Wolfenstein: The New Order

با درود
wolfenstein-the-new-order.jpg

Wolfenstein: The New Order

Developer : Machine Games
Publisher : Bethesda Softworks
Release Date : 20/5/2014

خب بالاخره شماره ی جدیدی از Wolfenstein series یکی از سری های محبوب در دنیای گیم معرفی شد ، Wolfenstein: The New Order !
بازی در تاریخ 7 می 2013 برای تمامی دوست دارن FPS های واقعی رسماً معرقی شد!همچنین این بازی در سال 2013 و برای PC , XBOX 360 , PS3 , PS4 & Xbox oneخواهد آمد!
موتور بازی همانند تمامی پروژهای پیش روی شرکت Bethesda همان id Tech 5 خواهد بود!!
این بازی بخش مولتی پلیر یا چند نفر نیز نخواهد داشت!!

تصاویر بازی Wolfenstein: The New Order

تریلر اولیه بازی

تریلر 28 می 2013

03808139553132831930.jpg

Pre-Order کنید بتای دوم 4 میدن :-s

اطلاعات جدیدی از تازه ترین ساخته استدیو Machinegames منتشر شده است.
در بحث کیفیت اجرای بازی، Wolfenstein: The New Order بر روی کنسول های نسل هشتم یعنی PlayStation 4 و Xbox One با رزولوشن 1080p و 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. مراحل بخش تک نفره بیش از 15 ساعت به طول خواهد انجامید و همچنان بخش چندنفره وجود نخواهد داشت. با انجام challenge های مختلف می توانید گزینه های بشتری را در شاخه تکنولوژی خود آزاد کنید همچنین صحبت های بسیاری نیز در میان است که شما حتی در کره ماه با ناتزی ها مبارزه می کنید. شخصیت اصلی بازی یعنی B.J می تواند به طور همزمان دو عدد اسلحه تک تیر انداز را حمل کند! چنین چیزی غیر عادی هم نیست زیرا پای سازندگان Chronicles of Riddick و The Darkness در میان است.
با تشکر از A.R.A.$.H
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
دوستان کسی پچ بازی رو با اینترنت معمولی دانلود کرده ؟ من فقط میتونم با کنسول پچ رو دانلود کنم . اگه وسط دانلود یهو نت قطع بشه یا چیز دیگ میشه resume کرد ؟ دوباره از اول شروع به دانلود نکنه ؟ کلا کسی دان کرده قضیش چیه ؟ مشکلی نداره وسط دانلود اینترنت رو قطع کنیم بعد دوباره وصل کنیم بزاریم ادامه دانلود ؟

چه با کنسول دانلود کنی چه با PC قابلیت Resume داره

عجب بازییه این لعنتی من از روز لانچ تا امروز دارم میرم تالا تو بازیه شوتر همچین شخصیت پردازی ندیده بودم حتی هیلو...
کاش یه سیکویل رو این بسازن.یا یه DC چیزی..
من UBER رو برم پلات میشه

یکی از بهترین تجربه های FPS چند سال اخیر رو داشتم . داستان عالی بود ! گرافیک ( بعد پچ ) عالی بود همه چیز تمیز و بی نقص بود به جز A.I که یکم تو ذوق میزد وگرنه باقی موارد خصوصا CHAPTER های پایانی بازی دیوانه وار جذاب بودند ! واقعا باید خسته نباشید گفت به سازندگانش که انقدر یه عنوانو قشنگ ساختن
نمره من بهش از 10 9.5 ـه

نامردا از بازی تعریف کردین ویز ویز افتاد خوب=p~=p~
بازیش تو چه سبکیه؟ شبیه کیلزونه؟!
فکری هم داره؟! آخه میگید حل کن و اینا انگار فکری داره!
یه مختصر توضیحی بده یه نفر ببینم ارزش خرید داره برم تو کارش:d

نامردا از بازی تعریف کردین ویز ویز افتاد خوب=p~=p~
بازیش تو چه سبکیه؟ شبیه کیلزونه؟!
فکری هم داره؟! آخه میگید حل کن و اینا انگار فکری داره!
یه مختصر توضیحی بده یه نفر ببینم ارزش خرید داره برم تو کارش:d

شوتر اول شخصه . مثل همون کیلزون و بتل و اینا ولی یه چیز دیگست :دی . گرافیکش بعد اپدیت واقعا خوب بود . داستان هم خیلی خوب بود . گیم پلی هم عالیه . خون پاشیدنش اینا هم باحاله :دی
سلاح هاش هم سلاح های جنگ جهانی نیست چون اتفاقاتش بعد از جنگ جهانیه . اصلا بازیش یه طوریه که توی 14 سال بعد جنگ جهانی اتفاق افتاده ولی سلاحاش ماله ایندس :دی
بنظر من یکی از بهترین FPS هایی هست که باز ی کردم

هرکی نخریده حتما بخره.خدا وکیلی خیلی وقت بود که همچین شوتری بازی نکرده بودم.روی درجه سختی بالا هم واقعا حال میده.علکی سخت نیست.یه جوریه که خیلی حال میده.اصلا تکراری نمیشه بازی.خلاصه بخرید حنما

من که نمیتونم 5 گیگ رو دانلود کنم و همینجوری دارم بازی میکنم. همه چی عالی فقط گرافیکش تو مخمه کاش میشد اون 5 گیگ رو دانلود کنم:(

من که نمیتونم 5 گیگ رو دانلود کنم و همینجوری دارم بازی میکنم. همه چی عالی فقط گرافیکش تو مخمه کاش میشد اون 5 گیگ رو دانلود کنم:(

گرافیکش چه با آپدیت چه بی آپدیت حرفی برای گفتن نداره برادر :d خودتو ناراحت نکن

اینطور که معلومه بازی عالیه و همه ازش تعریف می کنن ولی چرا اخه متاش انقدر کم شده؟ حالا میگیم به خاطر گرافیکش و اپدیت 5 گیگی 1 نمره کم میشه بقیش چرا؟ خیلی ها به بازی هفت و هشت دادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or