:d
سلام به همگی.wwf برگشته تا wwe رو راه بندازه:d
.سلام جف.راضیم ازت بابت تاپیک.نگران نباش جف هاردی فعلا رفته tna مرخصی ولی بر میگرده.
خوب از کجا شروع کنم؟1.دوسته عزیزی گفتن اج نیست ولی اج هست توی wwe12 (عکس میزارم ببینی)2.گفته شده بازی امشب میاد اما تاریخ رسمی 22 نووامبر هست اگه مطمعنی که بازی میاد بگو تا من خودمو بکشم(از خوشحالی)3.گلدبرگ گفته گرافیک من هم میگم گرافیک هر سال در حال پیشرفته ولی لاکپشتی(امسال بازی هم شارپ تره هم تکسچر ها بهتره هم سایه زنی)
بعضی از امکانات جدید:1 ویک اپ تانت(در شرایط خواص باعث میشه حریف از جاش پاشه به طرف شما
2.ساختن رینگ(با امکانات فراوان. . . خیلی عالیه)
3.کام بک برای بعضی کشتی گیرها (مثل دنیل برایان و کوفی کینگستون)
و چند تای دیگه که در پست اول نوشته شده(مرسی بچه ها)
چند تا نکته جدید:1.سرعت بازی واقعا بیشتر شده.
2.کوری(کارگردان بازی )میگه هوش مصنوعی بالا رفته وبازی سخت تر شده.میگه این لجندش واقعا لجنده.
3.بعضی از فینیشرها این قابلیت رو دارند که خودتون مراحلش رو کنترل کنید(مثل ری مستریو)
4.بیش از 100 حرکت به موولیست بازی اضافه شده.
5.رینگه کشتی کج دیگه یه رینگه مرده نیست(کاملا داینامیک شده و حساس به حرکات مثلا وقتی بیگ شو روی زمین بیفته طنابهای رینگ به رقص در میان.
6.رود تو رسامانیا هم امسال ظاهرا فرق کرده و حق انتخاب کشتیگیر رو نداریم و خودشون در طی داستان عوض میشن.(فک می کنم این بهتره)
7.راجع به کاور بازی.اگر بازی رو پیش خرید کنید راک هم جزو سوپراستار خواهید داشت
نکته جالب:این نکته بیانگر ان است که فیزیک بازی تغییر اساسی کرده.ماریس یکی از دیواهای wwe هنگام ورود به رینگ موهایش را به صورت شلاقی به عقب بدنش میراند.در این ویدیو شاهد این هستیم که در svr 2011 این کار هیچ تاثیزی روی موهایش نداشت ولی در wwe 12 . . . خودتون ببینید.(به قول بچه های یوتوب موهاش بالاخره کار کردند:d.
http://www.youtube.com/watch?v=3ZWGaek0es0
این هم اج