با این وضع قیمت ، دی ال سی هارو که کلا بی خیال شدم :d واسه دانلود کشتی گیرایی که دیگران ساختنم باید پوینت بدیم ؟![]()
نبود ؟
اگه آنلاین پسم تو همین بود چه حالی میداد 
منم 3-2 بار اینطوریشدماره، دقیقا نمیره بالای رینگ مگر این که حریفت ادی یا ری باشه اونایی که فینیشرشون هوایی هست!!
ولی من خوردم یکبار تو اتیتود ارا از تیکر اومدم با شان بپرم یکدفعه رو هوا گرفت توبستون زد:biggrin1:

(این مسئله خیلی منو اذیت کرد!)
من سر یکی از مرحله ها که میگفت روی Barricade به حریف Slam بزن بدجوری اعصابم ریخت به هممن در ATTITUDE ERA سر باز کردن کریس جریکو 99 ،خیلی اذیت شدم.ایشالا خودتون میرسید متوجه میشید.:dROAd DOG پدرسوخته،دهن من رو سرویس کرد.اصلا پس از اتمام این مرحله عصبی شده بودم.سرم درد گرفت.از ROAD DOG هم متنفر شدم.![]()

منم اولش همینطوری نا امید شدم ولی وقتی بخش Attiude Era رو رفتم نظرم کلا تغییر کردبالاخره بازی رو گرفتم و انتظار به پایان رسید
چندتا نکته رو می خواستم راجع به بازی بگم:
طراحی چهره ها به شدت ضعیف کار شده ؛ بخصوص کین و پانک ! (انگار ماسک کین جزوی از صورتش هست!)
فرق چندانی در گیم پلی ندیدم و هوش مصنوعی به شدت پایینه !
خیلی جالبه ؛ overall جان سینا از آندرتیکر و براک لزنر بیشتره(این مسئله خیلی منو اذیت کرد!)
بیشتر به راسترهای کلاسیک توجه شده و شاید نیمی از راسترهای کنونی wwe در بازی حضور ندارند!
در کل فرق چندانی ندیدم و انتظار داشتم خیلی پیشرفت کرده باشه![]()

مثلا Hunter که همون Triple H هست اصلا بدنش طراحی نشده انگار عکس چسبوندن روش
میدونی چرا حال میده؟!بخاطر اینکه ما فن کشتی کج هستیم پس برامون جذابه.منم اولش همینطوری نا امید شدم ولی وقتی بخش Attiude Era رو رفتم نظرم کلا تغییر کرد:biggrin1:
بازی خیلی خوب شده
در مورد اورال هم باید بگم که از تمام راستر ها بیشتره
راستار های قدیمی هم بعضا طراحی داغونی دارنمثلا Hunter که همون Triple H هست اصلا بدنش طراحی نشده انگار عکس چسبوندن روش
ولی در کل خیلی حال میده:biggrin1:
HBK هم که از همه داغون تره؛واقعا هیچ شباهتی به مایکلز نداره
مگه هوش مصنوعی هم درجه داره؟ارسلان؛ برو همه درجه ها رو توی تنظیمات زیاد کن اونوقت ببین هوش مصنوعی ضعیفه یا نه , بعد همون omg ها خیلی متنوع و قشنگه ..
روی لجند برو اتیتود ارا. من تو بازی تیکر و شان دقیقا دو بار باختم. این بریتیش بولداگ هم یکدفعه نامرد pin میکرد خیلی اذیتم کرد.