PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
یک قسمتی از وضعیت الان مقصر فن های سونی هم هست.
هر چی شد ملت گفتن نه ببین سونی فلانه.
مایکروسافت رو ببین این است و آن است.
بعد این شکلی آی پی.
داستان کوجیما.
حذف فیزیکی و ....
شاید بشه گفت روند صنعت گیم هست.
اما خب اگر طرفدار هر چی میدن نخره، بالاخره بازار آزاده.
برای از دست ندادن سهمش دست میزنه به گوش دادن به مخاطب.

این کارو Insomniac مشخصا برای کاهش هزینه کرده.
حالا نکته جالب اینجاس چند سال پیش سر اون هک اینسومنیاک مشخص شد بودجه تخمینی بازی 300 میلیون دلار بوده اگر بیشتر نشده باشه این چند سال به خاطر تورم :D اونوقت یه بازی مثل ووکانگ با 70 میلیون دلار ساخته شده. تازه انحصاریم نبوده و رو چندتا پلتفرم منتشر کردن که قاعدتا هزینه ساخت رو بالاتر میبره.

بازى ميفروشه خوبم ميفروشه و سيلى (!) مدنظرو سونى نميخوره.

من نقد گيم اسپات و ign رو خوندم اصلا متن با نمره هم خونى نداشت.
متنشون در حد نمره ٧.٥ الى ٨ بود ولى ٦ دادن :D
منم ظرفیت 2 بازی رو پیش خرید کردم. پس موافقم باهات :D

• Smile
Reactions: jdepp and SaDrA-HhH
منم ظرفیت 2 بازی رو پیش خرید کردم. پس موافقم باهات :D

اميدوارم فقط يهو ٣٠ ساعت نباشه كه من خودم ٤ ميدم بهش :D

حالا نکته جالب اینجاس چند سال پیش سر اون هک اینسومنیاک مشخص شد بودجه تخمینی بازی 300 میلیون دلار بوده اگر بیشتر نشده باشه این چند سال به خاطر تورم :D اونوقت یه بازی مثل ووکانگ با 70 میلیون دلار ساخته شده. تازه انحصاریم نبوده و رو چندتا پلتفرم منتشر کردن که قاعدتا هزینه ساخت رو بالاتر میبره.

٣٠٠ مليون الان زياد محسوب نميشه ، اونم واسه بازى كه يه بخش هزينش خريد لايسنس از ماروله.
اون بازياى چينى رو ول كن؛ كلا نيروى كار اونجا ارزونه.

• Smile
Reactions: Tatsumaru
اميدوارم فقط يهو ٣٠ ساعت نباشه كه من خودم ٤ ميدم بهش :D
الان مشغول انیموشا هستم. رفت تا حداقل 2 هفته دیگه تا برم سراغ این.
ولی بد شانسم خدایی. اصلا اهل پیش خرید بازی نبودم. شاید تو 20 سال اخیر 3 تا گیم رو فقط پیش خرید کردم. فکر نمیکردم اینجوری در بیاد.
گذشته از شوخی، قابل بازی کردنه به هرحال.

بازى ميفروشه خوبم ميفروشه و سيلى (!) مدنظرو سونى نميخوره.

من نقد گيم اسپات و ign رو خوندم اصلا متن با نمره هم خونى نداشت.
متنشون در حد نمره ٧.٥ الى ٨ بود ولى ٦ دادن :D
وقتی بازی رو پیش خرید کردی و راه بازگشتی نداری:D :

IMG_1835.jpeg

ولی بد شانسم خدایی. اصلا اهل پیش خرید بازی نبودم. شاید تو 20 سال اخیر 3 تا گیم رو فقط پیش خرید کردم. فکر نمیکردم اینجوری در بیاد.

همين اونيموشا هم من الان ٢٠ ساعت بازى كردم ديگه داره حوصلم سر ميره.
نميدونم بازياى خطى و ١٠-١٥ ساعته چرا نميسازن.

وقتی بازی رو پیش خرید کردی و راه بازگشتی نداری:D :

View attachment 421627

متاسفانه يا خوشبختانه من مقوله گيم رو مثل شما ناموسى نميكنم واسه خوذم كه الكى خودمو عذاب بدم.
با لوگان حال ميكنم و خريدمش و بازيش ميكنم حالا چه ٩٧ يه ٧٧.
دست برداريد ازين جنگ با دشمناى فرضى.

• Like
اما اینجا هنرمندان Insomniac چیکار کردن؟ چون حوصله درست کردن این همه حالت رو نداشتن، کلا ما یه انیمیشن سیکوعنس داریم که به هر حال داره اجرا میشه و یه QTE فرمالیته اون لا که در ترکیب با اسلوموشن ها بگن گیم پلی هست و تو داری کار انجام میدی... اما اگه نزنی هم به هر حال اون QTE Event به پایان رسیده و انیمیشن ادامه پیدا میکنه....
یعنی این منطق فکری برای همون Insomniac که 3 سال پیش Spider-Man 2 رو منتشر کرد!؟ 🤔 یا توطئه ها درکار است؟ :D
تو ویدیوهای گیم پلی یوتیوبی که دیدم حدود 5 ثانیه زمان برای زدن دکمه میداد! یعنی رسما گیمرا رو بچه های 4~5 ساله فرض کردن.

• Like
این بازی هیچ جوره جذبم نمیکنه. امیدوارم اشتباه کنم. ولی برا یه بازی که داره تلاش میکنه مثلا خشن باشه صحنه هاش شبیه اسپایدرمنه بیشتر. هیچ خشونتی نمیبینم. یه بازی مثل انچارتد که اصلا قرار نبود خشن باشه صحنه هاش از این خشن ترن.
بیشتر بازی هم گیم پلیش تا اونجایی که تو تریلرا نشون دادن فقط یه حالته دشمن میاد جلوت تو هی اتک میزنی.

من اینجا هم چندین روز و چند ماه قبل انتشار بازی نظرمو درباره بازی گفتم. اون موقع حتی شحصیت های زشتشو ندیده بودم بر اساس گیم پلی که دیدم گفتم.
واقعا بازیش معلوم بود یه چیز جنریکه. من کلی با اسپایدرمن حال کردم ولی واقعا این بازی انگار حال ساختنشو نداشتن.

در کل دیگه پیام نمیدم دوستانی که خریدن بیان تجربیاتشون رو بگن و بحث دور بازی باشه و لذت ببرن

KCD2 با اونهمه مکانیک و گیم پلی RPG عمیق حدود 45-40 تومن!

انصافا این بازی 300 میلیون دلار هزینش بوده باشه باید به خیلی از بدیهیات شک کرد.
اون استودیوهای چک ، لهستانی ، چینی و... پیش خودشون میگن ما با این پول چه خروجی هایی که نمیتونستیم داشته باشیم. :-w

چرا احساس میکنم این رو نوشتی که به خودت کمی دلداری بدی :D

حالا نکته جالب اینجاس چند سال پیش سر اون هک اینسومنیاک مشخص شد بودجه تخمینی بازی 300 میلیون دلار بوده اگر بیشتر نشده باشه این چند سال به خاطر تورم :D

شاید بعد اون هک مجبور شدن یه سری چیزهارو بریزن بره، سریع تو همون زمان از اول درست کنن... نمیدونم والا! مشکل اینجاست که Insomniac سال هاست داره جواهری به اسم R&C میسازه و تخصصش طراحی مراحل خطی تو در تویی هست که حس لینیر ندن! چطور اینا اینو ساختن، الله و اعلم! من که سر در نمیارن انصافی...

اونوقت یه بازی مثل ووکانگ با 70 میلیون دلار ساخته شده. تازه انحصاریم نبوده و رو چندتا پلتفرم منتشر کردن که قاعدتا هزینه ساخت رو بالاتر میبره.

یه ذره این مقایسه درست نیست راستش، بخاطر اختلاف ارزش پولشون. یعنی 70 میلیون دلار برای یه استدیو لوکال چینی عدد خیلی بالایی هست و همون نفرات و زمان پروداکشن اگه تو آمریکا بود و به دلار حقوق میگرفتن عدد N برابر میشد. مثل این میمونه که مثلا ما همین 300 نفر رو تو ایران بیاریم استخدام کنیم. عین 300 نفر میانگین ماهی 100 میلیون حقوق بگیرن، سالی 360 میلیارد میشه، و 5 سال پروداکشن داشته باشه هم میشه کمتر از دو هزار میلیارد که الان چیزی نزدیک 7 8 میلیون دلاره! با نرخ تورم و هزینه های جاری و اینا، هزینه یه تیم 300 نفره با میانگین حقوقی 100 میلیون الان، در طول 5 سال کمتر از 15 میلیون دلار میشه! با تمام هزینه های نهان. در نتیجه اگه یکی تو ایران مثلا 30 میلیون دلار هزینه پروژه کنه یعنی خیلییی بیشتر از اونا پول داده. و این مزیت رقابتی هست که کشورهای با پول ضعیف تر دارن.

یعنی این منطق فکری برای همون Insomniac که 3 سال پیش Spider-Man 2 رو منتشر کرد!؟ 🤔 یا توطئه ها درکار است؟ :D
تو ویدیوهای گیم پلی یوتیوبی که دیدم حدود 5 ثانیه زمان برای زدن دکمه میداد! یعنی رسما گیمرا رو بچه های 4~5 ساله فرض کردن.

زمان زیاد بخاطر ساده شدن بازیه... ولی اینکه چرا اینجوری ساختن اینو، کلا برام قابل درک نیست!

• Like
Reactions: He!n3ger
یه ذره این مقایسه درست نیست راستش، بخاطر اختلاف ارزش پولشون. یعنی 70 میلیون دلار برای یه استدیو لوکال چینی عدد خیلی بالایی هست و همون نفرات و زمان پروداکشن اگه تو آمریکا بود و به دلار حقوق میگرفتن عدد N برابر میشد. مثل این میمونه که مثلا ما همین 300 نفر رو تو ایران بیاریم استخدام کنیم. عین 300 نفر میانگین ماهی 100 میلیون حقوق بگیرن، سالی 360 میلیارد میشه، و 5 سال پروداکشن داشته باشه هم میشه کمتر از دو هزار میلیارد که الان چیزی نزدیک 7 8 میلیون دلاره! با نرخ تورم و هزینه های جاری و اینا، هزینه یه تیم 300 نفره با میانگین حقوقی 100 میلیون الان، در طول 5 سال کمتر از 15 میلیون دلار میشه! با تمام هزینه های نهان. در نتیجه اگه یکی تو ایران مثلا 30 میلیون دلار هزینه پروژه کنه یعنی خیلییی بیشتر از اونا پول داده. و این مزیت رقابتی هست که کشورهای با پول ضعیف تر دارن.
خب بحث هم همینه دیگه.
اگه قراره بودجه بازیها همینقدر بالا بمونه و یا به مرور بیشتر بشه ولی خروجیهاشون در همین حد افت فاحش داشته باشه بهتره که سونی/مایکرو و مابقی یه فکری برای بودجه هایی که به استودیوهای غربی میدن بکنن.
چون استودیوهای آسیای شرقی/اروپای شرقی کیفیتهای به مراتب بالاتری یا در همون حد غربیها رو میتونن داشته باشن ولی با بودجه های به مراتب پایین‌تر ، که خب مسلمه این از ارزش پول تو اون مناطق و حقوق/دستمزد پایینتر نسبت به دلار حاصل میشه.

• Like
Reactions: Paradise Lost
خب بحث هم همینه دیگه.
اگه قراره بودجه بازیها همینقدر بالا بمونه و یا به مرور بیشتر بشه ولی خروجیهاشون در همین حد افت فاحش داشته باشه بهتره که سونی/مایکرو و مابقی یه فکری برای بودجه هایی که به استودیوهای غربی میدن بکنن.
چون استودیوهای آسیای شرقی/اروپای شرقی کیفیتهای به مراتب بالاتری یا در همون حد غربیها رو میتونن داشته باشن ولی با بودجه های به مراتب پایین‌تر ، که خب مسلمه این از ارزش پول تو اون مناطق و حقوق/دستمزد پایینتر نسبت به دلار حاصل میشه.

میگی چیکار کنن؟:دی بخشی واقعا بخاطر ارزش پوله، از دستشون خارجه! یا باید کلا استدیوهای بازی سازی تو آمریکا رو تعطیل کنن، از دم کوچ کنن اروپای شرقی با آسیا، که نمیشه، یا همین وضع رو ادامه بدن و امیدوار باشن با AI هزینه ها کمتر بشه. راه دیگه ای به ذهن من نمیرسه.

ولی قدر مسلم استدیوهای چینی، بخاطر هزینه پایین تولید مزیت رقابتی زیادی دارن و وقتی تجربه شون در بازی سازی هم بالا بره، و بتونن شخصیت مستقل خودشون رو پیدا کنن، میبلعن استدیوهای غربی رو!

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or