آخرین ویرایش:
همین امسال :از ۱۱۶ نقد نمره ۷۸ گرفته، یک بازی کاملاً خطی و داستانی که ۱۲ ساعت گیم پلی داره.
انتظار بیشتری ازش داشتین؟ سالهاس نسل این بازیا منقرض شده، همه شدن جانبی و اوپن وورد، حالا این اومده یه بازی درست کرده که میشه به یاد بازی های قدیم بازیش کرد لذت برد، ولی نمیزارن که، چرا ۷۸ شد چرا ۸۱ نشد![]()
آقااااا اونارو با این مقایسه نکنهمین امسال :
RE9 - 89
Onimusha - 85
Peragmata - 85
پس میشه![]()
چرا نکنم؟آقااااا اونارو با این مقایسه نکن
این آقا وحیدمون که ویدیو رو ساخته و الان داره گاد رو میکوبه تو سر وولورین یه زمانی تو تاپیک رگنوراک کچلمون کرده بود که چرا کریتوس مهربون شده و هزار تا ایراد دیگه.الان چون موج سمت کوبیدن بازیه اینم دست به کار شده برا موج سواری.ایرادهای بازی واقعا حس بدی به گیمر میده
این آقا وحیدمون که ویدیو رو ساخته و الان داره گاد رو میکوبه تو سر وولورین یه زمانی تو تاپیک رگنوراک کچلمون کرده بود که چرا کریتوس مهربون شده و هزار تا ایراد دیگه.الان چون موج سمت کوبیدن بازیه اینم دست به کار شده برا موج سواری.
به قول معروف قهرمان شدن سخته ولی اینکه همیشه قهرمانی و تاپ بودن رو حفظ کنی کار بسیار بسیار سختتریه.اینقدر به این نمره ی ۷۸ مایل به ۸۰ گیر بدین که اینا هم بزارن برن
View attachment 421839
استودیوی Insomniac Games به انتقادها از Scent Trail در Marvel’s Wolverine واکنش نشان داد
به گفته James Stevenson، کامیونیتی منیجر استودیوی Insomniac Games، قابلیت Scent Trail در Marvel’s Wolverine دائماً روی صفحه نمایش داده نمیشود. این قابلیت نشاندهنده Mutant Super Senses و توانایی بالای Logan در ردیابی است.
قابلیت Scent Trail فقط زمانی ظاهر میشود که Logan در حال دنبال کردن یک بو یا صدای مشخص باشد؛ برای مثال رد یک شخص، بوی ویسکی یا سرنخ دیگری در بخشهای داستانی و مأموریتها. همچنین زمانی که Logan بوی یک آیتم Collectible را تشخیص دهد، این مسیر نمایش داده میشود.
خب آقا ایراد الکی می گرفتین مشخص شد گاز معده ی جین گری هست برای همین خاموش هم کنی باقی می مونه چون مربوط به لوره![]()

ماکان جان میتونی بجای پلی دادن "پیج متاکریتیک" گاهی اوقات برای تنوع هم شده "خود بازی"ها رو پلی بدی، اونجوری میفهمی چیزی که من گفتم کاملا فکت هست. بعضی از اکتیویتی ها مثل اکتیویتی نگه داشتن ماشین عینا کپی پیست شده بود. حالا بخاطر تایم دوولوپمنت بیشتر، تیم بهتر و بودجه زیادتر تونستن محصول بهتری تحویل بدن ولی این حرف من رو نقص نمیکنه.
دروغ معرفی نکنه که تو نخری ؟من حتی اگه از محصول نهایی اینسامنیاک یعنی SM2 و همین ولورین چشم پوشی کنم... و کنار بیام...
از یک بحثی نمی تونم راحت گذر کنم، هم SM2 هم ولورین جوری به مخاطب معرفی شدن...که انگار قراره یک نسخه بسیار تاریک از این آثار کمیک محور ببینیم!!!!ولی نگو مفاهیم پشت پرده رچت هاش هم از این دو عنوان دارک تره
حداقل کاش تیزر های معرفی شو با همون حال هوای محصول نهاییش معرفی کنه!!! نه اینکه به مخاطب دروغ بفروشه!!!!!!!!

1:54ایرادهای بازی واقعا حس بدی به گیمر میده
یاد کامیون هایvolvo افتادم