PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
بنظرم زیاد توی تویتتر چرخ نزنین!

با اینحال مثل همیشه من یه بازی تمیز و متوسط به بالا رو به یه بازی اور هایپ از فلان بازیساز مشهور که 10 ساله فقط وعده خرکی میده ترجیح میدم. :D

مقایسه استودیو مثل ND با Insomniac اصلا درست نیست. ND کلا یه تیم داخلی داره توی استودیو به اسم ICE Team که کلا هر چیز خفن فنی یا پایپ لاین رو اول میدن ناتی داگ توی بازی هاشون استفاده کنه و بعد بقیه استودیو های سونی.

به غیر از این بحث های چرا و چطور، شما یه موقع دلت میخواد بشینی فیلم 3 ساعته از نولان ببینی و یه زمانی دلت میخواد بشینی یه فیلم پاپ کورنی خیلی صرفا فان ببینی!

Insomniac دقیقا توی صنعت بازی مثل فیلم پاپ کورنی فان هستش. بله شما فیلم نولان رو تحلیل و ثابت کنین چقدر خفن هست ولی چه اصراری هست همه بیان فیلم فلسفی 3 ساعته بسازن!؟

بنظرم زیاد توی تویتتر چرخ نزنین!

با اینحال مثل همیشه من یه بازی تمیز و متوسط به بالا رو به یه بازی اور هایپ از فلان بازیساز مشهور که 10 ساله فقط وعده خرکی میده ترجیح میدم. :D

مقایسه استودیو مثل ND با Insomniac اصلا درست نیست. ND کلا یه تیم داخلی داره توی استودیو به اسم ICE Team که کلا هر چیز خفن فنی یا پایپ لاین رو اول میدن ناتی داگ توی بازی هاشون استفاده کنه و بعد بقیه استودیو های سونی.

به غیر از این بحث های چرا و چطور، شما یه موقع دلت میخواد بشینی فیلم 3 ساعته از نولان ببینی و یه زمانی دلت میخواد بشینی یه فیلم پاپ کورنی خیلی صرفا فان ببینی!

Insomniac دقیقا توی صنعت بازی مثل فیلم پاپ کورنی فان هستش. بله شما فیلم نولان رو تحلیل و ثابت کنین چقدر خفن هست ولی چه اصراری هست همه بیان فیلم فلسفی 3 ساعته بسازن!؟
نولان آخه؟!کی هست که نیاز به تحلیل هم داشته باشه؟خودش بلاک باستر ساز اعظمه صرفا منسجم تر از فیلمهای پاپ کورنی هست و صرفا کارگردان خوبه
لینچ و کوبریک و ... بود یه چیزی

همه میدونیم بازی میفروشه
اما
خب بچسب نیست😁
یادم نمیره سر اسپایدر من ۱ چقدر هایپ بودم
این نسل فقط ریمستر ریمتسرر
پی اس ۶ هم میگن ولوراین ریمستر و بهینه
امشب یک باس فایت از بازی دیدم
دقیقا همون باس فایت بازیهای دیگس فقط با شکل و شمایل دیگه
هی مشت بکوبه زمین و ما هم بزنیمش
خب چیز جدیدی واقعا نداره
گرافیکم واقعا معمولیه

• Like
Reactions: FERYGAMER
همه میدونیم بازی میفروشه
اما
خب بچسب نیست😁
یادم نمیره سر اسپایدر من ۱ چقدر هایپ بودم
این نسل فقط ریمستر ریمتسرر
پی اس ۶ هم میگن ولوراین ریمستر و بهینه
امشب یک باس فایت از بازی دیدم
دقیقا همون باس فایت بازیهای دیگس فقط با شکل و شمایل دیگه
هی مشت بکوبه زمین و ما هم بزنیمش
خب چیز جدیدی واقعا نداره
گرافیکم واقعا معمولیه
ایرادهایی که میگیرن گاها غیر منظقیه همچین باسی رو تو گاد2و گاد2018 و یه عالمه بازی دیگه داشتیم کسی ایرادی نگرفته

ایرادهایی که میگیرن گاها غیر منظقیه همچین باسی رو تو گاد2و گاد2018 و یه عالمه بازی دیگه داشتیم کسی ایرادی نگرفته
ایراد نگرفتم اشباع شده این موارد
خیلیا همین نظر رو دارن
چقدر باس تکراری
دقیقا رو گاد او وار ۴ که رو پی اس ۴ اومد همین قضیه بود
یک تغییری بدن تکاملی بدن باس جدیدی بزارن فقط همون الگوی تکراری با کاستوم جدید
بلاخره ۷۰ دلار پول ناقابل
گرافیک هم اون چیزی نیست که باید باشه
حالا من شخصا زیاد به جزئیات اهمیت نمیدم
اما زیاد بازیش جذاب نیست امیدوارم اینطوری نباشه و بشه مثل همون اسپایدر ۱ رو پی اس ۴ و لذت ببریم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aha2012
نولان آخه؟!کی هست که نیاز به تحلیل هم داشته باشه؟خودش بلاک باستر ساز اعظمه صرفا منسجم تر از فیلمهای پاپ کورنی هست و صرفا کارگردان خوبه
لینچ و کوبریک و ... بود یه چیزی
من فکر نکنم هیچ بازیسازی در حد لینچ و کوبریک باشه! همون نولان مثال خوبی هست!

خداییش ایراد بازی چیه آقا؟!😁 من چرا هرچی نگاه میکنم ایرادی نمیبینم؟! از نظر خود من pacing بازی از اسپایدرمن هم بهتره، خشونت و کامبتش هم که خیلی خفن درآوردن. نمیدونم ولی من متوجه این حجم از انتقاد که سمت بازی اومده نمیشم.
از نظر من این حرکات به جز toxic کردن فضای ساخت بازی ها هیچ نفعی برای من گیمر نداره، سازنده هم پس فردا اگر بره سمت بازاری که الان ترند شده هیچ انتقادی متوجهش نیست واقعا، چون من مخاطب با اثرش اینجوری برخورد کردم.

خداییش ایراد بازی چیه آقا؟!😁 من چرا هرچی نگاه میکنم ایرادی نمیبینم؟! از نظر خود من pacing بازی از اسپایدرمن هم بهتره، خشونت و کامبتش هم که خیلی خفن درآوردن. نمیدونم ولی من متوجه این حجم از انتقاد که سمت بازی اومده نمیشم.
از نظر من این حرکات به جز toxic کردن فضای ساخت بازی ها هیچ نفعی برای من گیمر نداره، سازنده هم پس فردا اگر بره سمت بازاری که الان ترند شده هیچ انتقادی متوجهش نیست واقعا، چون من مخاطب با اثرش اینجوری برخورد کردم.
کلا دوستان یادشون رفته اول و اخر با یه بازی کمیک بوکی طرفیم که قرار نیست حال و هوای دارک فیلم لوگان رو داشته باشه! قرار نیست همه بازیا دارک عین بتمنای راکستدی باشه و اگه کمیکای ولورین رو خونده باشن میفهمیدن که تم و حال و هواش دقیقا با بازی همخونی داره.
۲تا بازی اسپایدرمن مخصوصا شماره دومش هم قبل عرضه کلی میکوبیدنش و مسخرش میکردن ولی دیدیم که بازی فان و سرگرم کننده ای بود و هیچکدومشون بازی سنت شکن و Wowی هم نبودن. نمایشای ولورین هم چیز بد و ناامید کننده ای اصلا نداشته و به کمیک هاش وفادار بوده. نکردن ۴تا کمیک ولورین رو بخونن بعد بیان حرف دربیارن.
جالبم هست که طراحی همه کاراکترا خوبه و حتی جین گری بازی به این دوست داشتنییه ولی اومدن دم از سویت بیبی و ووک و اینا میزنن که خب شنیدن این جملات ضد ووک پای ثابت هر تاپیکی شده و به یه طریقی باید خزعبلات خودشونو که حال بهم زن تر از همون ووک شده رو به گوش بقیه برسونن.
گویا انتظار داشتن ولورین مخلوطی از آنچارتد و تلو و گاو ۳گانه باشه نه یه بازی اقتباسی از کمیک بوک! :D

همه دنبال اینن الکی یه ایرادی بگیرن
حالا بازی بیاد سریع همشون بازی میکنن
بعضیا دنبال ترکوندن صنعت گیم توسط اینسومنیاک هستن که اسپایدرمن دو باید صد برابر بهتر از یکش باشه ولی به یک نکته توجه نمیکنن ، اینسامنیاک سه تا بازی تو این نسل داده که این خیلی خوبه ، کدوم استودیویی سه تا بازی تو این نسل داده که خوب باشن
اون چیزی که شما میخواید 5 تا 6 سال وقت میخواد و بعدشم هی میاید میگید چرا اینا کم کارن چرا مفت خورن چرا فلانن چرا اینجورین چرا کجن چرا راستن ، کلا ایراد و بهونه مثل بچه های دوساله
هر جا یه عده دارن بهونه میگیرن ، ول کنید این اخلاقو دیگه بچسبید به بازی کردنتون دیگه
گفتم حداقل تو این تاپیک نق زدن و ایراد الکی نبینم که اینجا هم اومدم میبینم این جوریه

گیم پلیش نسل هفتمیه :D شما ببین حتی پرش های سادشم اسکریپت شدس. من چنین چیزی رو واقعا دو نسله ندیده بودم. یه سری بخش هایی که تو لیک ها بود هم تو تریلرا فعلا نبوده معلوم نیست حذفشون کردن یا نه.

واقعا هر نمایشی که میبینم بیشتر ناامیدم میکنه. این بازی در شان سونی و پلی استیشن که پادشاه این سبکه نیست به نظرم.

• Like
Reactions: Cloud Strife
کلا سونی الان تو سوشال میدیا به شدت منفور شده و همه منتظرن به هر بهانه ای بهش اتک بزنن، سر همین Wolverine هم یه مقدار بی رحمانه داره فحش میخوره، یعنی به چیزهایی در این بازی گیر میدن و میگن تکراریه که تو بازی های دیگه هم هست و اونجا برای کسی مهم نیست، اما واقعیت اینه که اکثر نقدهایی که میشه درسته و کسی ایراد غیر منطقی نمیگیره.

یعنی این شدت منفی بافی سوشال میدیا رو بزاریم کنار یه چیزی در این بازی وجود داره که من به شکل کلی تر و لانگ شات کلا زنگ خطر برای تمام بازی های اکشن ادونچر سینمتیک میبینم. اونم افتادن به ورطه تکرار و کلیشه است. الان یه سری استاندارد برای این بازی ها تعریف شده، که اکثرا رو خود بازی های فرست پارتی سونی پایه گذاری کردن، و بعد دیگه هرکی میخواد بازی این مدلی بسازه کل هم و غمش میشه حرکت در این مسیر خط کشی شده بی خطر. مثل رسپی قرمه سبزی؛ یه اکشن ادونچر سینمتیک میخوای؟ این چیزها که میگم رو توش بزار... و خروجی به چیز استاندارد قابل قبول میشه و دیگه باقی کار میشه کیفیت و سطح پروداکشن، چقدر تونستی این مواد رو خوب مرینیت کنی. همین.

ولورین هم از این قاعده مستثنا نیست. از نمایش اول بازی گفتم، یه گیم خیلی خوبه. فانه، از سر دنیای مارول هم زیاده، بخصوص با محدودیت هایی که مارول تعریف میکنه، و حساسیت هایی که این برندها دارن و واقعا دست و پا گیره. قطعا هم تجربه لذت بخشیه، متاشم باید عدد خیلی خوبی بشه و میتونه 85 اینا باشه، حتا اگه سوپرایزهای قابل قبولی تو بازی باشه که هنوز رو نکردن و مومنتوم های خفن بسازه، بخصوص از نظر داستانی، میتونه به 87 هم برسه حتا، و اگه نه در بدترین حالت 82 اینا میشه که بازم قابل دفاعه، اما...

بپذیریم بازی هیچی برای ارایه نداره! یعنی گیم پلی وایز تمام و کمال کلیشه است، و کپی از رو دست بازی و فرمولی که ده سال پیش امده و از همه مقلدهای امروزیش جلوتره هنوز! یعنی اولین گیم پلی که از بازی نشون دادن و مسلما هم سازنده میره جایی از بازی رو انتخاب میکنه که به نظرش پخته ترین بخش بازیه و میتونه DNA کل بازی رو نمایش بده، یه کپی دست چندم از ست پیس های Uncharted گونه ای بود که نه از نظر ایده و دیزاین، و نه اجرا، به بازی 10 سال پیش نمیرسه و از همه نظر عقب تره! حتا جزییات گرافیکی! منظورم افکت و کیفیت تکسچر و رزولوشن نیست، جزییات گرافیکی کامل پایین تر از اون بازیه!

من شخصا این رو نمیپسندم! اینکه سازنده ها دارن روش ساخت یه چیز کم ریسک ولی موفق و پرفروش رو یاد میگیرن و دیگه تکراری شدن به هیچ ورشون نیست. طرف میگه آقا من میام یه بازی استاندارد این شکلی میسازم، هرچی مخاطبین این ژانر انتظار دارن رو توش میزارم، بعد پر میکنم از لحظات سینمتیک و پر خرج گرافیکی، و بعد از خروجی و به به چه چه ها لذت میبرم. این میشه که بازی ها پیشرفتی نمیکنن.

من از این وضع نگرانم، چون آینده رو مثل حال اوبی سافت میبینم! یه زمان هم اوبی سافت فرمول درجه یکی برای ساخت بازی داشت و هرچی گیم میساخت پرستیژ بالایی داشتن، اما انقدر در این فرمول درجا زد که مبدل شد به کلیشه و کم کم اعتبارش از بین رفت. به نظرم اکشن ادونچرهای سینمتیک هم دارن به این وضع دچار میشن و اگه نخوان یه تکونی به خودشون بدن آینده همینه.

الان مثلا این دو تا ویدئو هم دیدم ، جدا از بحث ترول ـش و اینا ولی واقعا مگه بقیه بازی ها چجوری ـن :D:D:D ؟! 90% ـشون همینن حالا یه چهارتا Skill Tree و پازل کم و زیاد دارن ، مگه این همه Soulsborne کلون شدن که از سر و کول صنعت گرم میریزه پایین کسی چیزی میگه (من خودم شخصا با این بازی زیاد حال نمیکنم اما دلیلش گیم پلی نیست ، یک خشونت زیاد از حدشه که البته خوب دوستداران لوگان همینو میخوان و دومی ـش اینه که کلا با کرکتر های مارول زیاد حال نمیکنم و احساس تینیجری دارن معمولا کرکتراش) :

View attachment video555.mp4

View attachment video666.mp4

کلا سونی الان تو سوشال میدیا به شدت منفور شده و همه منتظرن به هر بهانه ای بهش اتک بزنن، سر همین Wolverine هم یه مقدار بی رحمانه داره فحش میخوره، یعنی به چیزهایی در این بازی گیر میدن و میگن تکراریه که تو بازی های دیگه هم هست و اونجا برای کسی مهم نیست، اما واقعیت اینه که اکثر نقدهایی که میشه درسته و کسی ایراد غیر منطقی نمیگیره.

یعنی این شدت منفی بافی سوشال میدیا رو بزاریم کنار یه چیزی در این بازی وجود داره که من به شکل کلی تر و لانگ شات کلا زنگ خطر برای تمام بازی های اکشن ادونچر سینمتیک میبینم. اونم افتادن به ورطه تکرار و کلیشه است. الان یه سری استاندارد برای این بازی ها تعریف شده، که اکثرا رو خود بازی های فرست پارتی سونی پایه گذاری کردن، و بعد دیگه هرکی میخواد بازی این مدلی بسازه کل هم و غمش میشه حرکت در این مسیر خط کشی شده بی خطر. مثل رسپی قرمه سبزی؛ یه اکشن ادونچر سینمتیک میخوای؟ این چیزها که میگم رو توش بزار... و خروجی به چیز استاندارد قابل قبول میشه و دیگه باقی کار میشه کیفیت و سطح پروداکشن، چقدر تونستی این مواد رو خوب مرینیت کنی. همین.

ولورین هم از این قاعده مستثنا نیست. از نمایش اول بازی گفتم، یه گیم خیلی خوبه. فانه، از سر دنیای مارول هم زیاده، بخصوص با محدودیت هایی که مارول تعریف میکنه، و حساسیت هایی که این برندها دارن و واقعا دست و پا گیره. قطعا هم تجربه لذت بخشیه، متاشم باید عدد خیلی خوبی بشه و میتونه 85 اینا باشه، حتا اگه سوپرایزهای قابل قبولی تو بازی باشه که هنوز رو نکردن و مومنتوم های خفن بسازه، بخصوص از نظر داستانی، میتونه به 87 هم برسه حتا، و اگه نه در بدترین حالت 82 اینا میشه که بازم قابل دفاعه، اما...

بپذیریم بازی هیچی برای ارایه نداره! یعنی گیم پلی وایز تمام و کمال کلیشه است، و کپی از رو دست بازی و فرمولی که ده سال پیش امده و از همه مقلدهای امروزیش جلوتره هنوز! یعنی اولین گیم پلی که از بازی نشون دادن و مسلما هم سازنده میره جایی از بازی رو انتخاب میکنه که به نظرش پخته ترین بخش بازیه و میتونه DNA کل بازی رو نمایش بده، یه کپی دست چندم از ست پیس های Uncharted گونه ای بود که نه از نظر ایده و دیزاین، و نه اجرا، به بازی 10 سال پیش نمیرسه و از همه نظر عقب تره! حتا جزییات گرافیکی! منظورم افکت و کیفیت تکسچر و رزولوشن نیست، جزییات گرافیکی کامل پایین تر از اون بازیه!

من شخصا این رو نمیپسندم! اینکه سازنده ها دارن روش ساخت یه چیز کم ریسک ولی موفق و پرفروش رو یاد میگیرن و دیگه تکراری شدن به هیچ ورشون نیست. طرف میگه آقا من میام یه بازی استاندارد این شکلی میسازم، هرچی مخاطبین این ژانر انتظار دارن رو توش میزارم، بعد پر میکنم از لحظات سینمتیک و پر خرج گرافیکی، و بعد از خروجی و به به چه چه ها لذت میبرم. این میشه که بازی ها پیشرفتی نمیکنن.

من از این وضع نگرانم، چون آینده رو مثل حال اوبی سافت میبینم! یه زمان هم اوبی سافت فرمول درجه یکی برای ساخت بازی داشت و هرچی گیم میساخت پرستیژ بالایی داشتن، اما انقدر در این فرمول درجا زد که مبدل شد به کلیشه و کم کم اعتبارش از بین رفت. به نظرم اکشن ادونچرهای سینمتیک هم دارن به این وضع دچار میشن و اگه نخوان یه تکونی به خودشون بدن آینده همینه.

از سازنده ها نميشه خرده گرفت به نظرم.
بهر حال هميشه يك سرى استوديو جريان ساز بودن و بقيه هم دنباله رو.
الان بايد منتظر همون جريان ساز ها باشيم تا بيان يه تكونى بدن.
اينكه ناتى داگ با بازى بعديش چه ميكنه خيلى مهمه.
چون عملا به نظرم از بعد آنچارتد٤ بازياى اكشن رو همون اساس باقى موندن و همه سعى دارن يه فرمولى ازون داشته باشن.
از طرفيم خيليا بيربط و با ربط يه الهاماتى از بازياى فرام سافتور گرفتن،از gow جديد بگير بيا تا مثلا همين pragmata كه اخيرا اومد.
يجورايي اين دو تا استوديو شكل بازيسازى فعلى رو تعيين كردن و بايد ديد خودشون عوضش ميكنن يا بازيگر جديدى وارد ميشه.

پ.ن: در مورد بازياى سوپرهيرويي هم تاثير خيلى قديمى راكستدى رو نبايد ازش غافل بشيم؛اينا كه خودشون به قهقرا رفتن ولى تا قبل سرى بت من راكستدى بازياى سوپر هيرويي عمدتا بازياى درپيت مناسبتى بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or