Wolfenstein: The New Order

با درود
wolfenstein-the-new-order.jpg

Wolfenstein: The New Order

Developer : Machine Games
Publisher : Bethesda Softworks
Release Date : 20/5/2014

خب بالاخره شماره ی جدیدی از Wolfenstein series یکی از سری های محبوب در دنیای گیم معرفی شد ، Wolfenstein: The New Order !
بازی در تاریخ 7 می 2013 برای تمامی دوست دارن FPS های واقعی رسماً معرقی شد!همچنین این بازی در سال 2013 و برای PC , XBOX 360 , PS3 , PS4 & Xbox oneخواهد آمد!
موتور بازی همانند تمامی پروژهای پیش روی شرکت Bethesda همان id Tech 5 خواهد بود!!
این بازی بخش مولتی پلیر یا چند نفر نیز نخواهد داشت!!

تصاویر بازی Wolfenstein: The New Order

تریلر اولیه بازی

تریلر 28 می 2013

03808139553132831930.jpg

Pre-Order کنید بتای دوم 4 میدن :-s

اطلاعات جدیدی از تازه ترین ساخته استدیو Machinegames منتشر شده است.
در بحث کیفیت اجرای بازی، Wolfenstein: The New Order بر روی کنسول های نسل هشتم یعنی PlayStation 4 و Xbox One با رزولوشن 1080p و 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. مراحل بخش تک نفره بیش از 15 ساعت به طول خواهد انجامید و همچنان بخش چندنفره وجود نخواهد داشت. با انجام challenge های مختلف می توانید گزینه های بشتری را در شاخه تکنولوژی خود آزاد کنید همچنین صحبت های بسیاری نیز در میان است که شما حتی در کره ماه با ناتزی ها مبارزه می کنید. شخصیت اصلی بازی یعنی B.J می تواند به طور همزمان دو عدد اسلحه تک تیر انداز را حمل کند! چنین چیزی غیر عادی هم نیست زیرا پای سازندگان Chronicles of Riddick و The Darkness در میان است.
با تشکر از A.R.A.$.H
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
Bethesda امروز Wolfenstein: The Old Blood که یک prequel از Wolfenstein: The New Order میباشد را امروز معرفی کرد.
قیمت این prequel که مستقل نیز میباشد USD$20 / £14.99 / €19.99 / AUD$39.95 میباشد و 5 می بصورت دیجیتالی منتشر می شود.
اولین نمایش گیم پلی نیز 6 و 7 مارچ در PAX East نمایش داده خواهد شد.

Rudi Jäger and the Den of Wolves — pits BJ Blazkowicz against a maniacal prison warden as he breaks into Castle Wolfenstein in an attempt to steal the coordinates to General Deathshead’s compound. In part two – The Dark Secrets of Helga Von Schabbs – our hero’s search for the coordinates leads him to the city of Wulfburg where an obsessed Nazi archaeologist is exhuming mysterious artifacts that threaten to unleash a dark and ancient power.

تریلر معرفی

قرار است پارت دوم آن با عنوان The Dark Secrets of Helga در آینده نزدیک منتشر گردد.

BETHESDA REVEALS WOLFENSTEIN: THE OLD BLOOD

Modeـه 999 رو باز كن با اون بازي رو تموم كن اصلا سخت نيست
جزئياتش يادم نيست برو سرچ كن :d
والا من هنوز بازی رو شروع نکردم این که گفتی نمیدونم چیه اصلا :d
بیشتر به خاطر تروفیش پرسیدم چون یه تروفی هست که باید روی درجه سختی Uber بازی رو تموم کنی حالا این تروفی گلیچ شده یعنی اگه فقط مرحله آخر رو روی این درجه replay کنی بهت میدش
بعد با آپدیت بازی این گلیچ رو برداشتن حالا من میخواستم بدونم اگه درجه آحرش زیاد سخت نیست که بازی رو آپدیت کنم. اگه خیلی سخته که بدون آپدیت برم.

^ ^
شما یه کاری کن؛ کل تروفیها رو جمع کن، آپدیت رو پاک کن، بعد اون آخریه رو هم بگیر و خِلــاص!:دی
مشکل اینجا ـه که بازی رو دیجیتالی از این طرح شرینگ ها خریدم، برای پاک کردن آپدیت باید کل بازی رو پاک کنم، و اکانت رو ندارم که دوباره نسبش کنم برای همین پرسیدم.
احتمالا دفه اول رو آسون ترین درجه بازی رو سریع تموم می‌کنم بعدش مرحله آخر رو replay می‌کنم رو Uber بدش آپدیت رو نسب می‌کنم و بقیه تروفی هارو میگیرم !

^
بازی اصلی که واقعا عالی بود. شدیدا ازش لذت بردم. :x
امیدوارم این Prequel هم به همون قشنگی باشه و با توجه به قیمتش (20 دلار) طولانی هم باشه.

به نظر من اشتباه ميكني علي !
ازين بازي لذت ببر به طور كامل !!
999 كه ميگم درجه سختي Uber هستش ، تيرهات بي نهايت ، Healthـت هم از 999 شروع ميشه
لذتي كه ازين بخش ميبري بي نظيره
هم تروفي Collectibles ميگيري هم درجه سختي Uber

بازی فوق العادست! گیم پلی و دیالوگ ها خیلی خوبه.!! شدیدا حال میده :d دلم واسه یه چیزی تو سبک سینگولاریتی تنگ شده بود که این قشنگ داره جبران می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or