WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
منم همین مونده بودم، باید وایسی تا بولداگ بیاد بالا،
این omg روی میز گزارشگر چه حالی میده میزم غیب نمیشه عالیه، امسال خوب شد هیمن اوردن واقعا کارش بلده این مرد.:biggrin1:

نه باید انلاین باشی، دوستان این attitude era moment چجوری بزنم، اولش زده x بزن بعد تو بازی road dogg& billy gun vs road warioirs سریع که میزنم میزنه miss باز بازی باید از اول ریستارت کنم)x
روی صفحه نه علامتی میده نه هیچی، بدیش اینه چرا اینجوریه؟)x

اقا عکس 4 تا دکمه رو نگاه میکنی.وقتی مثلا Y روشن شد،سریع فقط یک بار میزنی.همین.
یه محظ روشن شدن دکمه ی مورد نظر ، باید بزنی.فقط یک بار.
تازه از کلاس اومدم.ولی برم بازی:d

اره، دقیقا نمیره بالای رینگ مگر این که حریفت ادی یا ری باشه اونایی که فینیشرشون هوایی هست!!
ولی من خوردم یکبار تو اتیتود ارا از تیکر اومدم با شان بپرم یکدفعه رو هوا گرفت توبستون زد:biggrin1:

اره، دقیقا نمیره بالای رینگ مگر این که حریفت ادی یا ری باشه اونایی که فینیشرشون هوایی هست!!
ولی من خوردم یکبار تو اتیتود ارا از تیکر اومدم با شان بپرم یکدفعه رو هوا گرفت توبستون زد:biggrin1:
منم 3-2 بار اینطوریشدم:دی:|
برای اون Mid Air Finisher هم میرم طرف رو می‌ندازم گوشه رینگ بعد می‌برمش رو Top Rope میام وایمی‌ستم وسط رینگ بازم نمی‌پره:دی:|

من در ATTITUDE ERA سر باز کردن کریس جریکو 99 ،خیلی اذیت شدم.ایشالا خودتون میرسید متوجه میشید.:dROAd DOG پدرسوخته،دهن من رو سرویس کرد.اصلا پس از اتمام این مرحله عصبی شده بودم.سرم درد گرفت.از ROAD DOG هم متنفر شدم.:|

بالاخره بازی رو گرفتم و انتظار به پایان رسید:دی

چندتا نکته رو می خواستم راجع به بازی بگم:
طراحی چهره ها به شدت ضعیف کار شده ؛ بخصوص کین و پانک ! (انگار ماسک کین جزوی از صورتش هست!)
فرق چندانی در گیم پلی ندیدم و هوش مصنوعی به شدت پایینه !
خیلی جالبه ؛ overall جان سینا از آندرتیکر و براک لزنر بیشتره:| (این مسئله خیلی منو اذیت کرد!)
بیشتر به راسترهای کلاسیک توجه شده و شاید نیمی از راسترهای کنونی wwe در بازی حضور ندارند!

در کل فرق چندانی ندیدم و انتظار داشتم خیلی پیشرفت کرده باشه8-|

آخرین ویرایش:
من در ATTITUDE ERA سر باز کردن کریس جریکو 99 ،خیلی اذیت شدم.ایشالا خودتون میرسید متوجه میشید.:dROAd DOG پدرسوخته،دهن من رو سرویس کرد.اصلا پس از اتمام این مرحله عصبی شده بودم.سرم درد گرفت.از ROAD DOG هم متنفر شدم.:|
من سر یکی از مرحله ها که می‌گفت روی Barricade به حریف Slam بزن بدجوری اعصابم ریخت به هم:|
نمی‌دونستم منظورش از Barricade همون حصار اطراف رینگ ـه باید برای Slam زدن روش، فینیشر داشته باشی:|:دی

---------- نوشته در 10:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:58 PM ارسال شده بود ----------

بالاخره بازی رو گرفتم و انتظار به پایان رسید:دی

چندتا نکته رو می خواستم راجع به بازی بگم:
طراحی چهره ها به شدت ضعیف کار شده ؛ بخصوص کین و پانک ! (انگار ماسک کین جزوی از صورتش هست!)
فرق چندانی در گیم پلی ندیدم و هوش مصنوعی به شدت پایینه !
خیلی جالبه ؛ overall جان سینا از آندرتیکر و براک لزنر بیشتره:| (این مسئله خیلی منو اذیت کرد!)
بیشتر به راسترهای کلاسیک توجه شده و شاید نیمی از راسترهای کنونی wwe در بازی حضور ندارند!

در کل فرق چندانی ندیدم و انتظار داشتم خیلی پیشرفت کرده باشه8-|
منم اولش همینطوری نا امید شدم ولی وقتی بخش Attiude Era رو رفتم نظرم کلا تغییر کرد:دی
بازی خیلی خوب شده:x
در مورد اورال هم باید بگم که از تمام راستر ها بیشتره:|
راستار های قدیمی هم بعضا طراحی داغونی دارن:| مثلا Hunter که همون Triple H هست اصلا بدنش طراحی نشده انگار عکس چسبوندن روش:|
ولی در کل خیلی حال می‌ده:دی

منم اولش همینطوری نا امید شدم ولی وقتی بخش Attiude Era رو رفتم نظرم کلا تغییر کرد:biggrin1:
بازی خیلی خوب شده:x
در مورد اورال هم باید بگم که از تمام راستر ها بیشتره:|
راستار های قدیمی هم بعضا طراحی داغونی دارن:| مثلا Hunter که همون Triple H هست اصلا بدنش طراحی نشده انگار عکس چسبوندن روش:|
ولی در کل خیلی حال می‌ده:biggrin1:
میدونی چرا حال میده؟!بخاطر اینکه ما فن کشتی کج هستیم پس برامون جذابه.
ولی کلا سری بازیهای wwe در حد نسل پیشه:|HBK هم که از همه داغون تره؛واقعا هیچ شباهتی به مایکلز نداره:|
ولی منم قبول دارم که بخش Attiude Era خیلی جذابه و جایگزین خوبی برای Road to Wrestlemania هست.

ارسلان؛ برو همه درجه ها رو توی تنظیمات زیاد کن اونوقت ببین هوش مصنوعی ضعیفه یا نه , بعد همون omg ها خیلی متنوع و قشنگه ..
روی لجند برو اتیتود ارا. من تو بازی تیکر و شان دقیقا دو بار باختم. این بریتیش بولداگ هم یکدفعه نامرد pin میکرد خیلی اذیتم کرد.

ارسلان؛ برو همه درجه ها رو توی تنظیمات زیاد کن اونوقت ببین هوش مصنوعی ضعیفه یا نه , بعد همون omg ها خیلی متنوع و قشنگه ..
روی لجند برو اتیتود ارا. من تو بازی تیکر و شان دقیقا دو بار باختم. این بریتیش بولداگ هم یکدفعه نامرد pin میکرد خیلی اذیتم کرد.
مگه هوش مصنوعی هم درجه داره؟
منم اتیتیود ارا رو روی لجند میرم چون غیر از این جذاب نیست.هرچند بازهم خیلی سادست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or