rockstar 69
کاربر سایت
نه عزیز غیر شیلتر میخوام.
نه عزیز غیر شیلتر میخوام.
چرا 12 این ویژگی داشت معمولی هم میشد ولی تو 11 نمیشد . فقط تو یونیورس میشد.You will be able to setup title matches for vacated championships
مطمعنی؟اگه میشد پس دیگه چرا اومدن همپین تیتر خبری رو زدند؟ولی من که wwe 12 بازی می کنم، سر هر مسابقه ای کمربند نمیشه اوورد.شما مطمغنی؟چرا 12 این ویژگی داشت معمولی هم میشد ولی تو 11 نمیشد . فقط تو یونیورس میشد.
بله اطمینان دارم . 11 نمیشد
.نه داداش دیگه خود WWE داره کم کم +3 سال میشه با این مسخره بازی های جدید، چه برسه به بازیشامروز در حال دیدن مسابقات تبلیغ wwe 13 رو دیدم روی قسمت درجه سنی کارورش نوشته بود T من فکر میکردم M باشه

فکر کنم از منصور جون پرسیدم نه از کسی که هنوز تعداد نوشته هاش به عدد 5 نرسیده میخواد خودشو نشون بده.ببخشيد به زبون ما مي شه *****unish:
جوابش به یک کلمه ختم میشه:این عکس از حرکت Brock Lesnar's Kimura Lock است که نمیدونم چرا توی dlc گذاشتنش
فکر کنم از منصور جون پرسیدم نه از کسی که هنوز تعداد نوشته هاش به عدد 5 نرسیده میخواد خودشو نشون بده.
هنوزم مي گم خيلي زايه صحبت مي كنيخوب بقیه بحث از طریق p.m ادامه پیدا میکنه.مي دوني من به چي تو خنديدم به حرف زدنت چون كه به ***** گفتي شيلترهنوزم مي گم خيلي زايه صحبت مي كني
علی جان , نه مال ایشون هم هیلتر شکن میخواد من خودم هم خیلی گشتم واست ی لینک بیدا کنم ولی همشون هیلتر شکن میخواد میمونه ی جا :d ,شما یک سر به سایت زیر بزن البته دیدن لینک هاش احتیاج به ثبت نام داره سایت هم فارسیه. ببین چی میشه.فکر کنم از منصور جون پرسیدم نه از کسی که هنوز تعداد نوشته هاش به عدد 5 نرسیده میخواد خودشو نشون بده.