mohammad stf
کاربر سایت
چطوری میشه یه کارکتر که ساختیم رو تو کورس قهرمانی شرکتش بدیم .. من یکی ساختم ولی خیلی کم تو یونیورس براش مسابقه میذاره
عزیز الان یادم نیست قدرت F کجا زیاد میشه ولی من امتحان کردم و فهمیدم ربطی به بلند شدن نداره و فقط زود تر حریف داغون میشه وسایل رو هم قدرتشون رو زیاد کنی همینطوریه!!!
برای سوال دوم هم:
Creations رو میری بعد میری Move Set بعد میری Creations Superstars بعد میری رو سوپراستاری که ساختی بعد میری روی Spectial Moves بعد هم Created Finisher و بعد هم فینیشری که ساختی رو اتنخاب و جایگزین یکی از دو فینیشر سوپرساتارت میکنی!
تمام
آره چرا که نهيه سوال cass يكي از كشتي گيرهايي هستش كه خودمون توي بازي بايد درستش كنيم ببينم راهي وجود داره كه بشه اين كشتي گيري كه ساختيم رو ويرايش كنيم؟ از كدوم قسمت ؟
سلام.یه سوال داشتم.من قسمت استوری تموم کردم ولی هنوز 3 تا کارکتر ازاد نشدن.چیکار باید بکنم.!!
چطوری میشه یه کارکتر که ساختیم رو تو کورس قهرمانی شرکتش بدیم .. من یکی ساختم ولی خیلی کم تو یونیورس براش مسابقه میذاره
دیگه توضیح نمیخواد که حسین.:dبگیر بازی کن خودت میفهمی.اقا امروز داشتم تو یک مجله می خوندم نوشته بود این بازی خیلی ردیف هست یکی بیاد یک سری توضیحات بده ببینیم چطوری ها هست
تنها توضیح اینه که ذهنیتت رو از شماره های قبلی پاک کن بشین این رو بازی کن همین.اقا امروز داشتم تو یک مجله می خوندم نوشته بود این بازی خیلی ردیف هست یکی بیاد یک سری توضیحات بده ببینیم چطوری ها هست
اهممممم:dیه لینک از ساخت د راک میدین؟
کامل باشه
entrance-move set
همه چی دیگه:d