WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
بچه ها من اون Pack که جناب alitripleh فوق العاده عزیز :x :-* گذاشتند رو دانلود کردم و بعد از انجام دادن کارهای مربوطه با موبایل به ایکس باکس منتقل کردم
و بعدش میخواهید بدونید چی شد؟
از خوشحالی منفجر شدم
وااااااااااااای الان نمیدونید چه حسی دارم ..... دارم از خوشحالی بال درمیارم
رفتم دیدم نزدیک به 50 تا ابر استارهایی مثل Sting و Scott Hall و Hogan که کاملا عین خودشون ساخته شدن به بازی ام اضافه شدن و همچنین دیدم که همه ی PPV ها و شو های WCW و شو های غایب WWF هم به بازی ام اضافه شدن
تازه همه ی استارها بجز ریک فلایر دقیقا همون حرکات و فینیشر های خودشون رو داشتند!
اصلا باور نکردنیــــــــــــــــــــــــــــــه
بلاخره ارزوی دیرینه ام بعد از ســــــــــــــال ها براورده شــــــــــــــــــــد
حالا دیگه میتونم کاملا بازی ام رو به WCW تبدیل کنم و یک بازی کاملا WCW داشته باشـــــــــــــــــم
وااااااااااااااااااااااااااااااااای
ارزوی دیرینه ام براورده شــــــــــــــــــد

جناب alitripleh عزیز من رسما نوکر و خاک زیر پای شما هستم دوست عزیز :x:x:x:x^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^
^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^

آخرین ویرایش:
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
بچه ها من اون Pack که جناب alitripleh فوق العاده عزیز :x :-* گذاشتند رو دانلود کردم و بعد از انجام دادن کارهای مربوطه با موبایل به ایکس باکس منتقل کردم
و بعدش میخواهید بدونید چی شد؟
از خوشحالی منفجر شدم
وااااااااااااای الان نمیدونید چه حسی دارم ..... دارم از خوشحالی بال درمیارم
رفتم دیدم نزدیک به 50 تا ابر استارهایی مثل Sting و Scott Hall و Hogan که کاملا عین خودشون ساخته شدن به بازی ام اضافه شدن و همچنین دیدم که همه ی PPV ها و شو های WCW و شو های غایب WWF هم به بازی ام اضافه شدن
تازه همه ی استارها بجز ریک فلایر دقیقا همون حرکات و فینیشر های خودشون رو داشتند!
اصلا باور نکردنیــــــــــــــــــــــــــــــه
بلاخره ارزوی دیرینه ام بعد از ســــــــــــــال ها براورده شــــــــــــــــــــد
حالا دیگه میتونم کاملا بازی ام رو به WCW تبدیل کنم و یک بازی کاملا WCW داشته باشـــــــــــــــــم
وااااااااااااااااااااااااااااااااای
ارزوی دیرینه ام براورده شــــــــــــــــــد

جناب alitripleh عزیز من رسما نوکر و خاک زیر پای شما هستم دوست عزیز :x:x:x:x^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^
^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^

مخلصیم داداش وظیفمون بود و به غیر از اون پنجاه تا رو قسمت کاراکترهای Random هم برو اینقدر انتخاب راندوم بزن تا بره روی کاراکترهای مخفی مثل dlc یا داور و گزارشگرها و در بخش زنها هم چندتا کاراکتره مخفی هست.

اقا فقط یک سوال من دوست ندارم دستگام جی تگ بشه مطمئن هستید که مشکلی پیش نمیاد برای سیوها و اچیومنتها ؟

نه داداش ربطی به جیتگ نداره و فقط باید مراحل ریختن سیو رو درست انجام بدید.

مگه بدون حی تگ بودن هم dlc ها رو بازمیکنه؟ علی؟

اره باز میکنه و اینجور dlc ها از قبل تو بازی هستن و شرکت سازنده برای درامد بیشتر بعد از بازی با انتشار یه dlc کم حجم که در حقیقت فعال کننده اونه یه پول اضافه میگره و خیلی از اینا رو میشه به شیوه های مختلف هک کرد و در این سیو هم از طریق گزینه random میشه انتخاب کرد اونا رو.

اره باز میکنه و اینجور dlc ها از قبل تو بازی هستن و شرکت سازنده برای درامد بیشتر بعد از بازی با انتشار یه dlc کم حجم که در حقیقت فعال کننده اونه یه پول اضافه میگره و خیلی از اینا رو میشه به شیوه های مختلف هک کرد و در این سیو هم از طریق گزینه random میشه انتخاب کرد اونا رو.

اینجوری که عالیه،نسخه قبل میگفتی حتما باید جی تگ باشه. ولی نکته منفی اش همینه که نمیشه زن با مرد برداشت
حالا کل DLC های بازی باز میکنه؟ یعنی DLC های ماه های بعد که قراره بیاد یا همین PACK ریکیشی و اسکاتی تو هاتی و..
PACK حرکت ها رو باز نمیکنه؟

اینجوری که عالیه،نسخه قبل میگفتی حتما باید جی تگ باشه. ولی نکته منفی اش همینه که نمیشه زن با مرد برداشت
حالا کل DLC های بازی باز میکنه؟ یعنی DLC های ماه های بعد که قراره بیاد یا همین PACK ریکیشی و اسکاتی تو هاتی و..

فعلا همینهاست و فکر نکنم بشه dlc های بعدی رو بازی کرد چون همینطور که گفتم این dlc ها تو خوده بازی از قبل بودن و فقط نیاز به فعال سازی داشته.

من اعصابم بخاطر این مشکل لباس two sleeves کین خورد شده تو فروم های خارجی هم خوندم تنها راهش فعال کردن fan axxess هست. اما نظر کلی: بازی واقعا عالی شده. گیم پلی زیاد پیشرفت کرده.کلا بازی تقریبا ترکونده اما مشکلات: من روی حالت LEGEND بازی میکنم استارها بیشتر وقت ها دیر فینیشرشون رو اجرا میکنند که کمی تو ذوق میزنه. پانت کیک برای رندی اورتون حذف شده. عکس العمل استارها موقع پین کردن استار دیگه تو بازی سه نفره ضعیف شده و از این نظر 12 بهتر بود. اتیتود ارا هم عالی بود اما ای کاش طولانی تر بود.البته دوست داشتم مسابقات سال 2000 .2001 هم توش بودند از جمله بازی استون کلد و راک تو رسلمنیا 17 جای بعضی از استارها مثل هاردی بویز-کورت انگل-دادلی بویز-کریس بنوا و چند استار دیگه شدید احساس میشه. من انتظار داشتم به درگیری راک و تریپل اچ بیشتر توجه کنند اما فقط یک بازی رو گذاشته بودند. ولی با این بازی واقعا دارم میفهمم ما یه موقعی چه استارهای داشتیم چه ریوالری های و چه مسابقاتی اما الان.... کلا بگذریم فکر کنم نامه نوشتم.

من اعصابم بخاطر این مشکل لباس two sleeves کین خورد شده تو فروم های خارجی هم خوندم تنها راهش فعال کردن fan axxess هست. .
من اخر نفهمیدم منظورت از این لباس کدام لباس کین؟
همونی که لباس اندر تنش و ماسک کین. یعنی باز نمیشه؟

نه داداش ربطی به جیتگ نداره و فقط باید مراحل ریختن سیو رو درست انجام بدید.[/QUOTE]

یک سوال دیگه من 13 را هنوز تمام نکردم یعنی اصلا وقت نکردم هیچیشو برم اگر اینکار را بکنم اچیومنتهاشو نمیتونم بگیرم ؟

من اخر نفهمیدم منظورت از این لباس کدام لباس کین؟
همونی که لباس اندر تنش و ماسک کین. یعنی باز نمیشه؟
نه اون نیست.
ببین لباس اصلی کین قدیم یکی از استین هاش بلند و دیگری کوتاهه.
اما اونی که من میگم جفتش بلنده.

پانت کیک برای رندی اورتون حذف شده

از اونجایی که فینیشر RKO رندی اورتن به روز شده و فینیشر دومش هم همون قبلی هست میتونید از بخش Create A Move-Set اون فینیشر Punt Kick رو به جای RKO 1 بزارید.

همچنین یه تغییر دیگه ای هم که داشته اینکه هر استاری میتونه 3 تا فینیشر داشته باشه که سومی Alternate هست.

از اونجایی که فینیشر RKO رندی اورتن به روز شده و فینیشر دومش هم همون قبلی هست میتونید از بخش Create A Move-Set اون فینیشر Punt Kick رو به جای RKO 1 بزارید.

همچنین یه تغییر دیگه ای هم که داشته اینکه هر استاری میتونه 3 تا فینیشر داشته باشه که سومی Alternate هست.
خب اون که معلومه که میشه عجیب اینه که چرا سازنده ها نزاشتن.
شاید بخاطر این بوده که رندی اورتون الان فیس شده و دیگه کمتر این حرکت رو انجام میده.

یک سوال دیگه من 13 را هنوز تمام نکردم یعنی اصلا وقت نکردم هیچیشو برم اگر اینکار را بکنم اچیومنتهاشو نمیتونم بگیرم ؟

هیچ مشکلی برای هیچی پیش نمیاد
من خودم این ذخیره هارو منتقل کردم هیچ اتفاقی برای اچیومنت ها نیفتاد
شما نگران نباش

پ.ن: راستی دوستان من الان دیگه مجبورم نزدیک به 50 تا تم سانگ برای اون 50 استار ساختگی دانلود کنم! :d

---------- نوشته در 02:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:00 AM ارسال شده بود ----------

ریکیشی و اسکاتی در بازی هستند ولی باید 4 هزار بار راندوم کنی تا بلاخره اون ها بیان

هیچ مشکلی برای هیچی پیش نمیاد
من خودم این ذخیره هارو منتقل کردم هیچ اتفاقی برای اچیومنت ها نیفتاد
شما نگران نباش

پ.ن: راستی دوستان من الان دیگه مجبورم نزدیک به 50 تا تم سانگ برای اون 50 استار ساختگی دانلود کنم! :d

---------- نوشته در 02:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:00 AM ارسال شده بود ----------

ن

ریکیشی و اسکاتی در بازی هستند ولی باید 4 هزار بار راندوم کنی تا بلاخره اون ها بیان

اقا یک لطفی میکنی من نفهمیدم کجا برم برای نحوه اموزشش میشه لینکشو بزراید من دنلودشون کردم فقط امیدوارم بتونم اینکارو بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or