WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173

منصور جان چرا میزنی حالا؟؟؟؟؟ :d
اقایی شاهین.. نه اخه اون موقع 7 نفر on بودن تا بلاخره دانیال اومد. جواب داد.

مشکلات بازی؛ دوربین بازی که بعضی اوقات دارای باگ میشه . باگ های گرافیکی که بعضا تو وسایل بازی هست .همین سیستم تشخیص وزن نکته مثبتش، اینه ری نمیتونه بهلوون بازی دربیاره بیگ شو رو بلند کنه:|
، نکته بدش اینه اقای لدسما ، داداش گلم:d شما که میای اینو اضافه میکنی اونوقت برای فینیشر از کار میافته چه دلیلی وجود داره من با ادی بتونم 3 بار بیگ شو رو تو singutre بلند کنم؟
برخی ریورس ها هم تو همین سنگین وزن ها نا معقوله مثلا من با مارک هنری میدوم سمت بیگ شو تو ریورس اون من بلند میکنه میندازه اونور:d سه سوت باید با سرعت کمتر و کند تری انجام میشد.

دوستان من کجا میتونم DLC های بازی رو دانلود کنم ؟ طرز ریختن روی هارد هم توضیح بدید ... ممنون !

ایکس باکس من جیتگ شدس !!!
این سوال من هم هست.من که اصلا ا حالا به لایو وصل نشدم.
.....
متای بازی از 8 نقد،برابر است با 86 (این یعنی موفقیت)
.....
راستی تاپیک مهم نشد؟
....
سابمیشن واقعا سخته.بر مقابل AI از اولیش در برم،دومیش رو نمی تونم تحمل کنم و میبازم.(خیلی راحت)
تازه finger taring rate مت خیلی بالاست.:d(سرعت دکمه زنی)..لعنتی امسال امتیازاش همه بالان.بزنم به تخته
خدا به داد کسایی که slow motion هستند برسه:d.
....
رندی اورتون چرا انقدر قوی شده؟کلی بهم فشار وارد شد تا تونستم رو لجند شکستش بدم.
....
ساخت ارنا فوق العادست.مخصوصا قسمت ورود به رینگ.ولی حیف که زیاد به چشم نمیاد.
....
بچه ها.من حریفم رو ری میستریو انتخاب کردم.اما اون هیچ وقت 619 نزد.انگار عقلش نمی رسه ما رو بزاره روی طناب رینگ.واسه شما هم همینطوره؟یا فقط واسه من خنگه؟

اقایی شاهین.. نه اخه اون موقع 7 نفر on بودن تا بلاخره دانیال اومد. جواب داد.

مشکلات بازی؛ دوربین بازی که بعضی اوقات دارای باگ میشه . باگ های گرافیکی که بعضا تو وسایل بازی هست .همین سیستم تشخیص وزن نکته مثبتش، اینه ری نمیتونه بهلوون بازی دربیاره بیگ شو رو بلند کنه:|
، نکته بدش اینه اقای لدسما ، داداش گلم:d شما که میای اینو اضافه میکنی اونوقت برای فینیشر از کار میافته چه دلیلی وجود داره من با ادی بتونم 3 بار بیگ شو رو تو singutre بلند کنم؟
برخی ریورس ها هم تو همین سنگین وزن ها نا معقوله مثلا من با مارک هنری میدوم سمت بیگ شو تو ریورس اون من بلند میکنه میندازه اونور:d سه سوت باید با سرعت کمتر و کند تری انجام میشد.

باگ و نقص که زیاد داره ما به رو خودمون نمیاریم.مثلا من 100 بار رو راک فینیر زدم با تریپل اچ یه 5-6 ثانیه رو زمین میموند بعد خودم میرفتم رو نردبون میومدم کمربندو بگیرم میافتادم پایین قشنگ یه 5 دقیقه ای رو زمین استراحت میکردم و راک پا میشد با دست و پای چلاغ لنگ لنگ زنون میرفت بالا واسه خودش طنابو میاورد پایین :|
یه بارم با استون کلد بودم طفلک یه دستش وسط بازی معلول شدچسبیده بود به تنش جدا نمیشد منو یاد یه بنده خدایی انداخت :d

---------- نوشته در 11:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:02 PM ارسال شده بود ----------

این سوال من هم هست.من که اصلا ا حالا به لایو وصل نشدم.
.....
متای بازی از 8 نقد،برابر است با 86 (این یعنی موفقیت)
.....
راستی تاپیک مهم نشد؟
....
سابمیشن واقعا سخته.بر مقابل AI از اولیش در برم،دومیش رو نمی تونم تحمل کنم و میبازم.(خیلی راحت)
تازه finger taring rate مت خیلی بالاست.:d(سرعت دکمه زنی)..لعنتی امسال امتیازاش همه بالان.بزنم به تخته
خدا به داد کسایی که slow motion هستند برسه:d.
....
رندی اورتون چرا انقدر قوی شده؟کلی بهم فشار وارد شد تا تونستم رو لجند شکستش بدم.
....
ساخت ارنا فوق العادست.مخصوصا قسمت ورود به رینگ.ولی حیف که زیاد به چشم نمیاد.
....
بچه ها.من حریفم رو ری میستریو انتخاب کردم.اما اون هیچ وقت 619 نزد.انگار عقلش نمی رسه ما رو بزاره روی طناب رینگ.واسه شما هم همینطوره؟یا فقط واسه من خنگه؟

دی ال سی ها که بیان،وقتی به لایو وصل میشی میری رو عکس بازی تو داشبوردت X رو میزنی بعد قسمتای مختلف میاد یه قسمتم مربوط به چیزای دانلودیه مثل تریلر ها،تم ها،لباس آواتار ها و دی ال سی های بازیت ;)

---------- نوشته در 11:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:05 PM ارسال شده بود ----------

اقا تو مسابقه اول هست که میگه اندر تیکر و اون ماسکی صورتشون داغون کن بعد نوشته ابجکت هیدن چیکار کنم ممنون میشم..سریع

وقتی Object Hidden داری خود به خود بعد از اینکه کارای دیگه رو بکنی باز میشه و بهت میگه دقیق باید چی کار کنی.
اگه میشه متنتو انگلیسی بزار ببینیم چی بود؟چون اصلن یادم نیست اول بازی رو :d

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من کجا میتونم DLC های بازی رو دانلود کنم ؟ طرز ریختن روی هارد هم توضیح بدید ... ممنون !

ایکس باکس من جیتگ شدس !!!

برای جیتگ شده برو اینجا درخواست بده:
http://forum.bazicenter.com/thread57741/

خب اینطور که شنیدم دوستان گفته بودند سابمشن ها خیلی سخت شده به نظر میاد که سابمشن ها احتمالا مثل بازی UFC Undisputed 3 شده
چون که در UFC Undisputed 3 هم مینی گیم سابمشن بسیار سخت بود و سابمیت کردن حریف و فرار از سابمشن خیلی سخت بود به طوری که بعضی اوقات با همون سابمشن اول بازی سریع بازی رو واگذار میکردیم
به احتمال زیاد سخت شدن مینی گیم سابمشن به دلیل همکاری تیم UFC در ساخت بازی بوده
درباره ی اینکه مثلا ادی گوریرو میتونه با Signature بیگ شو رو بلند کنه هم من واقعا نمیدونم که چرا THQ هیچوقت این مشکل رو حل نمیکنه

خب اینطور که شنیدم دوستان گفته بودند سابمشن ها خیلی سخت شده به نظر میاد که سابمشن ها احتمالا مثل بازی UFC Undisputed 3 شده
چون که در UFC Undisputed 3 هم مینی گیم سابمشن بسیار سخت بود و سابمیت کردن حریف و فرار از سابمشن خیلی سخت بود به طوری که بعضی اوقات با همون سابمشن اول بازی سریع بازی رو واگذار میکردیم
به احتمال زیاد سخت شدن مینی گیم سابمشن به دلیل همکاری تیم UFC در ساخت بازی بوده
درباره ی اینکه مثلا ادی گوریرو میتونه با Signature بیگ شو رو بلند کنه هم من واقعا نمیدونم که چرا THQ هیچوقت این مشکل رو حل نمیکنه

زیاد سخت نشده،با توجه به اینکه امکان زوم کردن رو یه نقطه از بدن (سر،دو تا دست یا پا) رو داری قبلش باید حسابی خدمت اون ناحیه ای که میخوای روش سابمیشن انجام بدی برسی بعد با خیال راحت میتونی سابمیشن کنی که به نظرم این کارشون خیلی خوب و طبیعی بوده.

دوستانی که تو سابمیشن مشکل دارن:
دسته رو ول کنید و روی پاتون بذارید و انگشت اشاره و انگشت وسطی هر دو تا دستتون رو روی چهار تا دکمه دسته بذارید و وحشیانه دکمه ها رو پشت سر هم بزنید:دی
باور کنیدف جواب می‌ده!:دی

با سلام کسی میدونه توی این مرحله باید چیکار کرد
qxwlnvau0kfjapje5upw.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or