Wolfenstein: The New Order

با درود
wolfenstein-the-new-order.jpg

Wolfenstein: The New Order

Developer : Machine Games
Publisher : Bethesda Softworks
Release Date : 20/5/2014

خب بالاخره شماره ی جدیدی از Wolfenstein series یکی از سری های محبوب در دنیای گیم معرفی شد ، Wolfenstein: The New Order !
بازی در تاریخ 7 می 2013 برای تمامی دوست دارن FPS های واقعی رسماً معرقی شد!همچنین این بازی در سال 2013 و برای PC , XBOX 360 , PS3 , PS4 & Xbox oneخواهد آمد!
موتور بازی همانند تمامی پروژهای پیش روی شرکت Bethesda همان id Tech 5 خواهد بود!!
این بازی بخش مولتی پلیر یا چند نفر نیز نخواهد داشت!!

تصاویر بازی Wolfenstein: The New Order

تریلر اولیه بازی

تریلر 28 می 2013

03808139553132831930.jpg

Pre-Order کنید بتای دوم 4 میدن :-s

اطلاعات جدیدی از تازه ترین ساخته استدیو Machinegames منتشر شده است.
در بحث کیفیت اجرای بازی، Wolfenstein: The New Order بر روی کنسول های نسل هشتم یعنی PlayStation 4 و Xbox One با رزولوشن 1080p و 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. مراحل بخش تک نفره بیش از 15 ساعت به طول خواهد انجامید و همچنان بخش چندنفره وجود نخواهد داشت. با انجام challenge های مختلف می توانید گزینه های بشتری را در شاخه تکنولوژی خود آزاد کنید همچنین صحبت های بسیاری نیز در میان است که شما حتی در کره ماه با ناتزی ها مبارزه می کنید. شخصیت اصلی بازی یعنی B.J می تواند به طور همزمان دو عدد اسلحه تک تیر انداز را حمل کند! چنین چیزی غیر عادی هم نیست زیرا پای سازندگان Chronicles of Riddick و The Darkness در میان است.
با تشکر از A.R.A.$.H
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
دوستان من يه سوال در مورد اين ولفنشتاين داشتم.

اونم اين كه من بازي را رو پلي 3 زدم و وقتي ويديوهاي نسخه پلي 4 را ديدم، گرافيكش به غير از يكي دو مورد اون قدر بالا نيست كه پلي 3 از پس اجراش برنياد و در واقع بازي هاي زياد ديگه اي رو پلي 3 بودن كه گرافيكشون از ولفنشتاين پلي 4 بيشتر بود.

الان سوالم اينه كه پس با اين حساب چرا همين گرافيك پلي 4 را نتونستن رو پلي 3 اجرا كنن؟

دوستان من يه سوال در مورد اين ولفنشتاين داشتم.

اونم اين كه من بازي را رو پلي 3 زدم و وقتي ويديوهاي نسخه پلي 4 را ديدم، گرافيكش به غير از يكي دو مورد اون قدر بالا نيست كه پلي 3 از پس اجراش برنياد و در واقع بازي هاي زياد ديگه اي رو پلي 3 بودن كه گرافيكشون از ولفنشتاين پلي 4 بيشتر بود.

الان سوالم اينه كه پس با اين حساب چرا همين گرافيك پلي 4 را نتونستن رو پلي 3 اجرا كنن؟

حتما نمیشده دیگه!
آپدیت رو هم گرفتین؟
گرافیکش بهتر میشه بعد از آپدیت
کلا بازی های کراس جن خیلی تفاوت ندارن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آقا این غول London Monitor رو چطور بکشم؟!چند بار توی چشمی وسطش میزنم بعد چهارتا بمب اندازشم میزنم ولی بعدش نمی دونم چکار کنم باهاش..............(همون غولی که بعد از فرود اومدن از ماه باهاش روبرو میشیم و مدام توی لوله ههایی زیر زمین باید پناه بگیریم)

آقا این غول London Monitor رو چطور بکشم؟!چند بار توی چشمی وسطش میزنم بعد چهارتا بمب اندازشم میزنم ولی بعدش نمی دونم چکار کنم باهاش..............(همون غولی که بعد از فرود اومدن از ماه باهاش روبرو میشیم و مدام توی لوله ههایی زیر زمین باید پناه بگیریم)
وقتی که داره نیرو پر میکنه چشمش رو بزن بعد سریع برو زیرش (همونجایی که مسلسل هاش هست من رو درجه سختی آخر اصلاً مسلسل هاشم نمیزدم فقط راش میدادم به سمت قسمت زیرینش:d) با اسلحت به طرف زیرینش شلیک کن چندبار این کار رو بکنی از بین میره!
در کل خیلی باس راحتی هست:-"

همین الان تو سایت متاکریتیک بودم. یک نمره دیدم از ولفنشتاین شاخ دراوردم. وبسایت گیم کریتیک به بازی 10 داده است! وبسایتی که خیلی سخت نمره میده! تاکید میکنم سخت نه احمقانه به سبک گیم اسپات.
بازی خیلی خوبی بود. این هم نقد بازی
Wolfenstein: The New Order Review | GameCritics.com - Games. Culture. Criticism.

عزیزان پلات شدن بازی چطوریه؟

سخته؟آسونه؟ وقتگیره؟ چطوریاس ی توضیح میدین؟

ممنونم
آسونه .... تروفی ها رو میتونی با reload chapter راحت بگیری.
برای گرفتن تروفی uber hero فقط چپتر آخر رو باید رو این درجه بری که یه کم رو مخه بقیه تروفی ها خیلی آسون.

آسونه .... تروفی ها رو میتونی با reload chapter راحت بگیری.
برای گرفتن تروفی uber hero فقط چپتر آخر رو باید رو این درجه بری که یه کم رو مخه بقیه تروفی ها خیلی آسون.

یعنی کل بازی رو روی آسون بریم و فقط چپتر آخر رو روی uber بذارم و تموم کنم تروفی (( تمام کردن بازی روی Uber )) رو میده ؟

یعنی کل بازی رو روی آسون بریم و فقط چپتر آخر رو روی uber بذارم و تموم کنم تروفی (( تمام کردن بازی روی Uber )) رو میده ؟

اگر بازی رو رو درجه very easy بری (برای گرفتن آیتم ها ) بعد فقط چپتر آخر رو رو درجه uber بری هم تروفی super hero رو میده هم uber hero !!
در کل من راحت پلات کردم...

در نوع خودش بازی نسبتا کاملیه .
یه اول شخص خوب و دلچسب که داستان خوب و گیم پلی عالی داره .
بخصوص اون اسلحه برقیه که خیلی کمک میکنه وقتی گیر میکنی !:x

سلام دوستاااان
<<<<اسپویل>>>>>
اون روبات بزرگ چپتر اخرو چجور باید کشت؟
هرچی تیر میزنم به اون رگبارای پایینش اتفاق خاصی نمیوفته

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

سلام دوستاااان
<<<<اسپویل>>>>>
اون روبات بزرگ چپتر اخرو چجور باید کشت؟
هرچی تیر میزنم به اون رگبارای پایینش اتفاق خاصی نمیوفته

اول باید بری سمت توپ ها و با کمک اونها اون زیپلین هایی که در آسمان هستند رو بزنید ( فکر کنم 2 تا هستند ) تا سپر محافظ روبت غیر فعال باشه.بعد ادامه نبرد به زیر زمین میره که دیگه اونجا باید فقط بهش تیر بزنید.کار خاصی نداره دیگه

اول باید بری سمت توپ ها و با کمک اونها اون زیپلین هایی که در آسمان هستند رو بزنید ( فکر کنم 2 تا هستند ) تا سپر محافظ روبت غیر فعال باشه.بعد ادامه نبرد به زیر زمین میره که دیگه اونجا باید فقط بهش تیر بزنید.کار خاصی نداره دیگه

اخه یه محوطه بازه...توپو زیپ لاین این چیزا هم نیست توش
اولین باری که باش برخورد میکنیمو میگم
یه چند تا راهروی زیر زمینی هم هست واسه قایم شدن دیگه چیز دیگه تو محوطه نیس

سلام دوستاااان<br />
<<<<اسپویل>>>>><br />
اون روبات بزرگ چپتر اخرو چجور باید کشت؟<br />
هرچی تیر میزنم به اون رگبارای پایینش اتفاق خاصی صی نمیوفته
ممنون میشم جواب بدین

Last edited by a moderator:
رفیق همون جاهایی که میگی برای مخفی شدنه یه حالتی نعلی مانند داره که ته هرکدوم از نعلی ها میرسه به یه پله و منتهی میشه به یه توپ
دو تا توپ هست که باید بشینی پشتش و دو تا هواپیما (زیپلین) رو بندازی باهاش

اخه یه محوطه بازه...توپو زیپ لاین این چیزا هم نیست توش
اولین باری که باش برخورد میکنیمو میگم
یه چند تا راهروی زیر زمینی هم هست واسه قایم شدن دیگه چیز دیگه تو محوطه نیس

آها متوجه شدم کجا رو میگید.اون که چپتر آخر نیست

باید با اسلحه لیزر بهش شلیک کنید به این صورت که بعد از اینکه با رگبار تیر اندازی کرد بالای چشم روبات نارانجی میشه و میخواد با لیزر بهتون شلیک کنه.روی همون نقطه نارنجی با اسلحه لیزر خودتون زوم کنید و شلیک کنید ( فقط زمانیکه نارنجی هست )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or