کردم و بعد از انجام دادن کارهای مربوطه با موبایل به ایکس باکس منتقل کردم
و بعدش میخواهید بدونید چی شد؟
از خوشحالی منفجر شدم
وااااااااااااای الان نمیدونید چه حسی دارم ..... دارم از خوشحالی بال درمیارم
رفتم دیدم نزدیک به 50 تا ابر استارهایی مثل Sting و Scott Hall و Hogan که کاملا عین خودشون ساخته شدن به بازی ام اضافه شدن و همچنین دیدم که همه ی PPV ها و شو های WCW و شو های غایب WWF هم به بازی ام اضافه شدن
تازه همه ی استارها بجز ریک فلایر دقیقا همون حرکات و فینیشر های خودشون رو داشتند!
اصلا باور نکردنیــــــــــــــــــــــــــــــه
بلاخره ارزوی دیرینه ام بعد از ســــــــــــــال ها براورده شــــــــــــــــــــد
حالا دیگه میتونم کاملا بازی ام رو به WCW تبدیل کنم و یک بازی کاملا WCW داشته باشـــــــــــــــــم
وااااااااااااااااااااااااااااااااای
ارزوی دیرینه ام براورده شــــــــــــــــــد
جناب alitripleh عزیز من رسما نوکر و خاک زیر پای شما هستم دوست عزیز

بچه ها من اون Pack که جناب alitripleh فوق العاده عزیز
:-* گذاشتند رو دانلود کردم و بعد از انجام دادن کارهای مربوطه با موبایل به ایکس باکس منتقل کردمو بعدش میخواهید بدونید چی شد؟
از خوشحالی منفجر شدم
وااااااااااااای الان نمیدونید چه حسی دارم ..... دارم از خوشحالی بال درمیارم
رفتم دیدم نزدیک به 50 تا ابر استارهایی مثل Sting و Scott Hall و Hogan که کاملا عین خودشون ساخته شدن به بازی ام اضافه شدن و همچنین دیدم که همه ی PPV ها و شو های WCW و شو های غایب WWF هم به بازی ام اضافه شدن
تازه همه ی استارها بجز ریک فلایر دقیقا همون حرکات و فینیشر های خودشون رو داشتند!
اصلا باور نکردنیــــــــــــــــــــــــــــــه
بلاخره ارزوی دیرینه ام بعد از ســــــــــــــال ها براورده شــــــــــــــــــــد
حالا دیگه میتونم کاملا بازی ام رو به WCW تبدیل کنم و یک بازی کاملا WCW داشته باشـــــــــــــــــم
وااااااااااااااااااااااااااااااااای
ارزوی دیرینه ام براورده شــــــــــــــــــد
جناب alitripleh عزیز من رسما نوکر و خاک زیر پای شما هستم دوست عزیز

آخرین ویرایش: