Wolfenstein: The New Order

با درود
wolfenstein-the-new-order.jpg

Wolfenstein: The New Order

Developer : Machine Games
Publisher : Bethesda Softworks
Release Date : 20/5/2014

خب بالاخره شماره ی جدیدی از Wolfenstein series یکی از سری های محبوب در دنیای گیم معرفی شد ، Wolfenstein: The New Order !
بازی در تاریخ 7 می 2013 برای تمامی دوست دارن FPS های واقعی رسماً معرقی شد!همچنین این بازی در سال 2013 و برای PC , XBOX 360 , PS3 , PS4 & Xbox oneخواهد آمد!
موتور بازی همانند تمامی پروژهای پیش روی شرکت Bethesda همان id Tech 5 خواهد بود!!
این بازی بخش مولتی پلیر یا چند نفر نیز نخواهد داشت!!

تصاویر بازی Wolfenstein: The New Order

تریلر اولیه بازی

تریلر 28 می 2013

03808139553132831930.jpg

Pre-Order کنید بتای دوم 4 میدن :-s

اطلاعات جدیدی از تازه ترین ساخته استدیو Machinegames منتشر شده است.
در بحث کیفیت اجرای بازی، Wolfenstein: The New Order بر روی کنسول های نسل هشتم یعنی PlayStation 4 و Xbox One با رزولوشن 1080p و 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. مراحل بخش تک نفره بیش از 15 ساعت به طول خواهد انجامید و همچنان بخش چندنفره وجود نخواهد داشت. با انجام challenge های مختلف می توانید گزینه های بشتری را در شاخه تکنولوژی خود آزاد کنید همچنین صحبت های بسیاری نیز در میان است که شما حتی در کره ماه با ناتزی ها مبارزه می کنید. شخصیت اصلی بازی یعنی B.J می تواند به طور همزمان دو عدد اسلحه تک تیر انداز را حمل کند! چنین چیزی غیر عادی هم نیست زیرا پای سازندگان Chronicles of Riddick و The Darkness در میان است.
با تشکر از A.R.A.$.H
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرتون می ارزه این بازی رو بگیرم؟
الان دست دوم حدود 170 هستش
آره داداش ارزش یه بار تموم کردنو داره:d
ولی جدا از شوخی من تنها ضعفو گرافیکش میدونم....گیم پلی و تیزاندازی های خفن و با هیجانی داشت....داستان هم کلیشه نیست و خوب کار شده....صدا گذاری هم بسیار گوشنوازه

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرتون می ارزه این بازی رو بگیرم؟
الان دست دوم حدود 170 هستش

آره از خریدش پشیمون نمیشی
اکشن سریع و مخفی کاری نسبتا خوب و داستان گیم پلی هم چیش عالییه فقط هوش مصنوعی مقداری ضعیفه ولی مشکلی نیست.
بازی ارزش تکرار خوبی هم داره .

سلام.
.ﺭﺍﺳﺘﺶ ﻣﻦ ﯾﻪ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺑﺎﺯﯼ
wolfenstein ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﻮ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ
ﻣﺮﺍﺣﻞ ‏(ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻭﺳﻄﺎﯼ ﺑﺎﺯﯼ ‏) ‏( ﺍﮔﻪ ﺑﺎﺯﯾﻮ ﺑﺎﺯﯼ
ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺍﻭﻥ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺭﻩ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﻪ
ﺭﺑﺎﻁ ﺧﯿﻠﯽ ﮔﻨﺪﻩ ﻣﯿﺎﺩ ‏) ﺍﺭﻭﺭ an error has
occurred in the following application
ﻣﯿﺪﻩ . ﻭ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﻡ ﺗﻮ
ﺑﺎﺯﯼ / ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻭﻥ ﭘﭻ 5 ﮔﯿﮕﯽ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺯﯾﻮ ﮐﻪ
ﻣﯿﺮﯾﻢ ﺗﻮ ﺑﺎﺯﯼ ﺧﻮﺩﺵ ﺩﺍﻥ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺭﻭ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ
ﻧﮑﺮﺩﻡ . ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ کسى از دوستان اين مشکلو داشته؟باﻭﻥ 5 ﮔﯿﮓ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﺸﻪ؟

یک ساعت پیش تمومش کردم. داستانش فوق العاده زیبا بود.شخصیت ویلیام بلازکویچ عالی بود. همینطور افراد پیرامونش. حتی شخصیت های منفی بازی عالی بودن و در جای مناسب قرار گرفته بودن.موسیقی و صداگذاری که حرف نداشت. گرافیک در حد نسل 8 نبود. ولی به نظر من سایر محاسن جای این عیب (اگر آنر ا عیب بنامیم) رو پر میکنه. من رو مد Uber تمام مراحل رو رفتم و اثری از خنگی ندیدم. در بسیاری از مراحل بازی به خاطر سختی بیش از حد شاید ساعت ها تلاش کردم تا موفق شدم. 8 روز برای من طول کشید. اما دیدم افرادی رو که روی مدهای ساده تر 3 روزه هر دو حالت بازی رو تموم کردن.
بنابراین تصمیم با خودتونه یا خیلی سخت بازی کنید و حدود یک هفته با سربازهای باهوش درگیر باشین و یا رو حالت ساده به یه سری سرباز خنگ تیراندازی کنید.

دو تا گیم پلی گذاشتم از جاهایی که مدت زیادی طول کشید تا رد کردم. دوست داشتین ببینین.

گیم پلی اول
گیم پلی دوم

این موسیقی هم در مرحله under attack خیلی تاثیرگذار بود.

حتماً این بازی رو انجام بدید. فوق العاده س.

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

سلام.
.ﺭﺍﺳﺘﺶ ﻣﻦ ﯾﻪ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺑﺎﺯﯼ
wolfenstein ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﻮ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ
ﻣﺮﺍﺣﻞ ‏(ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻭﺳﻄﺎﯼ ﺑﺎﺯﯼ ‏) ‏( ﺍﮔﻪ ﺑﺎﺯﯾﻮ ﺑﺎﺯﯼ
ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺍﻭﻥ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺭﻩ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﻪ
ﺭﺑﺎﻁ ﺧﯿﻠﯽ ﮔﻨﺪﻩ ﻣﯿﺎﺩ ‏) ﺍﺭﻭﺭ an error has
occurred in the following application
ﻣﯿﺪﻩ . ﻭ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﻡ ﺗﻮ
ﺑﺎﺯﯼ / ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻭﻥ ﭘﭻ 5 ﮔﯿﮕﯽ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺯﯾﻮ ﮐﻪ
ﻣﯿﺮﯾﻢ ﺗﻮ ﺑﺎﺯﯼ ﺧﻮﺩﺵ ﺩﺍﻥ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺭﻭ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ
ﻧﮑﺮﺩﻡ . ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ کسى از دوستان اين مشکلو داشته؟باﻭﻥ 5 ﮔﯿﮓ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﺸﻪ؟

سلام دوست من.
من الان یه چرخی تو وب زدم تو سایت های مختلف نوشته این خطا به دو دلیل می تونه باشه:
  1. آپدیت نبودن فیرمور دستگاه
  2. آپدیت نبودن بازی
بنابراین توصیه میکنم هر کدوم رو که انجام ندادی رو انجام بده.
موفق باشی.

دوستان سرنوشت اون زن افسر آلمانی چی شد آخر؟ frue engel بود اسمش یا همچین چیزی

سلام
بعد از كشته شدن bubi فقط نشان داده مي شه كه تو مانيتور در حال گريه از كادر خارج مي شه.
حالا يا زنده مي مونه و يا بعد از نابود كردن قلعه در انتهاي بازي كشته مي شه. سرنوشتش رو سازندگان نامعلوم قرار دادن.

دوستان من رو یه درجه مونده به اخر بازی رو شروع کردم.اگه تمومش کنم همه موارد هم جمع آوری کنم پلات میشه یا بازم باید رو درجه سختی اخر هم یه دور بزنم؟؟؟؟؟؟میشه همین الان حین بازی درجه سختی رو ببرم بالاتر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or