PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
بگیرید بازی کنید لذت ببرید ول کنید این حرفا رو :دی بعضی وقتا میگم کاش این متا و امتیازو اینا نبود یا حداقل انقدر مهم نبود. قدیما بازی شت هم میگرفتیم بازی میکردیم چون چیزی از امتیازو اینا نمیدونستیم بازم لذت می بردیم :دی

بگیرید بازی کنید لذت ببرید ول کنید این حرفا رو :دی بعضی وقتا میگم کاش این متا و امتیازو اینا نبود یا حداقل انقدر مهم نبود. قدیما بازی شت هم میگرفتیم بازی میکردیم چون چیزی از امتیازو اینا نمیدونستیم بازم لذت می بردیم :دی
آخه نیما ۷۰ دلار برای این بازی خیلی ظلمه.(مخصوصا با این لول دیزاین افتضاح) حداقل تخفیف بخوره منطقی هست. بنظرم الان توی مارکت اونیموشا گزینه خیلی قویتری هست.

ولی قبلا ها خیلیم بازیا ارزون تر بود ، راحت میشد همه چیو تست کرد تهش خوشمون نمیومد
الان مجبوریم گزینشی عمل کنیم چون واقعا گرونه و هرچیزیو نمیشه خرید ، زیاد من اهل توجه به متا نیستم ولی باز خوبه که الان هست ، حداقل برای ما ایرانیا و کسایی که اورجینال میخرن ‌‌

• Like
Reactions: arshia78 and jdepp
من مشکلی با انتقاد کردن از هر بازی با هر متایی مشکلی ندارم ولی بنظرم این Wolverine رو خیلی الکی دارن میکوبن. انگار طرف از زنش ناراضیه اومده توی مسابقه بوکس حریف ضعیف رو انداخته گوشه رینگ ولش هم نمیکنه. :D حتی فنای PS چون دلشون پره به این بازی رحم نمیکنن.

این همه بازی بد هرسال داره عرضه میشه با همین ایرادات.

حالا با انجمن کاری ندارم. ولی توی نت حتی به بهترین عناوین ایراد میگیرن ولی وقتی میبینی استودیو مقابل Insomniac هست آدم دلش میسوزه.

با این حال بنظر من هرکسی بعد تجربه بازی نظرش تا حد زیادی برمیگرده.

یه بخشیش که به جنگ کنسولی ربط داره
و حسودان و تنگ نظران و...
بماند :دی

ولی اصل قضیه که یه چیز دیگس رو بذا من این جوری برات مثال بزنم

الان Diablo V معرفی شده. 2029 هم میاد. فرنچایز اش هم درگیر جنگ کنسولی و اینا نیست. رو همه پلتفرم ها میاد و اصلا اصل پلیربیس اش رو PC ـه
متای نسخه قبلی هم 86 ـه (با دو تا DLC که متاشون 84 ـه)

فرض کنیم سه سال پرش کردیم به 2029 و Diablo V با متای 78 عرضه شده.
به نظرت ملت میگن یه بازی صرفا خوبه و عبور می کنن؟ :دی

نه! هم من هم شاید خودت و هم تقریبا همه کسایی که یخورده با فضای ژانر ARPG آشنایی دارن میدونن
ملت بلیزارد و بازی رو شرحه شرحه می کنن!!
نمیذارن فن های سری و مخصوصا فن های دیابلو 4 نفس بکشن. چنان قهوه ای می کنن بازی رو که فن های سری از دیدن حرف V وحشت کنن.

چرا؟ چون یه عده زیادی نقدهای جدی دارن به Diablo IV ولی چون بازی موفقه. چون متاش هم خوبه، چون پلیر داره، چون خوب پول درمیاره خیلی نقدهای اینا به این بازی مهم نیست.
ولی Diablo V اگه قدم اول رو اشتباه بذاره و سُر بخوره این جماعت با چماق میان و مطمئن میشن بازی دیگه نتونه رو پاهاش وایسه

کما این که عین این کار رو با شدت خیلی خوب و مناسب سر Starfield درآوردن
و همین بلا رو بدترشو سر Civilization VII آوردن که رسما سازنده و ناشر افتاده بود به چیز خوردن
نمونه قدیمی ترش رو فن های اون موقع سر کپکام به خاطر Resident Evil 6 و Street Fighter vs Tekken آوردن

الانم به نظر من هسته این قضیه از نقدهای یه همچین جماعتی به نویسندگی و داستان اسپایدرمن 2 شکل گرفته که به خاطر متای 90 و فروش میلیونی اش خیلی به چشم نیومد
به نظرت الان که یه بازی اینسومنیاک قدم اول رو اشتباه برداشته و خورده زمین، این جماعت میذارن رو پاش وایسه؟
عین این قضیه تقریبا برای اکثر استدیوهای بزرگ فعلی البته صادقه. خیلی هاشون فقط هنوز اون سُر خوردن و زمین خوردن و نچشیدن که این سایه این جماعت چماق به دست رو بالای سرشون حس کنن.
که هر چند برای پلتفرم هولدرها به واسطه جنگ کنسولی این قضیه یه توان دو چندان هم داره.

کسی دقیق اطلاع داره که ایا توی بقیه ریجن ها میشه زودتر بازی کرد یا نه ؟
چون من طبق اطلاعات این ساعت که خودنم : Marvel’s Wolverine Release Date and Global Launch Times Explained.

همه توی یک ساعت مشخص باز میشن و اصلا ریجن مهم نیست، هیچکس نمیتونه زودتر بازی کنه درسته ؟

ولی جدی این احمق فرض کردن مخاطب، رو اینا به سطح جدیدی رسوندن!!!

شما از باغچه خونه مامان بزرگ پدربزگتون یا حتی تو پارک رندوم یه حشره رو بردارید... بندازینش تو یه مسیری که حالا با نی یا چوب کبریت یا هر پلاستیک یا شی دیگه ای که ساختید!!!! این حشره در نهایت مسیر خطی رو ادامه می ده... یکجا به بن بست بخوره... می چرخه و مسیر رو پیدا می کنه....چون بالاخره در نهایت یک مسیر وجود داره!!!!

الانم به لطف gpt 6 astra دارن مغز مگس رو فرمولیزه می کنن... مگس که هیچی... اینا برن یک تک سلولی هم بردارن... در نهایت این مسیر صاف رو جلو می ره...:دی

یا اصلا در مراکز توان بخشی بیماران ذهنی یا افراد سالخورده میدن بازی مثل سودوکو یا جدول و یا بازی ویدیویی که بتونه مغز اینارو ورزش بده!!!

اینا تو جمع چپولا بودن...مخاطب رو با هم قشر های خودشون اشتباه گرفتن
یاد این تیکه تسو میوفتم:دی

View attachment 1000028492.mp4

• Smile
Reactions: m.d.makan
یه بخشیش که به جنگ کنسولی ربط داره
و حسودان و تنگ نظران و...
بماند :دی

ولی اصل قضیه که یه چیز دیگس رو بذا من این جوری برات مثال بزنم

الان Diablo V معرفی شده. 2029 هم میاد. فرنچایز اش هم درگیر جنگ کنسولی و اینا نیست. رو همه پلتفرم ها میاد و اصلا اصل پلیربیس اش رو PC ـه
متای نسخه قبلی هم 86 ـه (با دو تا DLC که متاشون 84 ـه)

فرض کنیم سه سال پرش کردیم به 2029 و Diablo V با متای 78 عرضه شده.
به نظرت ملت میگن یه بازی صرفا خوبه و عبور می کنن؟ :دی

نه! هم من هم شاید خودت و هم تقریبا همه کسایی که یخورده با فضای ژانر ARPG آشنایی دارن میدونن
ملت بلیزارد و بازی رو شرحه شرحه می کنن!!
نمیذارن فن های سری و مخصوصا فن های دیابلو 4 نفس بکشن. چنان قهوه ای می کنن بازی رو که فن های سری از دیدن حرف V وحشت کنن.

چرا؟ چون یه عده زیادی نقدهای جدی دارن به Diablo IV ولی چون بازی موفقه. چون متاش هم خوبه، چون پلیر داره، چون خوب پول درمیاره خیلی نقدهای اینا به این بازی مهم نیست.
ولی Diablo V اگه قدم اول رو اشتباه بذاره و سُر بخوره این جماعت با چماق میان و مطمئن میشن بازی دیگه نتونه رو پاهاش وایسه

کما این که عین این کار رو با شدت خیلی خوب و مناسب سر Starfield درآوردن
و همین بلا رو بدترشو سر Civilization VII آوردن که رسما سازنده و ناشر افتاده بود به چیز خوردن
نمونه قدیمی ترش رو فن های اون موقع سر کپکام به خاطر Resident Evil 6 و Street Fighter vs Tekken آوردن

الانم به نظر من هسته این قضیه از نقدهای یه همچین جماعتی به نویسندگی و داستان اسپایدرمن 2 شکل گرفته که به خاطر متای 90 و فروش میلیونی اش خیلی به چشم نیومد
به نظرت الان که یه بازی اینسومنیاک قدم اول رو اشتباه برداشته و خورده زمین، این جماعت میذارن رو پاش وایسه؟
عین این قضیه تقریبا برای اکثر استدیوهای بزرگ فعلی البته صادقه. خیلی هاشون فقط هنوز اون سُر خوردن و زمین خوردن و نچشیدن که این سایه این جماعت چماق به دست رو بالای سرشون حس کنن.
که هر چند برای پلتفرم هولدرها به واسطه جنگ کنسولی این قضیه یه توان دو چندان هم داره.
حرفت رو قبول دارم.

ولی بنظرم باید یه حدی بین، "آیا چماق به دست بیوفتیم دنبال استودیو توسعه دهنده یا کلا به صلیب بکشیم تا نابود بشه" باشه! :D

مثلا همین Diablo یا هر سری بزرگ دیگه ای فن بیس خودشون رو داره که خب طبیعیه وقتی فنها راضی نیستن یا کمتر از حد انتظارات ظاهر شده بیان اعتراض یا انتقاد کنن.

ولی چیزیکه من دارم (مخصوصا توی تویتتر) میبینم خیلی عجیبه. من تقریبا از 2.5 پیش دیگه اخبار گیمینگ رو از تویتتر دنبال نمیکردم و الگوریتمم اصلا گیمینگ نبود که با لیک های GTA VI و تریلرش دوباره الگوریتمم گیمی شد. بخاطر عرضه چندتا بازی مثل GTA VI, GOW, Control, و Wolverine این روزا بیشتر میرفتم تویتتر. ولی الان وقتی این اپ لعنتی رو بخاطر اخبار بازی باز میکنم7/10 پست ها ایرادات و هیت به بازیکه اخیرا عرضه شده. درحالی که نسل پیش یا 2-3 سال پیش وضع شبکه های اجتماعی به این شکل نبود. ترولر ها همیشه بودن ولی الان طرف خیلی جدی میاد از یه چیزهایی ایراد میگیرن واقعا آدم شاخ در میاره. قبلا ها یکی ترول میکرد میفهمیدیم الان طرف واقعا جدیه :D

من از بحثی که میخواستم اولش بگم دور شدم. کلا بنظرم گیمر باید یه نگاه کلی به عملکرد اون استودیو یا توسعه دهنده داشته باشه. مثلا همین RE9 که اوایل سال میلادی اومد ایراداتی داشت قطعا، ولی نه زیاد. شما به عنوان گیمر وقتی میای به عملکرد RE های این چندسال اخیر و Caopcom نگاه میکنی به این نتیجه میرسی کم و بیش همیشه Consistent بودن و مداوم همیشه بازی با کیفیت عرضه کردن. حالا من چرا باید بیام از RE9 ایراد بگیریم که "چرا بازی روی بشکه هایی که میشه شکسته میشن رو زرد رنگ کرده و سازنده چرا فکر میکنه ما نادونیم"؟؟ یعنی ایراد وجود داره ولی در حدی نیست که من بیام کل بازی رو زیر سوال ببرم.

نمیخوام طومار بنویسم خلاصه حرفم اینه. Wolverine رو باید هرکسی خودش تجربه کنه و به نتیجه برسه نه اینکه بریم تویتتر چون به اینترنت دسترسی داریم تویتت الکی بزنیم برای جلب توجه. همین نقد Skill Up رو اگه دوباره گوش بدی انگار طرف رو به زور گذاشتن پشت کنسول باید حتما ولورین پلی بدی چه کاریه!؟ :D هدف چیه!؟ و مثلا به حس بویایی ولورین میگه GPS trail . من الان میتونم از Elden Ring چندین صفحه ازش ایراد بنویسم و آخرش هم بگم "اصلا بازی رو توصیه نمیکنم" و نمره اش 6:D

درکل من هرچقدر از ویدیو گیم خوشم میاد و باهاش حال میکنم از کامیونیتی گیمینگ (منظورم این انجمن نیست) یه مخاطب یا منتقدش حالم بهم میخوره. :D

خلاصه وقتی Porsche بهترین ماشینارو میسازه شما نمیای بگی " مدل 911 امسال دستگیره درش خیلی بده پس بیایم به صلیب بکشیمش" حالا شاید اصلا مهندس اصلی اینو طراحی نکرده. یعنی کسی که میخوام Insmoniac رو صلیب بکشه اول باید بیاد درباره این تحقیق کنه آیا تیم اصلی این بازی رو ساخته یا مطلع باشه از اینکه، کارگردان بازی وسط پروژه بازی رو ول کرده. ولی من شک میدونم 90% معترضین اصلا به این موارد فکر میکنن یا نه.

• Like
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or