World Of GOO

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چرا هیچ کس از این بازی تعریف نمیکنه من دیروز دانلودش کردم واقعا بازی جالب و خلاقانه و اعتیاد اوریه.داستان در مورد یه گوی هایی هست که میتونن به هم وصل بشن و ساخت و ساز کنن مثلا پل و برج و از این جور چیزا به سازن و بازی وابسته به قوانین فیزیک در پیشروی شما گو های جدیدی پیدا میکنید که هر کدوم یه قابلیت دارن...
حجم بالایی هم نداره حدود 67 مگه. در ضمن این بازی روی WII عرضه شده و امتیازهای بالایی نصیب خودش کرده حدودای 9 بوده امتیاز هاش

توی مرحله Tower Of Goo چطوری باید تا اون بالا برسونیم این Goo ها رو.همش این برج میلاد ما ریزش می کنه از راست و چپ :دی
بهترین روش برای کج نشدنش چیه ؟

یا باید اینقدر سریع بسازیش و از این طرف ، اون طرف گوها رو به هم بچسپونی که نریزه ؛ یا باید برج رو قطور بسازی که نریزه :p
اگه مخروطی هم بسازی که بهتر.

درود.
دوستان من تو مرحله second hand smok تو چپتر 3 گير كردم.هرچي وصلش ميكنم به لوله زود ميسوزه.بايد چيكار كنم؟
مر حله red carpet رو هم اسكيپ كردم
.بايد چجوري ردش كرد؟

منم چند وقته این شاهکار رو تموم کردم و لذت ها بردم !!!!
بی نظیر بود... نو آوری و گرافیک هنری و فیزیک بازی و موسیقی متن بازی و و و ... همه چیز در این بازی به ظاهر کوچک عالی بودن... بازی که در اصل یکی از بزرگترین بازی های این چند سال بود.
خودم بدون skip کردن بازی رو تموم کردم و فقط در یک مرحله گیر کردم که باید چوب کبریت هارو به پایین میرسوندیم تا اون بمب منفجر بشه دیوار های دو طرف بترکه... که به نظرم سخت ترین مرحله بازی بود.
اگر کسی در مرحله ای گیر کرد و یا خواست به بهترین نحو اون مرحله رو تموم کنه پیشنهاد میکنم یک سری به لینک زیر بزنید... سایت YouTube !! که البته حتما بازی رو یک بار تموم کنید که لذت بازی رو از دست ندید...
http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=world+of+goo&aq=f

من مرحله ی آخر chapter 4 هستم.همونی که همه چیز 0 و 1 میشه.تو recycle bin هستم!! خیلی سخته...اون آخر که undelete رو میارم پایین بعد چیکار کنم؟!

اونجا با اون قرمزها (ویروسیا)هی پرت کن به اون سبزه که اویزونه تا از اونور بخوره به اتیشا بعد اتیش میگیره undelete میوفته پایین
امیدوارم فهمیده باشی چی میگم

سلام دوستان
توی مرحله Red carpet باید چیکار کرد؟
شما ابتدا گو های سبز سمت راست صفحه رو بصورت پل درست کن که بسمت اون دریچه باشه و
بعد گو های سفید رو که روی یک دکمه هستن رو بطور مخروطی روی هم بساز وقتی که سنگین شد اون اهرم میفته و گو بزرگ میاد و از روی گو های سبز رد میشه میره تو دریچه و خورد میشه باز میفته روی گو های سبز که قبلا ساختی.حالا همون گو های سبز رو طوری بساز که برسه به اون لوله بالا و تمام...

دوستان اینجا چه کار کنم
1247215584.jpg

سلام دوستان.
اینجا باید روی یه کلمه app و games بزنی و پنجره ها رو روی این پنجره بزرگ بزاری و بری بالا تا به یه شورتکات برسی بعد روش که زدی یه پنجره میاد جلو که میتونی ازش سوال بپرسی باید کلی سوال ازش بپرسی همین فقط مواظب باش ساختمونت سقوط نکنه که کلی باید بری بالا

تا کجا باید برم بالا
من به اون سوالها رسیدم
ولی بعد از اینکه سوالها تمام میشد خود به خود میریخت پایین
به کدوم سوالها کلیک کنم ایا فرقی هم میکنه
چه قدر مانده که تمامش کنم
ممنون

سلام دوستان .
زیاد تا آخر بازی وقت نداری.
باید سوال های درست رو انتخاب کنی یعنی باید با مام خوب باشی بعد توی همونجا که گوو های اضافه ازمرحلت میرن میری یه ایمیل برات میاد.
بعد باید قبولش کنی.

تا کجا باید برم بالا
من به اون سوالها رسیدم
ولی بعد از اینکه سوالها تمام میشد خود به خود میریخت پایین
به کدوم سوالها کلیک کنم ایا فرقی هم میکنه
چه قدر مانده که تمامش کنم
ممنون
در اونجا اول mom ازت میخواد که در دنیای مجازیش عضو بشی وقتی قبول کردی mom بهت میگه که میتونی ای میل دریافت کنی و تو باید سوالی رو انتخاب کنی که میپرسه میشه همه ی ایمیل های mom رو دریافت کرد بعد اون هم میگه که اون ها رو Delete کرده و تو باید به Recycle Bin بری و اون هارو از سطل آشغال در باری ( Undelete کنی اونارو ) بعد یه مرحله باز میشه که پس از رد کردنش یه ای میل برات میاد که باید بری به قسمت World of Goo corporation ( اسمشو نمیدونم درست نوشتم یا نه اما همون جایی که Goo های اضافی که توی مرحله ها جمع کردی میرن اونجا ... )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or