ston cold
کاربر سایت
اقا امروز داشتم تو یک مجله می خوندم نوشته بود این بازی خیلی ردیف هست یکی بیاد یک سری توضیحات بده ببینیم چطوری ها هست
الینقد خفنم نیست که دهنت وا بمونه
نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته
اقا امروز داشتم تو یک مجله می خوندم نوشته بود این بازی خیلی ردیف هست یکی بیاد یک سری توضیحات بده ببینیم چطوری ها هست
موافقمالینقد خفنم نیست که دهنت وا بمونه
نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته
اشکان قسمت قبلی رو اگه بازی کرده باشی باگ هاش 2برابر اینه!از همه جهت پیشرفت داشته فقط از یه لحاظ پسرفت شدید داشته و اونم از لحاظ باگ هستش.:d
بله بازی کردم کامیار ولی بعضی باگ های 2012 دیگه خیلی افتضاحه.:dاشکان قسمت قبلی رو اگه بازی کرده باشی باگ هاش 2برابر اینه!
بله بازی کردم کامیار ولی بعضی باگ های 2012 دیگه خیلی افتضاحه.:d
باگ که زیاد داره.مثلا تو مسابقه 6 نفره دوستم رفت با کین اندرو بزنه یهو کین مثل شمع اب شده کش اومد و یا اینکه من خودم بروک بودم.پایین رینگ نزدیک میز رندی اورتن،بروک هل داد یهو بروک رفتش بین تماشاچیا و وقتی خواستم بیام بیرون بدنش همچین کش اومد که عمرا ادامس اینطوری کش بیاد.:dمارو میگی از خنده مرده بودیم.:dمثلا؟
من تنها باگی دیدم این بود که رندی اورتونو برده بودم گوشه رینگ رفتم یه حرکت بزنم یهو موند رو هوا مثل این هندیای سوار قالی میشن از رو طنابا رینگ رد شد رفت رو سر تماچاچیا
فقط خندیدیم اساسی
ولی تنها جایی که واقعا از دسته یه باگ تو بازی از خنده از چشام اشک اومده بود
چند وقت پیش با برو بچ نشسته بودیم pes 10 کاپ گذاشته بودیم یکی از بازیکنا ارزانتین تو بازی دستشو به طرف جلو دراز کرده بود که مثلا تو عمق بندازن واسش یه چهار پنج دقیقه همونطور مونده بود
مارو میگی چهار پنچ نفری دلامونو چسبیده بودیم میخندیدیم
واقعا چه صحنه ای بود
کسی میتونه یه فیلم از بازی کردنش تو این بازی بگیره برای دانلود بذاره ؟
خوب عزیز معلومه که چیز شکن میخواد.مثلا از یوتوب هستشا.:dای بابا اینا که همش قند شکن میخواد