WWE`12 | Xbox 360

بله بازی کردم کامیار ولی بعضی باگ های 2012 دیگه خیلی افتضاحه.:d

مثلا؟
من تنها باگی دیدم این بود که رندی اورتونو برده بودم گوشه رینگ رفتم یه حرکت بزنم یهو موند رو هوا مثل این هندیای سوار قالی میشن از رو طنابا رینگ رد شد رفت رو سر تماچاچیا
فقط خندیدیم اساسی
ولی تنها جایی که واقعا از دسته یه باگ تو بازی از خنده از چشام اشک اومده بود
چند وقت پیش با برو بچ نشسته بودیم pes 10 کاپ گذاشته بودیم یکی از بازیکنا ارزانتین تو بازی دستشو به طرف جلو دراز کرده بود که مثلا تو عمق بندازن واسش یه چهار پنج دقیقه همونطور مونده بود
مارو میگی چهار پنچ نفری دلامونو چسبیده بودیم میخندیدیم
واقعا چه صحنه ای بود

باگ که زیاد داره کدومو بگم؟:d

نمونه باگهای خیلی مسخرش: تو Cut scene ها میکروفون تو دستشون غیب میشه صندلی پادشاهی Miz غیب میشه :d

In Game: به تناب ها گیر میکنن کش میاد خفن =))

ولی در کل یه پیشرفت عظیم داشته نسبت به 11 اینو ای پیشو EA اگه میخرید یه شاهکار میساخت ازش

مثلا؟
من تنها باگی دیدم این بود که رندی اورتونو برده بودم گوشه رینگ رفتم یه حرکت بزنم یهو موند رو هوا مثل این هندیای سوار قالی میشن از رو طنابا رینگ رد شد رفت رو سر تماچاچیا
فقط خندیدیم اساسی
ولی تنها جایی که واقعا از دسته یه باگ تو بازی از خنده از چشام اشک اومده بود
چند وقت پیش با برو بچ نشسته بودیم pes 10 کاپ گذاشته بودیم یکی از بازیکنا ارزانتین تو بازی دستشو به طرف جلو دراز کرده بود که مثلا تو عمق بندازن واسش یه چهار پنج دقیقه همونطور مونده بود
مارو میگی چهار پنچ نفری دلامونو چسبیده بودیم میخندیدیم
واقعا چه صحنه ای بود
باگ که زیاد داره.مثلا تو مسابقه 6 نفره دوستم رفت با کین اندرو بزنه یهو کین مثل شمع اب شده کش اومد و یا اینکه من خودم بروک بودم.پایین رینگ نزدیک میز رندی اورتن،بروک هل داد یهو بروک رفتش بین تماشاچیا و وقتی خواستم بیام بیرون بدنش همچین کش اومد که عمرا ادامس اینطوری کش بیاد.:dمارو میگی از خنده مرده بودیم.:d

DLC جدید دیواها مخصوص دستگاه جیتگ

30655309005729969507.jpg

http://www.multiupload.com/96XMWWW533

لینک کمکی

Hotfile.com: 1 klik file hosting: wwe12dlc3full.rar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or