WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
با تشکر از منصور عزیز.
لینک تریلرش از یونوب رو فعلا داشته باشین تا فردا منصور جان راجع به جزعیات توضیح بیشتر بده.
..........
یکمی بی ربطه ولی:
امروز داشتم مسابقات wwe رو از شبکه ی جهانی IFMTV با گزارشگر برجسته ی خوش صدای تلویزیونی ، هایبرت عزیز تماشا میکردم.دیدم دنیل برایان و کین تو رستوران غذا می خوردند.و مسخره بازی ادامه داشت ..... .
خواستم بگم مسابقات و کارهایی که ما بوی بازی wwe انجام میدیم به خدا جذاب تر و بهتر از واقعیش هست.
صحبت از هایبرت عزیز شد،باید از همین جا ازش تشکر کنم.بابت گزارشگری های خوبش.انقدر بلند حرف میزنه که دیگه صدای کشتیگیرها و ..... نمیاد.وسط صحبت ها ی کشتیگیرها هم انقدر چرت و پرت میگه که که اصلا ادم می خواد سرشو بکوبه به دیوار.زن ها هم که طبق معمول حرام هستند.اصلا این شبکه رو باید طلا گرفت.من تبلیغ هاش رو ضبط میکنم بعد با دوستا نگاه می کنیم می خندیم:))
کسی از شما سایتی رو میتونه معرفی کنه واسه دانلود مسابقات به روز wwe تا ما هم یه فیضی ببریم و انقدر به این پسرک احمق فحش ندم؟

آخرین ویرایش:
مطلب جدیدی ارسال کردم ظاهرا نیومد!
خبر جدیدی قبل از انتشار رسمی جزییات توسط thq منتشر شده(منتظر انتشار رسمی تا فردا باشید)
create a title یا (ساخت کمربند) تایید نشده=((, بلکه ان championship editor". یا (ویرایش کمربند) است.
شما تنها میتوانید عنوان های کمربند موجود در بازی را ویرایش کنید، و شما تنها میتوانید رنگ بند کمربند و و رنگ طرح ان را ویرایش کنید. در هر حال شما میتوانید ان ها را به زنان یا tag teams یا single یا سبک وزن اختصاص دهید و نام هایی برای کمربند ها وجود دارد , میتوانید شبیه این را انتخاب کنید international hardcore alliance شما میتوانید ان ها را به طور جداگانه سیو و در بخش universe استفاده کنید.
منبع؛
screenshts های جدید
54854249707325798592_thumb.jpg

لیست کمربند ها
30 تا (غیر رسمی)
1. Spinner WWE Championship
2. World Heavyweight Championship
3. Undisputed WWE Championship
4. Attitude Era WWE Championship
5. Winged Eagle WWE Championship
6. Hogan ERA WWE Championship
7. Pre-Hogan Era WWE Championship (http://www.wrestling101.com/home/wp-content/gallery/features/wwe-belts-3.jpg)
8. Classic WCW Championship
9. Orginal ECW Championship
10. The Miz's WWE Championship
11. Edge's Rated R Championship
12. The Rocks Brahma Bull WWE Championship
13. Stone Colds WWE Championship
14. The United States Championship
15. The Classic Intercontinental Championship
16. The Current WWE Tag Team Championship
17. WWE Tag Team Championship
18. World Tag Team Championship
19. Classical WWF Tag Team Championship
20. Attitude Era WWF Tag Team Championship
21. WWECW Championship
22. Internet Championship
23. Womens Championship
24. Diva's Championship
25. Million Dollar Companionship
26. Hardcore Championship
----
27. Cruiserwight Championship
28. Light Heavyweight Championship
29. European Championship

آخرین ویرایش:
یکمی بی ربطه ولی:
امروز داشتم مسابقات wwe رو از شبکه ی جهانی IFMTV با گزارشگر برجسته ی خوش صدای تلویزیونی ، هایبرت عزیز تماشا میکردم.دیدم دنیل برایان و کین تو رستوران غذا می خوردند.و مسخره بازی ادامه داشت ..... .
خواستم بگم مسابقات و کارهایی که ما بوی بازی wwe انجام میدیم به خدا جذاب تر و بهتر از واقعیش هست.

اخیش بلاخره یک نفر حرف دل ام رو زد
کاملا موافقم و به نظر من هم در این دوره و زمونه دیگه کشتی کج اونقدر مسخره و بچه گونه شده که دیگه مسابقاتی که خود ما در بازی های WWE برگذار میکنیم و انجام میدیم 100 برابر از مسابقات واقعی باحالتر و جذاب تر هستند
اصلا الان دیگه کشتی واقعی فقط شده سی ام پانک و جان سینا و برایان
همین و بس.....
به نظرم دیگه اواخر عمر WWE داره نزدیک میشه.....

uinverse mode 3.0

راستر ها و dlc همه چیز در این سری از بازی ها نیستند. هنگامی که ان بیرون می اید،ما نیاز به برخی از ارزش ها برای تضمین بازی داریم.که در ان حالت universe mode میاید.در سال گذشته wwe 12 به ما توانایی سفارشی کردن و ویرایش uiniverse ما را میداد. در هر حال میتوانستیم شو ها را تغییر دهیم(محدود به تنها تغییر ppv یا شنبه شب اسمکدان یا دوشنبه شب راو به چیز دیگری. سفارشی کردن ارنا مجاز بود ،و.. اما روزهای هفته نمیتوانست تغییر کند.)
امسال، universe ممکن است,باسخ دعاهای ما را بدهد برای باگ کمتر. تجربه سفارشی(تنظیمات) بیشتر.بیایید نگاهی به ویژگی های جدید داشته باشیم.

توانایی تخلیه عنوان(وکیت) ــــاین چیزی است که برای شماره های گذشته بسیار درخواست شد.و این در حال حاضر چیزی است که میتوانیم یکبار دیگر انجام دهیم. حتی بهتر.ما میتوانیم بازی های در universe برای کمربند خالی برگذار کنیم.بنابرین,اگر شما یکی از بازیکنانی هستید که, باور نمیکند در زنان یا بخش تیمی,شما میتوانید در یکی از شو ها درست کنید, که هیچیک از این دو دارای قهرمانی نیستند.

داستان خود را انتخاب کنید ــــــ داستان تقسیم tag teams دوست ندارید؟ خب شما میتوانید داستان را خاموش کنید اگر دوست ندارید, و انها نمیخواهند در یونیورس شما اتفاقات بیشتری بیافتد.

مصدومیت اتفاق بیافتد,یا اتفاق نیافتد مصدومیت؟ مصدومیت اضافه شونده سردی(cool) بودند در سال گذشته , اما برای برخی از بازیکنان به طور مکرر اتفاق میافتاد.اکنون,بازیکنان توانایی روشن یا خاموش کردن مصدومیت دارند.... اینو اضافه کنم,عجیبه, خود من چیزی در یونیورس بارسال تجربه نکردم مبنی بر مصدومیت شما دوستان چطور؟

امار ــــــ در حال حاضر شما میتوانید امار بجا گذاشته با استارخود را مشاهد کنید. در ppv ها , کمربند, و جزییات دیگر.امار افزایش میابد و در عمق به شما اجازه میدهد حرکت کنید در تاریخ universe خود.

سفارشی سازی کامل ــــ بیکر بندی داستان , ppv ,ارنا, و برنامه(زمان بندی بازی های هفتگی در هر روزی) سراسر منحصر به فرد خود کنید.
میخواهید شو را در هر روی از هفته؟ شما میتوانید,ان را انجام دهید.به علاوه, خارج از نقشه داستان , و در بازی تصمیم گیری کنید, که حتی دور تر از داستان بازی باشد.(نتیجه)
از حالا به بعد, بجای روشن کردن یک شریک,شما گزینه ای در صورت انچه که میخواهید انجام دهید یا نه دارید. سال گذشته,بازی کردن همه بازی ها در یک نشست مشکل بود . بدون خروج به منو اگر شما بخواهید کارد بازی (card)بیشتر سفارشی کنید. اکنون ,شما میتوانید کارد های بازی خود را قبل از بازی کردن همه بازی ها از طریق مناسب ویرایش کنید. نام تجاری دیگری میخواهید؟ فقط راو یا اسمکدان نمیخواهید؟ با wwe 13 شما میتوانید این اتفاق را بسازید.اکنون, بازیکنان میتوانند به خوبی لذت ببرند از بازی های بیشتر در هر شو .اما با توانایی ویرایش رتبه بندی(رنک) کارت های کامل (card صفحه انتخاب بازی ها)تمام برنام هفتگی ها /ماهی هانه/ سالانه/ استوری و چیز های دیگر شبیه این که شما میتوانید فکر کنید.(منظورش در رنکینگ است). بازکنان باید بتوانند راهای بسیار انجام دهند برای جا دادن در ان(رنک)
ما باید همچنین توجه داشته باشیم که ایده داستان سفارشی نه تنها تفکر thq نبود اما ایجاد افسانه متفکر کشتی paul heyman است.
ایجاد /ویرایش شو/ppv/ در حال حاظر شما قادر خواهید بود,هر روز از هفته و مکان شو را انتخاب کنید. شما همچنین میتوانید بسازید/ یا ویرایش بکنید رویداد ppv ها رو.زمانی که این ها رو ساختید, به مانند سال گذشته میتوانید ارنا خود را انتخاب کنید. لگو برای شو.تغییر نام شو به هر چیزی که دوست دارید. و در مورد ساخت ppv شما قادرخواهید بود انتخاب کنید در ppv دیدن تم (بس زمینه) مانند؛
"Extreme Rules", "Fatal 4-Way", or "TLC", (منظور خود ppv نیست ها! (بس زمینه)theme ) , و در میان دیگر چیز ها ـــــــکه این ایده کلی از وقایع ppv باعث میشود بر اساس وقایع زندگی انسان.انتخاب کنید TLC theme و بازی مخصوص شما (main event بازی اخر و حساس) tlc خواهد بود.این یکی از ویژگی هاست که اجازه میدهد,بازیکن ppv شخصی خود را با احساس انچه میخواهند داشته باشند.اگر این شو hardcore است.تنظیم کنند تم Extreme Rules و ان را به راه ان که قرار است اتفاق بیافتد احساس کنند.برای ppv هایی که شما ایجاد میکنید (میسازید) لازم به تم نیست.شما میتوانید , پیش فرض را انتخاب کنید.شما همچنین میتوانید شو میزبان برای ان ها انتخاب کنید .برای مثال؛اگر شما میخواهید راو انحصاری ppv (در واقعیت راو هایی است که قبل از 1 هفته به ppv به ان میبردازد) که خصوصیات ان درون اسمکدان نباشد. شما میتوانید این را بسازید, شما میتوانید, البته, استفاده کنید از شوی سفارشی (تنظیم) به عنوان شوی بیش فرض همچنین

توضیحات کامل شد.. صحبت های paul heyman بعدا قرار میدم .:d

آخرین ویرایش:
اطلاعیه مهم:
(خوندن این خبر برای بیماران قلبی توصیه نمیشه)
دقایقی پیش کری لدیزما طی بیانیه ای وجود عنوان قهرمانی اینترنتی زک رایدر را به صورت رسمی تایید کرد.جهت اطلاعات بیشتر به روزنامه های کثیرالانتشار مراجعه کنید.(خنده دار نبود،نه؟:d

کاملا موافقم و به نظر من هم در این دوره و زمونه دیگه کشتی کج اونقدر مسخره و بچه گونه شده که دیگه مسابقاتی که خود ما در بازی های WWE برگذار میکنیم و انجام میدیم 100 برابر از مسابقات واقعی باحالتر و جذاب تر هستند
همین و بس.....

با سلام عزیزم منم مثل تو فکر میکنم ولی تمام مشکلات فقط بخاطر این قانون مسخره و دست و پاگیره
PG است وگرنه اینطوری نمیشد !!!

همین و بس.....

شخصن ترجیح میدم دیگه نگاه نکنم.خیلی دهه ی نود به خصوص اوایلش با کشتی کچ خاطره دارم،اون دوران ابهتی داشت واسه خودش الآن خیلی بچه بازی شده.
یادمه Undertaker و Mankind وقتی واسه هم کُری میخوندن یه حسی آدم میگرفت انگار داره فیلم ترسناک نگاه میکنه.یا شخصیت Goldust وقتی واسه Bret Hart خط و نشون میکشید.اون موقع هم خیلیاش فیلم بود ولی شخصیتا دوستداشتنی تر بودن و خیلی حداقل از الآن بیشتر بود گیراییش.
حتی WCW هم اواخرش از الآنه WWE خیلی بهتر بود!!!
به نظر منم دیگه WWE دست بشو نیست و دورش تموم شده.شخصیتایی مثل Bret hart,Shawn Michael,Razor Ramon,Big Daddy cool disel,Undertaker دیگه تکرار نمیشن.
واسه همین الآن تو بازیم که شده دست به دامن شخصیتای اون زمان میشن.

اوه اوه...دوباره نه.:dاین بحث رو خودم شروع کردم.خواهشن ادامه ندین.
از wwe ایراد نگیرین.wwe هم داره راهی رو میره که همه میرن.جهان داره به سمت بد شدن میره.خوب wwe هم همراش.
شاید قبلن هم گفتم ولی بازم یه مثالی میزنم":موسیقی و هنر و سلامتی و عیره و عیره ، همه دیگه مثل سابق نیستن.شما دیگه از WWE چه انتظاری دارین.
نابودی نزدیکه:|GOD HELP US ALL
(بی مورد ترین پست من تو یازیسنتر،خودم الان گزارش تخلف می کنم:d)

دوستان من از سال پیش یه ایده باحال دارم واسه این بازی ! :>چقد خوب میشد اگه thq این امکان رو میداد به ما که مثلا بتونیم کشتی گیر هارو در حد لباس ، مو و ریششون ویرایش کنیم ! چون اصولا کشتی گیر ها هم بیشتر از این خودشون رو تغییر نمیدن ! مثلا وقتی جاستین گابریل مدل موشو تغییر میداد ما هم تو بازی همین کارو میکردیم ! نه مثل الان که مثلا آندرتیکر کچل میکنه ، ما باید بریم کلا یه آندرتیکر جدید بسازیم !:d موافق نیستید ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or