Wolfenstein: The New Order

با درود
wolfenstein-the-new-order.jpg

Wolfenstein: The New Order

Developer : Machine Games
Publisher : Bethesda Softworks
Release Date : 20/5/2014

خب بالاخره شماره ی جدیدی از Wolfenstein series یکی از سری های محبوب در دنیای گیم معرفی شد ، Wolfenstein: The New Order !
بازی در تاریخ 7 می 2013 برای تمامی دوست دارن FPS های واقعی رسماً معرقی شد!همچنین این بازی در سال 2013 و برای PC , XBOX 360 , PS3 , PS4 & Xbox oneخواهد آمد!
موتور بازی همانند تمامی پروژهای پیش روی شرکت Bethesda همان id Tech 5 خواهد بود!!
این بازی بخش مولتی پلیر یا چند نفر نیز نخواهد داشت!!

تصاویر بازی Wolfenstein: The New Order

تریلر اولیه بازی

تریلر 28 می 2013

03808139553132831930.jpg

Pre-Order کنید بتای دوم 4 میدن :-s

اطلاعات جدیدی از تازه ترین ساخته استدیو Machinegames منتشر شده است.
در بحث کیفیت اجرای بازی، Wolfenstein: The New Order بر روی کنسول های نسل هشتم یعنی PlayStation 4 و Xbox One با رزولوشن 1080p و 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. مراحل بخش تک نفره بیش از 15 ساعت به طول خواهد انجامید و همچنان بخش چندنفره وجود نخواهد داشت. با انجام challenge های مختلف می توانید گزینه های بشتری را در شاخه تکنولوژی خود آزاد کنید همچنین صحبت های بسیاری نیز در میان است که شما حتی در کره ماه با ناتزی ها مبارزه می کنید. شخصیت اصلی بازی یعنی B.J می تواند به طور همزمان دو عدد اسلحه تک تیر انداز را حمل کند! چنین چیزی غیر عادی هم نیست زیرا پای سازندگان Chronicles of Riddick و The Darkness در میان است.
با تشکر از A.R.A.$.H
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من الان اکبند بازی رو خریدم ( ریجن 3 ) منتها اون لگوی تست دوم 4 نبود رو کاورش ! تو کاور بازی هم فقط یه دفترچه باید باشه دیگه قاعدتا،یا کدی چیزی هم بوده ؟

اگه به جای فرگوس ، اون سرباز وایت رو نجات بدیم ، تغییر اساسی تو روند بازی ایجاد میشه و اخر داستان فرق میکنه ؟ چون حس دوباره بازی کردن و اینکه اخرشو دیدم چی میشه رو ندارم میپرسم ...اهنگ اخر بازی خیلی خوب بود ، برا من خوب ترین چیز این بازی بود با توجه با نحوه پایان بازی ، البته اگه اهنگ رو انیمیشن خود بازی و با مرور وقایع بازی و خاطرات و تصورات اون روز زیبایی که تو بازی چند بار نشونمون دادن کنار آنیا بود و یکم از شخصیت های دیگه صحنه اهسته میذاشتن و یه نگاه به دور دست ویلیام میتونست اشک ادمم در بیاره و یا اینکه همه اینایی که گفتم در اون لحظات در آغوش آنیا اتفاق بیفته تا ضعف های داستان یکم اخرش ادمو به یه چیز خوب برسونه حداقل ، خیلی اهنگ خوبیه ، من کم پیش میاد از چیزی خوشم بیاد ، همونجوری که به منطق تصورات سازندگان ایراد وارده که چطور بعد نابود کردن دنیا تو 14 سال اینا انقدر پیشرفت داشتن ، البته علم نازیا بر کسی پوشیده نیست ولی اینا همچون فضا پیماها و ساختمونا و روبات هایی خلق کردن ولی چه راه های ارتباطی پیش پا افتاده ای داشتن ، چه کامپیوتر حقیرانه ای داشتن تو یه مرحله از بازی که ویلیام اومد با کامپیوتر یه کاری بکنه از اونور چه drone پیش رفته ای خلقیده بودن :)) برا من اینا تناقض داشت و ... خود شخصیت ویلیام خشک تر از اون نطق های فلسفی به نظر میرسید ، بقیه شخصیت ها هم که دو دقیقه اومدن خود ویلیامو ببینن ، ویلیام همش ماموریت بود ، البته شوتره دیگه . اگه به داستان گیر ندم با اینکه با همچین پیش زمینه ای میشد بهتر از اینم ساخت ولی fps خوبی بود ، بازم میگم کاش اون اهنگ اخر بازی رو با اسم سازندگان حروم نمیکردن ، اونجا که اهنگ میگه بعضی اوقات ارزوهامون به حقیقت نمیپیونده صدای فرگوس بیاد که بگه آل کلیر و ... خیلی خوب میشد از من مشاوره میگرفتن برا اخرش ، حماسی تر میشد ، ادم احساسی سعی میکنم نباشم ولی اهنگ اخرش یه تنه بازیو برام ارزشمند کرد . اخرم نفهمیدیم این زنیکه فراو انگل ، دست راست دثزهد چی به سرش اومد اینم یکی دیگه از نقاط ضعف ها

دوستان این جریان بتای دوم که روی پک زده چیه ؟! کدوم دوم؟ دوم ۴ که هنوز خبری ازش نیست ؟
بازی قراره امسال تازه به صورت رسمی پرده برداری بشه ( احتماله خیلی بالا برای e3 امسال ) نسخه beta doom هم احتمالا میره برای بعده e3 ( اگر حدسم درست باشه ) رلیزه بازی هم احتمالا یا امساله یا اواسطه 2016 . ببینیم چی میشه. کدش که خیلی تاریخ انقضاش بالاست D:
lol.

من نشستم دو بار دیگه بازیو تموم کردم :d
واقعا لذت بخش بازی و مثل شوتر های classic ارزش چند بار تموم کردنو داره.
مخصوصا که چند تا mode هم برای بازی باز میشه و کلی هم collectible داره.
این پستو دادم که بگم بازی ارزش داره، اگه تونستین حتما Wolfenstein بازی کنید.
الان یعنی منی که اصلا این رو بازی نکردم عمرم فنا گشته آیا؟ :d

یکی از متفاوت ترین fps هایی بود که زدم(البته تابستون:d) و خیلی چسبید.با شوتر های امروزی کلا فرق داره و مراحلی داره که اشک ـت رو در میاره:d(از سختی).
کلا از اون بازیهاست که باید تجربه کرد.

یکی از متفاوت ترین fps هایی بود که زدم(البته تابستون:d) و خیلی چسبید.با شوتر های امروزی کلا فرق داره و مراحلی داره که اشک ـت رو در میاره:d(از سختی).
کلا از اون بازیهاست که باید تجربه کرد.
از لحاظ سختی مخالفم واقعا سختی نامتعادلی داره بازی و کلا تو این بخش جالب نیست مبارزه با سربازای نازی که کلا هیچ کار خاصی نمیتونن بکنن و ضعف دارن و مبارزه با روبات های غول پیکر و باس چالش میده به بازی

دوستان اين همه بد گفتيد الان بدون ابديت كه عاليه حالا ابديتش كنم چي ميشه!راستي بازي رو سختي ها چه تفاوتي داره؟ميره رو اعصاب يا ارزششو داره؟

Sent from Reza's iPhone 6+ using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or