PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
از ۱۱۶ نقد نمره ۷۸ گرفته، یک بازی کاملاً خطی و داستانی که ۱۲ ساعت گیم پلی داره.
انتظار بیشتری ازش داشتین؟ سالهاس نسل این بازیا منقرض شده، همه شدن جانبی و اوپن وورد، حالا این اومده یه بازی درست کرده که میشه به یاد بازی های قدیم بازیش کرد لذت برد، ولی نمیزارن که، چرا ۷۸ شد چرا ۸۱ نشد 😑
همین امسال :

RE9 - 89
Onimusha - 85
Peragmata - 85

پس میشه :دی

آقااااا اونارو با این مقایسه نکن
چرا نکنم؟ :دی
بازی خطی در این دور و زمونه

تیم اینسامنیاک هم کم تیمی نیست و الا ماشاالله رزومه بازی سبک های مختلف و خوب داره
بازی قبلشونم تو جمع 90ی هاست:دی

و حالا RE رو بگیم به یک فرمول موفق رسیدن، یکیشون IP جدید و خاص، و یکیش زتده کردن یک بازی قدیمی بوده

خلاصه مشکل از خطی بودن نیست، مشکل از ساخته:دی این چیزی که ساختن خوبه قدم برنداشتن برا OW کردنش یا مترویدوانیا استایل هایی مثل Star Wars Jedi و این ها...
وگرنه میرفتن برا قرمز با 40~50ساعا پلی تایم:دی

ایرادهای بازی واقعا حس بدی به گیمر میده
این آقا وحیدمون که ویدیو رو ساخته و الان داره گاد رو میکوبه تو سر وولورین یه زمانی تو تاپیک رگنوراک کچلمون کرده بود که چرا کریتوس مهربون شده و هزار تا ایراد دیگه.الان چون موج سمت کوبیدن بازیه اینم دست به کار شده برا موج سواری.
به قول معروف قهرمان شدن سخته ولی اینکه همیشه قهرمانی و تاپ بودن رو حفظ کنی کار بسیار بسیار سختتریه.اینقدر به این نمره ی ۷۸ مایل به ۸۰ گیر بدین که اینا هم بزارن برن

این آقا وحیدمون که ویدیو رو ساخته و الان داره گاد رو میکوبه تو سر وولورین یه زمانی تو تاپیک رگنوراک کچلمون کرده بود که چرا کریتوس مهربون شده و هزار تا ایراد دیگه.الان چون موج سمت کوبیدن بازیه اینم دست به کار شده برا موج سواری.
به قول معروف قهرمان شدن سخته ولی اینکه همیشه قهرمانی و تاپ بودن رو حفظ کنی کار بسیار بسیار سختتریه.اینقدر به این نمره ی ۷۸ مایل به ۸۰ گیر بدین که اینا هم بزارن برن

نمیشناسم والا فقط دیدم فارسی توضیح داده نقد های خارجی رو

• Like
Reactions: all4u
با هیچ چی کار ندارم فقط واقعا برام سواله چرا باید بازی اتقدر هینت بده حتی مسیر با علامت کامل مشخص کنه یا سر qte ۴ ثانیه وقت بده تهشم نزنی خودش خودکار رد کنه.سازنده چه فکری تو کلش بوده که بازی که نه معمای خاصی داره نه اوپن ورد که مخاطب مسیر گم کنه اصن هیچ جوره چالشی نداره تبدیلش کرده به گل های بهشت کاش یه توضیحی بدن که فلسفش چی بوده؟

• Like
Reactions: jdepp and AmirPh78
View attachment 421839

استودیوی Insomniac Games به انتقادها از Scent Trail در Marvel’s Wolverine واکنش نشان داد

به گفته James Stevenson، کامیونیتی منیجر استودیوی Insomniac Games، قابلیت Scent Trail در Marvel’s Wolverine دائماً روی صفحه نمایش داده نمی‌شود. این قابلیت نشان‌دهنده Mutant Super Senses و توانایی بالای Logan در ردیابی است.

قابلیت Scent Trail فقط زمانی ظاهر می‌شود که Logan در حال دنبال کردن یک بو یا صدای مشخص باشد؛ برای مثال رد یک شخص، بوی ویسکی یا سرنخ دیگری در بخش‌های داستانی و مأموریت‌ها. همچنین زمانی که Logan بوی یک آیتم Collectible را تشخیص دهد، این مسیر نمایش داده می‌شود.

View attachment 421839

استودیوی Insomniac Games به انتقادها از Scent Trail در Marvel’s Wolverine واکنش نشان داد

به گفته James Stevenson، کامیونیتی منیجر استودیوی Insomniac Games، قابلیت Scent Trail در Marvel’s Wolverine دائماً روی صفحه نمایش داده نمی‌شود. این قابلیت نشان‌دهنده Mutant Super Senses و توانایی بالای Logan در ردیابی است.

قابلیت Scent Trail فقط زمانی ظاهر می‌شود که Logan در حال دنبال کردن یک بو یا صدای مشخص باشد؛ برای مثال رد یک شخص، بوی ویسکی یا سرنخ دیگری در بخش‌های داستانی و مأموریت‌ها. همچنین زمانی که Logan بوی یک آیتم Collectible را تشخیص دهد، این مسیر نمایش داده می‌شود.
خب آقا ایراد الکی می گرفتین مشخص شد گاز معده ی جین گری هست برای همین خاموش هم کنی باقی می مونه چون مربوط به لوره :D
:-j

ماکان جان میتونی بجای پلی دادن "پیج متاکریتیک" گاهی اوقات برای تنوع هم شده "خود بازی"ها رو پلی بدی، اونجوری میفهمی چیزی که من گفتم کاملا فکت هست. بعضی از اکتیویتی ها مثل اکتیویتی نگه داشتن ماشین عینا کپی پیست شده بود. حالا بخاطر تایم دوولوپمنت بیشتر، تیم بهتر و بودجه زیادتر تونستن محصول بهتری تحویل بدن ولی این حرف من رو نقص نمیکنه.

حرف زودت داره حرف خودت رو نقض میکنه. اگه واقعا میخوای بحث کنی نه ترول، این بازی ها واقعا قابل مقایسه با SM های Ins نیستن. طبیعیه که بخاطر حضور شخصیت یکسان و دنیا و ویلن های مشابه شما نقطه مشترک زیاد پیدا کنی، ولی تفاوت دقیقا از همونجا شروع میشه که خودت داری میگی، کیفیت ارایه. SM تو همه بازی ها تار میندازه و اینور اونور میره، اما چندتاشون تونستن این ترورسال رو مثل Ins فان در بیارن؟

اگه واقعا داری بحث گیمی میکنی که متاسفانه بعید میدونم، کاری که Ins کرده بسیار بسیار ارزشمنده و هرکس دیگه ای تونست از همچین سوژه ای یه بازی با متا 90 بسازه، اون من باهاش بحث میکنم. ولی اگه بحث چیز دیگه است، که خوب هیچی. ما هم همینجوری ترول گونه جواب بدیم و به همه بازی ها و استدیوها و فن هاشون حمله کنیم که خسته نباشید، آشغال ساختید، بهترشو قبلا یکی دیگه کار کرده بود، نصف ایده هاش کپی از یه جای دیگه است و ... با این فرمول هر بازی که دوست داشته باشی رو میشه ترکوند.

من حتی اگه از محصول نهایی اینسامنیاک یعنی SM2 و همین ولورین چشم پوشی کنم... و کنار بیام...
از یک بحثی نمی تونم راحت گذر کنم، هم SM2 هم ولورین جوری به مخاطب معرفی شدن...که انگار قراره یک نسخه بسیار تاریک از این آثار کمیک محور ببینیم!!!!ولی نگو مفاهیم پشت پرده رچت هاش هم از این دو عنوان دارک تره:دی

حداقل کاش تیزر های معرفی شو با همون حال هوای محصول نهاییش معرفی کنه!!! نه اینکه به مخاطب دروغ بفروشه!!!!!!!!

من حتی اگه از محصول نهایی اینسامنیاک یعنی SM2 و همین ولورین چشم پوشی کنم... و کنار بیام...
از یک بحثی نمی تونم راحت گذر کنم، هم SM2 هم ولورین جوری به مخاطب معرفی شدن...که انگار قراره یک نسخه بسیار تاریک از این آثار کمیک محور ببینیم!!!!ولی نگو مفاهیم پشت پرده رچت هاش هم از این دو عنوان دارک تره:دی

حداقل کاش تیزر های معرفی شو با همون حال هوای محصول نهاییش معرفی کنه!!! نه اینکه به مخاطب دروغ بفروشه!!!!!!!!
دروغ معرفی نکنه که تو نخری ؟
عمرا یه جوری معرفی میکنه که تو بخری >:D<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or