WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
دوستان این cheat code بسیار جالبه,البته قدیمیه تاریخ ارسالش, ولی فرستنده ادعا کرده برای wwe 13 است.(بازی نیومده چیت کد زده:d) ولی قابلیتش عالیه
خودتون ببینید؛
Guys! There has been WWE 13 CHEAT CODES LEAKED for unlockables such as The Hardys, Ric Flair, Hornswoggle as a PLAYABLE CHARACTER, etc etc!! Check it out ***LEAKED*** WWE '13 CHEAT CODES?! - MUST SEE!!! June 2012 (Full HD 1080p) - YouTube Spread the word and don't forget to LIKE and SUBSCRIBE! (I'LL DO MY BEST TO GET MORE LEAKED INFO FOR YOU GUYS!)

فری ظاهرا نشان می دهد که این تیم در حال توسعه به عنوان کشتی جدید برای نسل بعدی کنسول ها است. این سیستم ها در 2013E3 سال آینده اعلام خواهد شد - که می تواند خیلی تعجب آور باشد - و فری می گوید: اولین ورود به WWE برای سخت افزار جدید در دو سال اینده آزاد خواهد شد.

در مورد WWE '14، این است که برای سیستم های نسل فعلی ساخته شده است

[]

ای بابا چرا این THQورشکسته نمیشه!

یک سال دیگه باید تحمل کنیم:(()x

• THQ announces Xbox LIVE Avatar items for WWE ’13

آیتم های پایین در حال حاضر بر روی شبکه Xbox LIVE Marketplace قابل خریداری میباشد !

شما میتونید از این طرح ها و آیتم ها برای آواتار خود در داشبورد Xbox 360 استفاده کنید !
برای استفاده از این آواتارها شما بین 230 تا 240 پوینت مایکروسافت نیاز دارید !

m4135_546551_3370839597174.jpg

• Undertaker Outfit (male and female) – 320 Microsoft Points
  • Mankind Outfit (male and female) – 320 Microsoft Points
  • Kane Outfit (male and female) – 320 Microsoft Points
  • The Godfather Outfit (male and female) – 320 Microsoft Points
  • Bret Hart Outfit (male and female) – 320 Microsoft Points
  • The Rock “This Is Your Life” Outfit (male and female) – 320 Microsoft Points
  • DX T-Shirt (male and female) – 240 Microsoft Points
  • WWE “Attitude Era” Championship Title – 240 Microsoft Points
  • WWE Hardcore Championship Title – 240 Microsoft Points
  • Official WWE ’13 “Attitude Era” Theme – 240 Microsoft Points

ایده های ناب تو این شماره ها میتونستید ببینید!! حیف که بجای کامل شدن از بین رفتند.:((ی بست زدم با توجه به این که هنوز اطلاعات نیومده , از نسخه های مختلف برای یاداوری گذشته (اps1,2 ) و.میتونید اضافه حساب کنید این بست را ولی خدایی من ی شماره هم تو این نسل ندیدم مثل نسل قبل تو این بازی!!, نسل بعدم که نزدیکه!)
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

ای بابا داداش منصور خودتو ناراحت نکن.خوشحال باش که تو حداقل یه بار این بازی ها رو تجربه کردی.فرزندان ما قراره خیلی چیزها رو تجربه نکنن مثل:کشتی کج های قدیمی.سری بازیهای fatal frame،کلا بازی های با ارزش،هوای پاک،عذاهای سالم،تفریحات سالم،مناظر طبیعی،. ... .جهان داره میره به سمت تباهی.همه فکر میکنن اوضاع جهان داره با پیشرفت علم ، بهتر میشه.دیگه نمیدونن همین علم اون ها رو میکشه.(بحث به بیراهه کشیده شد واسه همین از بازی هم یکم حرف بزنم تا پستم پاک نشه:-s)
یه چیزی که من خیلی بهش دقت کردم،فیزیک طناب های رینگ در WWE13 هست.بسیار عالی کار شده.و کلا رینگ بهتر ساخته شده.تا حالا ویدیو از قابلیت اکسچنج پانچ نیومده؟خیلی دلم میخواد بدونم چطور میشه.

ای بابا داداش منصور خودتو ناراحت نکن.خوشحال باش که تو حداقل یه بار این بازی ها رو تجربه کردی.فرزندان ما قراره خیلی چیزها رو تجربه نکنن مثل:کشتی کج های قدیمی.سری بازیهای fatal frame،کلا بازی های با ارزش،هوای پاک،عذاهای سالم،تفریحات سالم،مناظر طبیعی،. ... .جهان داره میره به سمت تباهی.همه فکر میکنن اوضاع جهان داره با پیشرفت علم ، بهتر میشه.دیگه نمیدونن همین علم اون ها رو میکشه.(بحث به بیراهه کشیده شد واسه همین از بازی هم یکم حرف بزنم تا پستم پاک نشه:-s)
یه چیزی که من خیلی بهش دقت کردم،فیزیک طناب های رینگ در WWE13 هست.بسیار عالی کار شده.و کلا رینگ بهتر ساخته شده.تا حالا ویدیو از قابلیت اکسچنج پانچ نیومده؟خیلی دلم میخواد بدونم چطور میشه.

صفحه های قبل امیر حسین لینک گذاشته بود از youtube از همین قابلیت.

دوستان حتما تریلر Atitude Era رو ببینیم دو تا چیز جدید اضافه شده که نشون می‌ده:
1) Ex Change Punch یا همون مشت هایی که یکی می‌زنه و دیگری جواب می‌ده
2)برای Hell In A Cell وقتی از قفس خارج می‌شید و می‌خواید برید بالا، دیگه مثل قبل نیست که خودش مثل میمون از قفس بره بالا:دی
...!!!
امیر حسین جان ، من توی این ویدیو اکسچنج پانچ ندیدما.اون رد و بدل کردنهایی که در ویدیو نشون میده مربوط به بخش ساختن داستان هست.دلم و صابون زده بودم ، امروز اینترنتم رو فعال کردم ضد حال خوردم.:crying1:لعنت به THQ :cry:
یادم میاد پارسال قبل از اومدن WWE12 کلی انتضار کشیدم و روز شماری میکردم و اخرش فهمیدم اشتباه کردم.امسال اصلا نمی خوام واسه بازی انتظار بکشم.امسال THQ تمام وقتش رو گزاشته واسه ساختن کارکترها.گیم پلی به جز چند مورد جزعی،تغییری نکرده.من با چشمای خودم دیدم.(از ویدیو هایی که منصور گزاشته بود).دو تا مسابقه رو کامل دیدم.به خدا متوجه نشدم WWE12 هست یا WWE13.(هیچ فرقی با هم نداشتند).خودتون بید ببینین.
این کمپانی دیگه حال من رو بهم زد.اینقدرها که ما به این بازی ارزش میدیم و دربارش حرف میزنیم،اونها اصلا به ما اهمیت نمیدن.

)xWWF OUT

دوستان ی مدت نبودم , خبر های تازه و داغی منتشر شده که قرار میدم;)
1)در تصویر جدیدی که thq از بازی منتشر کرد ارنای smackdown 1999 مشاهده شد که نشان میدهد این ارنا در بازی وجود داره
عکس
19107692261003781842.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان ی مدت نبودم , خبر های تازه و داغی منتشر شده که قرار میدم>:d<
1)
داداش منصور کجا رفتی پس؟منتظریما.:)(فقط خدا کنه این اخبار جدید،راجع به کارکترها نباشه.من دلم میخواد اخبار از گیم پلی بازی باشه.)
یه خبر از comeback های جدید در wwe 13 اومده
شماها میخواین ما رو جون به لب کنین؟خوب خبر رو کامل بگین

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا خبری که می‌بینید فقط تیتر نذارید!
لینک رو اینجا قرار بدید تا بنده و بقیه دوستان ترجمه کنیم و همه بتونن استفاده کنند;)

دوستان شرمنده بابت تاخیر,(سرمون شلوغه ,بقیه همکاری ندارند)

:d
لدسما کارگردان بازی تایید کرد که 3 Comeback Moment جدید به بازی اضافه شده که یکی از اونها برای سی ام پانک هست !

سی ام پانک در این حرکت دراپ کیک و نک بریکر خودش رو اجرا میکنه !

همچنین,اطلاعات تازه تری از create arena در مصاحبه جدیدش قرار داد که مهم تریناش ایناست :

تنظیم کامل ارنا و کنترل اندازه محل برگزاری(ارنا) , تصمیم گیری برای انجام بازی در محل سرپوشیده و یا در فضای باز ,نوع جمعیت(مثل رستلمانیا,یا مثل ppv های با ظرفیت کم) , نوع روشنایی در ارنا (کم نور و..) همچنین میتونید ارنا های ساختگی به بخش universe انتقال بدید,مثل سال قبل.

ایشون ادعا کردند, با تنظیمات خصوصی سازی جدید , هر مسابقه ای را در بخش universe وارد کنید .
منبع
اولین عکس از ساخت آرنا,تغییر استیج!

[/SPOILER]
18278821655041383899.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or