World Of GOO

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چرا هیچ کس از این بازی تعریف نمیکنه من دیروز دانلودش کردم واقعا بازی جالب و خلاقانه و اعتیاد اوریه.داستان در مورد یه گوی هایی هست که میتونن به هم وصل بشن و ساخت و ساز کنن مثلا پل و برج و از این جور چیزا به سازن و بازی وابسته به قوانین فیزیک در پیشروی شما گو های جدیدی پیدا میکنید که هر کدوم یه قابلیت دارن...
حجم بالایی هم نداره حدود 67 مگه. در ضمن این بازی روی WII عرضه شده و امتیازهای بالایی نصیب خودش کرده حدودای 9 بوده امتیاز هاش

دوستان مرحله دوم چپتر 3 که یه چوب کبریت هم داره باید چیکار کنم ؟ :biggrin1:
اونجا باید از بالا کبریت بچینی بیای پایین. باید هر کبریتی که سمت راست میزاری , یکی هم تقریبآ قرینه همون سمت چپ بزاری. همین طور که میچینی , از راست و چپ این کبریتها رو برسون به هم و بعد هم برسون به آتیش ! (یعنی یه شکلی شبیه لوزی درست کن که یکی از زاویه هاش میرسه به آتیش) بعد به طور قرینه آتیش میگیرن و اون بالا یه چیزی هست که میفته پایین و از روی اون میری توی لوله ! :دی

خب بالاخره رفتم چپتر 2 ! یکی از مراحلش هست که یه کله کرم رنگ (از جنس مونث:biggrin1:) اون وسط گیر کرده ، اونجا گیر کردم که انشاالله با مساعدت مغزم ازش رد خواهم شد !
خیلی بازیه باحالیه !:love:

منم تموم ! (البته دو سه تایی مرحله توی فصلهای قبلی مونده که میرم سراغش)
واقعآ هرچی راجع به این بازی گفته بشه کمه. یعنی یه جاهایی از شدت نبوغ سازنده ها میخواستم اشک شوق بریزم ! مرحله کامپیوتر و اون قسمت آخرش غوغا بود ! فصل آخر عالی بود. منم به قول حسام خیلی وقت بود همچین لذتی که توی این بازی بردم رو نبرده بودم.
به امید بازیهای آینده 2D Boy
راستی آخر بازی هم توی قسمت تشکرها از یه نفر به اسم امیر عبادی (اگه اشتباه نکنم) تشکر میکنه :دی

این Moms Computer رو چطوری رد میکنن ...
پارت آخری چپتر 4 ...
بساز برو بالا رسیدی به کامپیوتر روی کامپیوتر کلیک کن

یه چیزی که باید منتظرش باشیم سیل عظیم این نوع بازیهاس اخه اگر دقت کرده باشید هر سبک یا بازی که میترکونه خیلی زود بعدش تقلید ازش شروع میشه
امیدوارم اگر World Of Goo دیگری در کار باشه 2nd boy خوب روش کار کنه و عجله ای برای عرضه اش نداشته باشه
------------------------------------------
یه چیزی رو دقت کردید که این پیغام هایی که در مراحل بر روی اون چوب ها نوشته بود چقدر جالب و خنده دار بود مخصوصا اخریاش که یه جورایی طعنه زده بود به هر چی بازی بزرگه

بساز برو بالا رسیدی به کامپیوتر روی کامپیوتر کلیک کن

مشکل اینجاست که وقتی کلیک می کنم .. یه صفحه باز میشه که یه زیر منو داره با چند تا سوال و جواب ...

مرحله رد نمیشه این میاد رو صفحه ...

خب MOM یه سرچ اینجینه، باید ازش سوال کنی تا جوابتو بده، بعدم ازش آدرس Recycle Bin رو بگیر، یه مرحله جدید باز میشه که فوق‌العادست :biggrin1:
کلآ اون مرحله MOM و مرحله بعدش از شدت فوق العاده بودن داشت میترکید ! اون دو مرحله خیلی راحت رفت توی Top 10 مرحله کل دوران بازیگری (!) من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or