نوید جان بازی چند ساله تقریبا فن ندارهآقا فیزیک بازی الان در چه مرحله ای به سر میبره ؟ هنوز هم ضربه میزنی حس میکنی طرف کلا وزن و حجم نداره ؟ مثل کاغذ میمونن ؟ :d
فن های بازی ناراحت نشن من کلا نمیدونستم چجوری سوالو بپرسم . :d
عزیز عکس ها رو از یک جای دیگه آپلود کن!طبق سوالی که کاربرای از کارگردان هنری بازی انجام داد که ایا گیم بلی بازی از نوع ساخته شده؟ وی در جواب گفت خیر همان wwe 12 است
منتظر حرکات جدیدی نباشید.ولی موسیقی بازی از نوع ساخته شده و از سازندگان ufc کمک گرفتند و شعار های جدید اضافه کردند.مثل yes brayan تو اون عکس فیک که دیدم خوشحال شدم کسانی مثل a train. rock بودند خبر های جدیدتر بزودی.
آرنای سروایور سریس سال 1998 تایید شده.
واقعی ترین کاراکترها.
وای.یعنی سیستم ریورس عوض نشده؟سیستم ریورس به تنهایی گند زده بود به WWE12.گیم اسپات هم از همین قضیه ایراد گرفته بود.broken defense systemطبق سوالی که کاربرای از کارگردان هنری بازی انجام داد که ایا گیم بلی بازی از نوع ساخته شده؟ وی در جواب گفت خیر همان wwe 12 است
منتظر حرکات جدیدی نباشید.ولی موسیقی بازی از نوع ساخته شده و از سازندگان ufc کمک گرفتند و شعار های جدید اضافه کردند.مثل yes brayan تو اون عکس فیک که دیدم خوشحال شدم کسانی مثل a train. rock بودند خبر های جدیدتر بزودی.
آرنای سروایور سریس سال 1998 تایید شده.
واقعی ترین کاراکترها.
همون طور که در این عکس میبینید امسال قول فینیشر های متنوع رو در میز گزراشگر ها دادند و عکس العمل های گزارشگر ها نسبت به فن ها متنوع است و غیب نشدن میز گزارشگر ها رو امسال میتونیم ببینیم
تو همون تریلری که صفحه قبلی در موردش توضیح دادید هم اگر یکبار دیگه توجه کنید، حرکات با وسایل دردناک تر به نظر میرسند و حرکات جدیدی برای وسایل هم اضافه شده!اقا منصور ترکوندی.مرسی از زحماتت.راجع به اون قسمت انجام حرکات روی میز گزارشگرها،این خیلی خوبه ولی به شرطی که میزان خسارتی هم که به حریف میزنه هم بیشتر باشه نه اینکه فقط میز بشکنه و انگار نه انگار.اخه توی WWE12 من وسایل می اوردم توی رینگ و حریف رو دقیقا روی اونها می انداحتم تا خسارت بیشتری بخورند و کلا بیشتر حال بده.ولی ظاهرا در عمل تفاوتی نداشت.اگه یادتون باشه،چند تا قابلیت توی نسخه های قبلی بود که الان دیگه نیست متاسفانه :1.اکسچنج پانچ(رد و بدل کردن مشت )2.میتونستیم بشینیم روی سینه حریف و با انالوگ سمت راست مشت بزدیم تو صورتش(و از پشت)3.حریف رو در حالت خوابیده روی لبه کناری رینگ قرار میدادیم و حرکت میزدیم.4.از اون پشت وارد قسمت تماشاگر ها میشدیم در کل 2007 همه این ها رو داشت و عالی بود.هر کشتیگیر ارزش خودش رو داشت.مثلا تفاوت نیروی بدنی اندرتیکر با چاوو گوررو ، معلوم بود.تنوع حرکت ها و فینیشر ها هم که انقدر زیاد بود که ادم گم میشد توش.بعد حرکات رتبه بندی داشتند.(مثلا این حرکت چند تا خسارت به سر بزنه و چند تا به بدن مثلا)................بهترین ایده واسه این بازی این بود که همون 2007 رو ریمیک کنن و بهش سوپراستارهای جدید رو اضافه کنن.
حرفات کاملا درسته دانیال جان کلا اینا هر سال ی قابلیت نمیدونم چرا حذف میکنن مثلا بازی casket match باعث سرگرمی میشد خودجوش حذف کردن داور ویژه حذف کردن امسال برگردوندن ولی امسال گفتن میشه با فینیشر دیواره تماشاچی ها رو شکوند ولی نمیشه بین اون ها رفت و بازی دوباره بصورت عادی جریان بیدا میکنه اره اون 2 نکته ای رو هم که گفتی ورداشتن فکر نکنم برگردونناقا منصور ترکوندی.مرسی از زحماتت.راجع به اون قسمت انجام حرکات روی میز گزارشگرها،این خیلی خوبه ولی به شرطی که میزان خسارتی هم که به حریف میزنه هم بیشتر باشه نه اینکه فقط میز بشکنه و انگار نه انگار.اخه توی WWE12 من وسایل می اوردم توی رینگ و حریف رو دقیقا روی اونها می انداحتم تا خسارت بیشتری بخورند و کلا بیشتر حال بده.ولی ظاهرا در عمل تفاوتی نداشت.اگه یادتون باشه،چند تا قابلیت توی نسخه های قبلی بود که الان دیگه نیست متاسفانه :1.اکسچنج پانچ(رد و بدل کردن مشت )2.میتونستیم بشینیم روی سینه حریف و با انالوگ سمت راست مشت بزدیم تو صورتش(و از پشت)3.حریف رو در حالت خوابیده روی لبه کناری رینگ قرار میدادیم و حرکت میزدیم.4.از اون پشت وارد قسمت تماشاگر ها میشدیم در کل 2007 همه این ها رو داشت و عالی بود.هر کشتیگیر ارزش خودش رو داشت.مثلا تفاوت نیروی بدنی اندرتیکر با چاوو گوررو ، معلوم بود.تنوع حرکت ها و فینیشر ها هم که انقدر زیاد بود که ادم گم میشد توش.بعد حرکات رتبه بندی داشتند.(مثلا این حرکت چند تا خسارت به سر بزنه و چند تا به بدن مثلا)................بهترین ایده واسه این بازی این بود که همون 2007 رو ریمیک کنن و بهش سوپراستارهای جدید رو اضافه کنن.