god of game
کاربر سایت
اون موقع خود خارجیام میگن دوران طلایی یا اوج کج بود بیگ شو کین تیکر استن راک همشون تو اوجشون بودن استوری لاین های محشر مسابقات خدا خون و فحش هم ازاد بود هی........:dكشتي كج تا زماني كه wwf بود ديدن داشت ( فدراسيوت داشت و ورزش حساب ميشد)
يادش بخير استيو آستين همه رو ميتركوند
اخه خداییش خیلی وحشیه.با هر کی کشتی میگیره دلم براش میسوزه.قسم میخورم اندر ترکر که هیچی حتی بلادمیر کازلاو یا ایزیگیل جکسول رو هم میزنه.ولی بیگ شو و مارک هنری رو شک دارم بتونه.تازه فکر کردی من مثلا با همچین کسی دعوام سه میترسم ؟! من با یه رفیقم که 180 کیلوه کشتی میگیرم بلندش میکنم این برودوس که 150 کیلوم نیس
بابا کشتی کج در حق خیلی ها نامردی کرده مثلا در حق بیگ شو و کالی از وقتی wwf تموم شد و kid friendly شد جان سینا شد سوپرمن بیگ شو رو مجبور کردن بیشتر مسابقات ببازه وقتی کالی اومد تیکر رو 1 بار زد(میدونم بدش تیکر سرویسش کرد خودمم عشق تیکرم) داشت طرفدار جمع میکر تبدیلش کردن به فیس و از اون موقع گفتن که از ادمایی مثل رندی اورتون و کریسشن و ... ببازهاخه خداییش خیلی وحشیه.با هر کی کشتی میگیره دلم براش میسوزه.قسم میخورم اندر ترکر که هیچی حتی بلادمیر کازلاو یا ایزیگیل جکسول رو هم میزنه.ولی بیگ شو و مارک هنری رو شک دارم بتونه.
دقیقا درست میگی کاملا باهات موافقم اندرتیکر یکی از پول شاز ترین و پر طرفدار ترین و بهترین کج کاریی که کمپانی تا حالا داشته خودشونم اینو میدوننره فیلمه ولی نه همش...بعدشم اندر تیکر مرد بی رقیبه تو کشی کج بعضیا میبینم چرت میگن دربارش اینجا ولی اینو بدونین اندر تیکر هیچ رقیبی نداره تو کشتی کج و نداشته الا گلد برگ
تو راست میگیدوستان چرا هذیون میگید...کی میگه کشتی کج همش فیلمه.....اره فیلمه ولی نه همش...بعدشم اندر تیکر مرد بی رقیبه تو کشی کج بعضیا میبینم چرت میگن دربارش اینجا ولی اینو بدونین اندر تیکر هیچ رقیبی نداره تو کشتی کج و نداشته الا گلد برگ
اخرین خبر جدیدی که از بازی بود همون بود که براک لزنر هم تو بازی هست فکر کنم saint row the third که 24 ابان میاد اینم 15 روز دیگه اینام بیان دیگه حالا حالا ها بازی خوبی نمیاد...اقا حالا میخواید همین بحث ها رو تا چند صفحه دیگه ادامه بدید..
خبرهای جدید چی هست؟ 15 روز مونده به عرضه
خواهش میکنم جیگركشتي كج تا زماني كه wwf بود ديدن داشت ( فدراسيوت داشت و ورزش حساب ميشد)
يادش بخير استيو آستين همه رو ميتركوند
خواهش میکنم جیگر