Wolfenstein , X360 Version

سلام
چه جوري ميشه اين مشكل سيو رو درست كرد؟؟
اگه ميشه يكي كه حل كرده توضيح بده!!
بعید میدونم بشه چون Sort نداره و باید چک پوینت اخر رو یادت باشه بعد دوباره از اونجا لودش کنی !

این بازی از لحاظ سیو مشکل داره

آره مله من هم وسطای بازی یه هو پاک شد و
مجور شدم از اول برم .در کل به نظر من بازی بدی نیست و
برای یه مدت آدم سرگرم می کنه. ولی اگه xbox دوستم دستم نبود
عمرا این بازی رو روی ps3 نمی خریدم چون اون قدرها ارزشش رو نداره
در ضمن به نظرم boss fight آخر بازی خیلی قشنگ ودرگیر کننده بود.

سلام چی شد آخر؟!
هرکی یه چیزی میگه حتی نقدهای سایت های مختلف هم خیلی با هم فرق داره،بالاخره این بازی خوب هست یا نه؟!
خوب منظورم اینه که حداقل در حد 60 یا 70% قسمت های توپ قبلی هست یا نه؟!

از من میشنوی نگیرش چون مسخره اندر مسخره است اخه این هم شد سبک توی بازی همش تکراری و کلا یک جورهای ضایع است دیگه بازی خوب بازی باید باشه که ازش خسته نشی و محیطش هم کسل کننده نباشه

خوب نظر هرکس متین است . ولی به نظر من اسلحه ها و آپگریدهاشون خوب کار شده بودند . گرافیک هم راضی کننده بود . مشکل بزرگ اش ، هوش مصنوعی دشمنان بود که در حد آب معدنی دشمنان بریک میزدند وسط میدون جنگ .

خلاصه ولفنشتاین ۱ یه چیز دیگه بود :p

درکل برای سرگرمی بد نیست اماگرافیک خوبی هم ندارد
در همان ابتدا با دیدن لوگوی raven فکر میکنید بازی خشونت خیلی بالایی دارد ولی اینطور نیست. اگر در این خشکسالی بازی ها (!) نبودیم هرگز انرا نمیگرفتم:evil:

به نظر من بشینید بازی های قدیمی رو دوباره بازی کنید خیلی بهتره تا این مصیبت رو متحمل بشید!:biggrin1:
پولش به کنار وقتی که آدم هدر می ده واقعا ارزش این زباله رو نداره.ریون کلا داره به یه آشغال ساز معروف تبدیل میشه به نظر من به جای گرین باید در این استدیو رو گل می گرفتن!

به نظر من بشینید بازی های قدیمی رو دوباره بازی کنید خیلی بهتره تا این مصیبت رو متحمل بشید!:biggrin1:
پولش به کنار وقتی که آدم هدر می ده واقعا ارزش این زباله رو نداره.ریون کلا داره به یه آشغال ساز معروف تبدیل میشه به نظر من به جای گرین باید در این استدیو رو گل می گرفتن!

دوست عزیز شما بهتره یه نگاه به سابقه ی Raven Software بندازی :

ُُ Soldier of Fortune : البته نسخه های قدیمی بازی رو میگم که فکر نکنم احتیاجی به توضیح باشه .
X-Men Legends : که به جرات میشه گفت یکی از بهترین بازی هایی است که از روی شخصیت های کمیک ساخته شده .

Quake 4 : این هم احتیاجی به توضیح نداره .

اما در مورد بازی های جدید این شرکت : هیچ وقت کسی فکرش رو میکرد که X-Men Origins اینقدر موفق ظاهر بشه ؟؟؟

در مورد Wolfenstein هم باید بگم که دچار تغییر و تحولات زیادی شده و این امرطبیعی هست چون سازندگان قدیمی اون دیگه بازی رو نساختن . وگرنه این نسخه ی جدید هم سرشار از نو آوری هست و هر کسی که اون رو امتحان کرده راضی بوده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or