Wolfenstein: The New Order

با درود
wolfenstein-the-new-order.jpg

Wolfenstein: The New Order

Developer : Machine Games
Publisher : Bethesda Softworks
Release Date : 20/5/2014

خب بالاخره شماره ی جدیدی از Wolfenstein series یکی از سری های محبوب در دنیای گیم معرفی شد ، Wolfenstein: The New Order !
بازی در تاریخ 7 می 2013 برای تمامی دوست دارن FPS های واقعی رسماً معرقی شد!همچنین این بازی در سال 2013 و برای PC , XBOX 360 , PS3 , PS4 & Xbox oneخواهد آمد!
موتور بازی همانند تمامی پروژهای پیش روی شرکت Bethesda همان id Tech 5 خواهد بود!!
این بازی بخش مولتی پلیر یا چند نفر نیز نخواهد داشت!!

تصاویر بازی Wolfenstein: The New Order

تریلر اولیه بازی

تریلر 28 می 2013

03808139553132831930.jpg

Pre-Order کنید بتای دوم 4 میدن :-s

اطلاعات جدیدی از تازه ترین ساخته استدیو Machinegames منتشر شده است.
در بحث کیفیت اجرای بازی، Wolfenstein: The New Order بر روی کنسول های نسل هشتم یعنی PlayStation 4 و Xbox One با رزولوشن 1080p و 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. مراحل بخش تک نفره بیش از 15 ساعت به طول خواهد انجامید و همچنان بخش چندنفره وجود نخواهد داشت. با انجام challenge های مختلف می توانید گزینه های بشتری را در شاخه تکنولوژی خود آزاد کنید همچنین صحبت های بسیاری نیز در میان است که شما حتی در کره ماه با ناتزی ها مبارزه می کنید. شخصیت اصلی بازی یعنی B.J می تواند به طور همزمان دو عدد اسلحه تک تیر انداز را حمل کند! چنین چیزی غیر عادی هم نیست زیرا پای سازندگان Chronicles of Riddick و The Darkness در میان است.
با تشکر از A.R.A.$.H
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
اگر اپدیت نکردید میتونید از یه گلیچ استفاده کنید
کل بازی رو به جز مرحله اخر روی اسون برید
رسیدید مرحله اخر سختی رو روی uber بذارید و بازی رو تموم کنید.تروفی رو بهتون میده :D
اگر هم که آپدیت کردید حالا حالاها گیرید

سلام. دوستان آخرای چپتر 6 بودم که یهو بازی یه اروری داد و پرید بیرون و گفت بازی و سیستم عامل کنسول رو باید آپدیت کنی. (سیستم عامل که آپدیته)

همچنین چیزی رخ داده بود برای کسی؟ باید چکار کرد؟ حتماً اون آپدیت 5 گیگی رو باس دانلود کرد؟ (ضمناً بازی بصورت دیسک فیزیکی هست)

سلام. دوستان آخرای چپتر 6 بودم که یهو بازی یه اروری داد و پرید بیرون و گفت بازی و سیستم عامل کنسول رو باید آپدیت کنی. (سیستم عامل که آپدیته)

همچنین چیزی رخ داده بود برای کسی؟ باید چکار کرد؟ حتماً اون آپدیت 5 گیگی رو باس دانلود کرد؟ (ضمناً بازی بصورت دیسک فیزیکی هست)

همونجا پرید بیزون که اون ربات بزرگه رو باید نابود کنیم؟؟؟اگر اره مجدد مرحله رو از اول و با درجه ی خیلی اسون ببر که بتونی ردش کنی گرونه هی ارور میده.واسه من که اینجور بود.
ولی یادم نیست اون ربات چپتر چند بود !
در ضمن هیچ اجباری برای اپدیت بازی نیست.

همونجا پرید بیزون که اون ربات بزرگه رو باید نابود کنیم؟؟؟اگر اره مجدد مرحله رو از اول و با درجه ی خیلی اسون ببر که بتونی ردش کنی گرونه هی ارور میده.واسه من که اینجور بود.
ولی یادم نیست اون ربات چپتر چند بود !
در ضمن هیچ اجباری برای اپدیت بازی نیست.

آره دقیقاً، دوتا ربات متوسط رو که میکشم بعدش این میاد، یکم تیر میزنم بهش میپره بیرون....یعنی روی آسون ببرم دیگه ردیفه؟ نمی پره بیرون؟ از چپتر بعدی میشه باز درجه رو ببرم بالا؟

آره دقیقاً، دوتا ربات متوسط رو که میکشم بعدش این میاد، یکم تیر میزنم بهش میپره بیرون....یعنی روی آسون ببرم دیگه ردیفه؟ نمی پره بیرون؟ از چپتر بعدی میشه باز درجه رو ببرم بالا؟
بله داداش خیالت راحت این مشکل همه هست نه فقط شما.در ضمن من نگفتم اسون گفتم درجه ی خیلی اسون چون دوتاست اینا ! از خیلی اسون از خوده اول مرحله بازی رو شروع کن.
والا دیگه بعدش من درجه بازی رو عوض نکردم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه با همون درجه خیلی اسون بازی رو فتح کردم.چون جلوترم که بری باس فایت های وحشتناک سخت به پستت خواهد خورد.

بله داداش خیالت راحت این مشکل همه هست نه فقط شما.در ضمن من نگفتم اسون گفتم درجه ی خیلی اسون چون دوتاست اینا ! از خیلی اسون از خوده اول مرحله بازی رو شروع کن.
والا دیگه بعدش من درجه بازی رو عوض نکردم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه با همون درجه خیلی اسون بازی رو فتح کردم.چون جلوترم که بری باس فایت های وحشتناک سخت به پستت خواهد خورد.

ممنون. حالا من مشکلی با باس فایت ها ندارم برعکس دوس دارم سخت باشه به چالش کشیده بشم :d امیدوارم از این چپتر رو رد کردم دیگه این ارور نیاد سراغمون

سلام دوستان، من تا حالا Wolfenstein بازی نکردم میخواستم بپرسم چندتا بازی هست و ترتیبش چجوریه.
ممنون
والا سری بازی های ولف قدمت تاریخی در گیم داره... اما روی نسل 8 دو سری عرضه شده... یکی [h=1]Wolfenstein: The New Order و یکی هم old blood ...[/h]هر دو بازی کاملن... فقط old blood دی ال سی بازی هست! که داستانش بر میگرده به قبل از new order پیشنهاد میشه هر دو رو بازی کنی... به ترتیب هم اول new order بعد old blood

چقدر این Old Blood سخته لعنتی اما فوق العادس . یک لحظه نمیذارن داخل کاور بمونی . دائم باید در حرکت باشی و بکشی بری جلو . همچنین از سلاح های مختلف استفاده کنی
واقعا اوج هیجان و این حرفاس :d

چقدر این Old Blood سخته لعنتی اما فوق العادس . یک لحظه نمیذارن داخل کاور بمونی . دائم باید در حرکت باشی و بکشی بری جلو . همچنین از سلاح های مختلف استفاده کنی
واقعا اوج هیجان و این حرفاس :d
داداش بازی آپدیت داره؟
اگه آره چقدری هست آپدیتش رو PS4

من با New Order ب شدت حال کردم و لذت بردم

این Old Blood هم جزء واجبات هر گیمری هست رفتنش....
امیدوارم نسخه ی بعدی ولفنشتاین هم بخش مولتی نداشته باشه تا مثل New order از بخش داستانی لذت بخشی برخوردار باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or