Hero Of War
کاربر سایت
من قبلا wwe 12 بازی کردم و حالم ازش بهم خورد اما با این تعریف هایی که شما از wwe 13 میکنید ارزش خریدنش خیلیه

, بلکه ان championship editor". یا (ویرایش کمربند) است.یکمی بی ربطه ولی:
امروز داشتم مسابقات wwe رو از شبکه ی جهانی IFMTV با گزارشگر برجسته ی خوش صدای تلویزیونی ، هایبرت عزیز تماشا میکردم.دیدم دنیل برایان و کین تو رستوران غذا می خوردند.و مسخره بازی ادامه داشت ..... .
خواستم بگم مسابقات و کارهایی که ما بوی بازی wwe انجام میدیم به خدا جذاب تر و بهتر از واقعیش هست.
اخیش بلاخره یک نفر حرف دل ام رو زد
کاملا موافقم و به نظر من هم در این دوره و زمونه دیگه کشتی کج اونقدر مسخره و بچه گونه شده که دیگه مسابقاتی که خود ما در بازی های WWE برگذار میکنیم و انجام میدیم 100 برابر از مسابقات واقعی باحالتر و جذاب تر هستند
اصلا الان دیگه کشتی واقعی فقط شده سی ام پانک و جان سینا و برایان
همین و بس.....
به نظرم دیگه اواخر عمر WWE داره نزدیک میشه.....
اخیش بلاخره یک نفر حرف دل ام رو زد
کاملا موافقم و به نظر من هم در این دوره و زمونه دیگه کشتی کج اونقدر مسخره و بچه گونه شده که دیگه مسابقاتی که خود ما در بازی های WWE برگذار میکنیم و انجام میدیم 100 برابر از مسابقات واقعی باحالتر و جذاب تر هستند
اصلا الان دیگه کشتی واقعی فقط شده سی ام پانک و جان سینا و برایان
همین و بس.....
به نظرم دیگه اواخر عمر WWE داره نزدیک میشه.....
GOD HELP US ALL(بی مورد ترین پست من تو یازیسنتر،خودم الان گزارش تخلف می کنم:d)
چقد خوب میشد اگه thq این امکان رو میداد به ما که مثلا بتونیم کشتی گیر هارو در حد لباس ، مو و ریششون ویرایش کنیم ! چون اصولا کشتی گیر ها هم بیشتر از این خودشون رو تغییر نمیدن ! مثلا وقتی جاستین گابریل مدل موشو تغییر میداد ما هم تو بازی همین کارو میکردیم ! نه مثل الان که مثلا آندرتیکر کچل میکنه ، ما باید بریم کلا یه آندرتیکر جدید بسازیم !:d موافق نیستید ؟؟؟