R4GE
کاربر سایت
[/QUOTE]
اقا ممنون. شما از این شاپ خودت خرید کردی؟ چطوریه کیفیت دیسک ها؟ میارزه ازش 12 13 تا بازی بخرم؟
اقا ممنون. شما از این شاپ خودت خرید کردی؟ چطوریه کیفیت دیسک ها؟ میارزه ازش 12 13 تا بازی بخرم؟
اره باید استوری اچ تموم کنی بری توی استوری بعدی با کاراکتر ساختگی hero اسم استوریمن RTWM رو تا money in the bank رفتم با تریپل اچ خیلی مونده تا ادی؟
جاش اینجا نبود سوال کردی ..دیسک هات خراب اند یا درست رایت نشدنبچه ها یه مشکل عجیب برا من پیش اومده کسی میدونه قضیه چیه ؟
من از4 تا بازی گرفتم wwe 12 &rayman origins&halo cea&ac rهفت سنگ
حالا کشتی گجو اجرا میکنه اما اون 3 تای دیگرو میگه the disc is not suported رو هاردم هم نصب کردم همین پیغامو داد به لایو هم وصل نشدم پس مطمئنم که اون اپدیت مخفیرو نداره چون gow3&skyrim &rr aand k& ron رو اجرا میکنه ولی این 3 تارو نه ایراد از چیه بنظز شما ؟
اره باید استوری اچ تموم کنی بری توی استوری بعدی با کاراکتر ساختگی hero اسم استوری
دوست عزیز شما به لایو وصل شدی.به خاطر همین این مشکل پیدا کردی.به این تاپیک مراجه کن.4 تا بازی گرفتم wwe 12 &rayman origins&halo cea&ac r
حالا کشتی گجو اجرا میکنه اما اون 3 تای دیگرو میگه the disc is not suported رو هاردم هم نصب کردم همین پیغامو داد به لایو هم وصل نشدم پس مطمئنم که اون اپدیت مخفیرو نداره چون gow3&skyrim &rr aand k& ron رو اجرا میکنه ولی این 3 تارو نه ایراد از چیه بنظز شما ؟
جاش اینجا نبود سوال کردی ..دیسک هات خراب اند یا درست رایت نشدن
نه داداش من به لایو وصل نشدم و اون اپدیت مخفیم رو دستگاه نیس چون بقیه بازی های جدید رو مثل gow 3 batman ac skrim رو میخونهدوست عزیز شما به لایو وصل شدی.به خاطر همین این مشکل پیدا کردی.به این تاپیک مراجه کن.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=52607
سلام.دوستان من یه سوال داشتم.چطوری میشه بدن ریکاوری کرد!!
نه هنوز ازاد نکردم کامیار.چیکار باید بکنم!!:dاشکان اگه Booker T رو آزاد نکردی بگو تا بگم چه کنی
دوستان من میخام همه این بازیکنایی که قفلنو باز کنم چیکار کنم کدوم مسابقرو شرکت کنم تا ازاد بشن اینا بعد من میخام مسابقهای چمپیون اینا برم چیکار کنم دوستان یکی بیاد مسیرشو بگه تا بدونم من همیشه با این قضیه مسابقه تو کشتی کج مشکل دارم ممنون میشم کسی یه توضضیحی بده تشکر .
اشکان story رو با Sheamus و Triple H که تموم کردی یه Story دیگه هم باز میشه باید یه Character بسازی با اون هم تموم کنی 1بار یعنی کلا Road to Wrestlemania رو تموم کردی Booker T + چندتا دیگه باز میشننه هنوز ازاد نکردم کامیار.چیکار باید بکنم!!:d
کیا خب جیگری؟اشکان story رو با Sheamus و Triple H که تموم کردی یه Story دیگه هم باز میشه باید یه Character بسازی با اون هم تموم کنی 1بار یعنی کلا Road to Wrestlemania رو تموم کردی Booker T + چندتا دیگه باز میشن
---------- نوشته در 07:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:54 PM ارسال شده بود ----------
آقا یه سوال...من الان 3 تا Character قفل دارم...باید چیکار کنم آزاد شن؟