PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
من بیشتر فکر میکنم این مسیر GPS و... رو رفتن که کمکاریشون تو لول دیزاین و فرصت کافی نداشتن برای قرار دادن محتوای جذاب خارج از مسیر اصلی گیم پلی رو پوشش بدن.
اینکه نقاطی برای اکسپلور بزارن ، پلیر بره جایی و ایونتهای رندم و... براش پیش بیاد یا منطقه مخفی رو کشف کنه و...
اینقدر از این لحاظ دستشون خالی بود که این مکانیک رو گنجوندن که وقت پلیر رو بیش از این تباه نکنن.

مثلا یه بازی که این کار رو نکرده بود Forspoken بود که ای کاش اون بازی هم این سیستم GPS یا بقول خودمون ریسینگ لاین رو میداشت.
واقعا فکر نمیکردم یه روزی خارج از بازیهای ریسینگ این Racing Line رو تو یه بازی سوپرهیرویی ببینم :D
واقعا حین دیدن گیم پلی ها مغزم خود به خود دنبال پیدا کردن Apex تو پیچ ها میگشت :))

جا داره براش یه DLC کارتینگی چیزی بدن.
من جدی اولین واکنشم به بچه ها که اینا رو فرستادن این بود:

شاید رو درجه ایزی رفته خو...

گفتن خیر، رو هارد هم رفته...

گفتم : پس یحتمل اکسسبیلیتی ها فعال بودن...

گفتن خیر! خیلی از این موارد حتی قابلیت خانوش شدنم ندارن...

هنوزم تو ذهنم میگم اینا جدی گزینه اکسسبیلیتی بودن، اشتباهی فعالن:دی :))خیلییی تباهه آخه یه سری چیزاست
و جدی اینا هم انگار تا حالا بازی نساختن:| اینسامنیاک!!! مگه میشه!!!!

فکر نمیکردم بعد FF16 ، باز هم بازیی بیاد از یه سازنده کار بلد، که بگم انگار سازنده ش تا حالا بازی نساخته!!!!

درود بر همه هر سازنده ای میتونه به اصطلاح خراب کنه و رو فروش بازی تاثیر زیادی میزاره و قطعا شماره ۲ یا ادامه این عنوان ساخته نخواهد شد همون تمرکز کامل Insomniac Games رو

Spider Man باشه کافیه

آقا یه سوال دارم، اصلا ربطی به این بازی هم نداره، هیچ جاجی هم تو سوالم نیست، خیلی جدی برام سواله :دی

چرا پیش خرید میکنید یه چیزیو؟ چه نکته مثبت خاصی داره؟
اگه بحث زودتر دانلود کردنه که خب نمرات چند روز قبل ریلیز میاد معلوم میشه بازی خوب بوده یا نه همون موقع چرا نخرید؟ :دی
چون بعضی از بازیا لباس و آیتم مخصوص دارن زودتر میخرید؟ یا اچیومنت خاصی میده؟
حس بهتری داره؟ :دی

واقعا هزار جور سناریو تو مغزم پلی میشه بازم تهش به این نتیجه میرسم کار منطقیی نیست، گفتم بیام بپرسم شاید یه نکته خاصی توش هست که من در جریان نیستم :D
البته استثنا راکستار هست که خب از سه سال قبلشم منطقیه پیش خرید کردنش چون اطمینان کامل داره آدم ازش و دلار هم گرون میشه، ولی تقریبا هیچ استودیوی دیگه ای نیست که من اطمینان 100 درصدی بهش داشته باشم.

قیمت دلار پیش خرید هر گیمی رو توجیه میکنه :D
نه والا، میری تتر میگیری یا حسابتو شارژ میکنی زودتر :D
تازه شاید اون چیزی که میخواستی درنیومد ولی هنوز ارزش خرید داشت اون موقع صب میکنی واسه Sale رو 50 دلار میخری 30 دلارم ته حسابت میمونه :-"

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال دارم، اصلا ربطی به این بازی هم نداره، هیچ جاجی هم تو سوالم نیست، خیلی جدی برام سواله :دی

چرا پیش خرید میکنید یه چیزیو؟ چه نکته مثبت خاصی داره؟
اگه بحث زودتر دانلود کردنه که خب نمرات چند روز قبل ریلیز میاد معلوم میشه بازی خوب بوده یا نه همون موقع چرا نخرید؟ :دی
چون بعضی از بازیا لباس و آیتم مخصوص دارن زودتر میخرید؟ یا اچیومنت خاصی میده؟
حس بهتری داره؟ :دی

واقعا هزار جور سناریو تو مغزم پلی میشه بازم تهش به این نتیجه میرسم کار منطقیی نیست، گفتم بیام بپرسم شاید یه نکته خاصی توش هست که من در جریان نیستم :D
البته استثنا راکستار هست که خب از سه سال قبلشم منطقیه پیش خرید کردنش چون اطمینان کامل داره آدم ازش و دلار هم گرون میشه، ولی تقریبا هیچ استودیوی دیگه ای نیست که من اطمینان 100 درصدی بهش داشته باشم.
قیمت دلار پیش خرید هر گیمی رو توجیه میکنه :D

به طور کلی بازی های پلی استیشن خیلی شبیه به هم شدن
بسیار آسون شدن اصلا انگار درجه سختی ندارن
از دیدگاه فرمول ساخت از هم دیگه کپی میکنن که خدایی نکرده ریسک نکنن
حتی در بخش تروفی ها هم از هم کپی میکنن
اصلا تروفی های بازی های خانواده پلی استیشن چالش ندارن انگار میترسن بازی چالشی بسازن
خیلی عجیبه ریسک رو کامل بوسیدن گذاشتن کنار
این فرمول ساخت در نهایت یک جا به بن‌بست می‌خوره

• Like
Reactions: jdepp
بازی کلا مثل Level Design (البته مشکلش که چه عرض کنم، خیلی ساده هستش.) داره. مثلا وقتی از اون محیط Open World و Web -swing اسپایدرمن که خیلی لذت بخش و در عین حال ساده هستش میای بازی خطی میسازه باید یه ایده و ویژن متفاوتی داشته باشی. ولی مثل اینکه اینا اومدن بدون طراحی مراحل درست و حسابی با همون دانش بازی "جهان باز" (که ندارن) اومدن بازی خطی ساختن. مشکل بعدی کمبت بازی برای یه بازی 20 ساعته خطی خیلی زود تکراری میشه.

من اولش میخواستم پیش خرید رو کنسل کنم ولی با خودت گفتم اتفاقا باید این بازی رو تجربه کرد تا مشکلاتش رو خودت متوجه بدی. حالا چرا شو الان میگم. داشتم خلاصه نمرات پایین بازی رو میخوندم که رسیدم به نقد Giant Bomb که به بازی 5/10 داده. و بعدش میانگین نمراتش رو چک کردم که 8/10 هستش. و بعدش سریع یه نگاه نمراتش توی چند وقت اخیر انداختم که موضوع رو کمی واضح تر کرد.

نمره GB به Saros

نمرشون به GB که همه میدونیم چقدر بازی خوش ساخت با آرت داریکشن یونیک

یا مثلا حتی به Spider Man 2 اصلا نمره ندادن.

منظورم این نیست بازی نمراتش باید بالاتر میبود. بازی قطعا ضعیف ترین ساخته Insomniac هستش ولی بنظرم باید خودمون تجربه کنیم و بعد درباره ایراداتش بحث کنیم.

• Like
Reactions: .:Melkor:.
یک قسمتی از وضعیت الان مقصر فن های سونی هم هست.
هر چی شد ملت گفتن نه ببین سونی فلانه.
مایکروسافت رو ببین این است و آن است.
بعد این شکلی آی پی.
داستان کوجیما.
حذف فیزیکی و ....
شاید بشه گفت روند صنعت گیم هست.
اما خب اگر طرفدار هر چی میدن نخره، بالاخره بازار آزاده.
برای از دست ندادن سهمش دست میزنه به گوش دادن به مخاطب.
از اون حرفا بود.والا صدای مخالف جماعت که ۱۰۰۰ برابر بیشتر از موافق ها هستش هر چند خیلیاشم هیت باشه.میری صفحات اجتماعی سونی، ملت پرچم به دست دارن رژه میرن.در ضمن بازی با امتیاز ۷۷ میشه یه بازی خوب.یه جَوی راه انداختن که بازی انگار فاجعه هستش و مثل رقیب سنتیش رفته لیگ زرد.بخام مثال بزنم بازی detroid هم امتیازش ۷۸ بود و به عبارتی از نظر شماها غیر قابل بازی و آشغال
یه جَوی انداختن که هم به بازی با امتیاز بالای ۹۰ میتوپن و هم ۷۸

FF16 بیچاره چه مشکلی داشت خیلی هم خوب بود :D

مشکل FF16 اینه که انگار باس فایت ها و مبارزات اصلی رو تو اسکوئر ساختن، بخش های گشت و گذار و ساید کوئست ها و هر چی مابین نقاط اوج کوئست های اصلیه رو دادن به برادران دوشنبه و سه شنبه تو پاکستان بسازن. تفاوت کیفی تو حس بازی کردن در این حد بود

چرا نيست؟ بايد جورى بشه كند ذهن ترين و بد دست ترين افراد هم بخرنش ديگه.
مارول فيلماشم يجوريه كه عقب مونده ترين افراد هم ميتونن دنبالش كنن بفهمنش :D

خوب صدرا این نیست، چون SM ها هم جفتشون مارولی هستن، بازی نیاز به فکر زیادی نداره، ساده است، و با این حال به شدت بازی های با کیفیتی بودن. SM1 که اصلا پدیده بود، SM2 هم اون ایده رو به بلوغ رسوند و ترکیبش با ست پیس های خفن و اکتیویتی های زیاد خیلی جذاب بود. اما ولورین بخاطر R بودن پتانسیل بیشتری برای جدی بودن داشت، خطی ساختن هم میتونست کمک کنه به طراحی بهتر، اما برعکس شده!

البته من حس ميكنم خود بازى اندازه نمرات بد نيست و اينو براساس متن نقد ها ميگم.

من یه چندتا ویدئو کوتاه دیدم، لول دیزاین فاجعه است! و این گایدهای پی در پی خیلی اذیت میکنه. حالا باید بازی کنیم ببینیم دقیقا چیه.

حالا مشخص نیست کارگردان قبلیه تر زده بوده اینا داشتن جمعش میکردن یا اون بنده خدا کارش خوب بوده اینا گندکاری کردن

قاعدتا گند اون رو جمع میکردن! چون تمام ساختار بازی تو همون دو سال اول ریخته میشه، از سناریو و طراحی شخصیت ها بگیر تا بلاک مش لول ها و مکنیک های اولیه. همه نهایی میشن بعد دیگه پروداکشنه. اضافه شدن آرت و موسیقی و نهایی کردن انیمیشن ها و ... خوب یا بد استخون بندیش همون موقع شکل گرفته...

ولی میگم شایدم مجبور شدن یه سری چیزهارو بریزن بره، تو زمان کم دوباره طراحی کنن، و بازی در حین تولید سافت ریبوت شده، سر همین سمبل کاریه... حتا هزینه تولیدش که رفته بالا هم شاید بخاطر همینه! وگرنه یه بازی سوپر خطی 10 15 ساعته نباید 300 میلیون دلار هزینه تولیدش باشه! اونم با این کیفیت!

در کل من همیشه نظرم این بوده کل استدیو های سونی تو اروپا و آمریکا به جز ناتی داگ و سانتا باید تعطیل شن مخصوصا اون گوریلای شخمی. به جاش سه تا ابراستدیو با چند تا دیویژن مختلف توشون تو ژاپن و چین و لهستان تاسیس کنن :D

با قسمت تعطیلی استدیوهای اروپایی مخالفم:دی مخصوصا گوریلا:دی نمیدونم چرا به اینا هیت میدید:دی ولی من برعکس خیلی دوستشون دارم. اینا KZ ساختن، بعد شاهکاری مثل Horizon رو دادن. FW با اینکه بازی کراس جن بود، هنوزم بازی کنید متوجه میشید کسی رو دستش نیومده. یه اشتباه کردن رفتن سراغ هورایزن آنلاین که خوب ND ـم این خریت رو کرد! ولی الان آدم شدن دارن KZ میسازن با Horizon 3! دسیما شاهکار تکنولوژیه! یعنی من لحظه به لحظه DS2 فحش میدادم به سونی که چرا با دسیما KZ نمیسازم! یه بازی FPS با این انجین میتونه بی نظیر باشه!

ولی با تاسیس استدیو خفن تو چین و ژاپن و لهستان به شدت موافقم. اگه امکانش باشه باید این کارو بکنه! تو ژاپن که هست، تو چین و لهستان رو نمیدونم... ولی باید یه استدیو قدر تو جاهایی راه بندازه که گرون نباشن!

.در ضمن بازی با امتیاز ۷۷ میشه یه بازی خوب.یه جَوی راه انداختن که بازی انگار فاجعه هستش و مثل رقیب سنتیش رفته لیگ زرد.بخام مثال بزنم بازی detroid هم امتیازش ۷۸ بود و به عبارتی از نظر شماها غیر قابل بازی و آشغال
یه جَوی انداختن که هم به بازی با امتیاز بالای ۹۰ میتوپن و هم ۷۸
عنوانی که همه انتظار متای بالای ۸۰ ۸۵ داشتن ، مثلا اینجا یه نفر هم درست پیش بینی ش نکرده:دی یعنی یه نفر هم انتظار این فاجعه رو نداشت ، طبق چیزی که گفتن ۳۰۰ میلیون دلار هزینه‌ش کردن ، ، با چیزی که بدست اومده یه Epic fail کامله!
استودیو ایندی با بودجه محدود پروژه اولی نبودن که زرد نشدنش رو به فال نیک بگیریم:دی
در ضمن خودمون میدونیم نمره واقعی این کمتر از ایناس هنوزم داره از یه سری سهمیه ها که خودمون میدونیم چی هستن بهره میبره وگرنه اینم زرد در نظر بگیرید😘

• Like
Reactions: jdepp
نقد Digital Foundry از ولورین رو دیدم. بازی از لحاظ گرافیک هم حرف جدیدی برای زدن نداره و سیستم نورپردازیش ضعف‌های خاصی رو توی بعضی از صحنه‌ها نشون میده. کیفیت تصویر performance mode هم روی پلی‌استیشن ۵ معمولی نسبتا پایینه، اما PS5 Pro حداقل در این زمینه مشکلی نداره.

موفقیت هنری که پرید، ببینیم ولورین می‌تونه به موفقیت تجاری قابل توجهی برسه یا نه. اما حتی اگه خوب هم بفروشه، باز هم آینده اینسومنیاک نگران‌کننده است. سونی به نمره بالا اهمیت میده و Days Gone با وجود فروش بالا بخاطر نمرات ضعیفش Bend Studio رو به doghouse سونی فرستاد :D

• Like
Reactions: FERYGAMER
خوب صدرا این نیست، چون SM ها هم جفتشون مارولی هستن، بازی نیاز به فکر زیادی نداره، ساده است، و با این حال به شدت بازی های با کیفیتی بودن. SM1 که اصلا پدیده بود، SM2 هم اون ایده رو به بلوغ رسوند و ترکیبش با ست پیس های خفن و اکتیویتی های زیاد خیلی جذاب بود. اما ولورین بخاطر R بودن پتانسیل بیشتری برای جدی بودن داشت، خطی ساختن هم میتونست کمک کنه به طراحی بهتر، اما برعکس شده!
بازیای به شدت باکیفیت و پدیده های تکرارنشدنی اینسامنیاک بخش زیادی اکتیویتی هاشون از دوگانه Amazing Spider-man اکتیویژن عینا کپی پیست شده بود. یجوری حماسه سرایی میکنید در مورد این بازیا ادم فکر میکنه یه بازی متفاوت رو تجربه کردید.

عنوانی که همه انتظار متای بالای ۸۰ ۸۵ داشتن ، مثلا اینجا یه نفر هم درست پیش بینی ش نکرده:دی یعنی یه نفر هم انتظار این فاجعه رو نداشت ، طبق چیزی که گفتن ۳۰۰ میلیون دلار هزینه‌ش کردن ، ، با چیزی که بدست اومده یه Epic fail کامله!
استودیو ایندی با بودجه محدود پروژه اولی نبودن که زرد نشدنش رو به فال نیک بگیریم:دی
در ضمن خودمون میدونیم نمره واقعی این کمتر از ایناس هنوزم داره از یه سری سهمیه ها که خودمون میدونیم چی هستن بهره میبره وگرنه اینم زرد در نظر بگیرید😘
میگم در کل از اونور بوم افتادیم همینه دیگه :)
طرف اینهمه بازی فوق العاده ساخته یکیشم ۷۸ گرفته ولی اینجا دارن براش قبر میکنن و فاتحه میخونن

• Like
Reactions: alireza yellow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or