rockstar 69
کاربر سایت
من تو 12 ازین بهتر درست کرده بودم.ولی با این حال فرمول ساختش رو بذاری بد نیست.:d
من تو 12 ازین بهتر درست کرده بودم.ولی با این حال فرمول ساختش رو بذاری بد نیست.:d

دوست عزیز اگه میتونی فرمولشم بذار تا با یکم تغییرات بشه تو 13 هم ساختشون ، اینطوری به تاپیک هم مربوط تر میشهخب دوستان من همانطور که گفتم میخواهم 50 استاری را که ساختم توی سایت بزارم البته میدونم به این تایپک که مربوط به wwe13 است نمیشه اما فقط جهت اینکه بدونم نظر شما مثبت هست به در تایپک wwe12 یقبه را قرار میدم یک اینکه اولین بار هست که دارم عکس میزارم دوم میخواهم ببینم اگر مشکلی نیست که از نظر کیفیت ادامه بدم اولین نفر که گلدبرگ است[/URL][/IMG]فقط اینم بگم عکس صورتش به خاطر فوتوشاپ یکم دراز شده![]()
خب دوستان من همانطور که گفتم میخواهم 50 استاری را که ساختم توی سایت بزارم البته میدونم به این تایپک که مربوط به wwe13 است نمیشه اما فقط جهت اینکه بدونم نظر شما مثبت هست به در تایپک wwe12 یقبه را قرار میدم یک اینکه اولین بار هست که دارم عکس میزارم دوم میخواهم ببینم اگر مشکلی نیست که از نظر کیفیت ادامه بدم
اولین نفر که گلدبرگ است
[/URL][/IMG]![]()
فقط اینم بگم عکس صورتش به خاطر فوتوشاپ یکم دراز شده
سوال بعدي اينه كه همه جا گفته بودن wwe 13 اگه سنگين وزنهارو بگيري و از بالاترين نقطه تناب بندازيش پايين مثل بيگشو و مارك هنري رينگ خورد ميشه اين كارو من نتونستم انجام بدم كي راش بله ؟
خواهشا هر چه سریعتر فرمولش رو بزار.خب دوستان من همانطور که گفتم میخواهم 50 استاری را که ساختم توی سایت بزارم البته میدونم به این تایپک که مربوط به wwe13 است نمیشه اما فقط جهت اینکه بدونم نظر شما مثبت هست به در تایپک wwe12 یقبه را قرار میدم یک اینکه اولین بار هست که دارم عکس میزارم دوم میخواهم ببینم اگر مشکلی نیست که از نظر کیفیت ادامه بدم
اولین نفر که گلدبرگ است
[/URL][/IMG]![]()
فقط اینم بگم عکس صورتش به خاطر فوتوشاپ یکم دراز شده
افرین بابا تو دیگه کی هستی
به نظرم باید جایزه ی بهترین استار ساز جهان رو به شما داد
راستی شما استار درخواستی هم میسازی؟ یعنی ما یک استار رو بگیم شما برامون بسازی بعد فرمولشو بذاری؟