Wolfenstein: The New Order | PC

این بازی که دنباله ای بر نام محبوب Wolfenstein است توسط MachineGames ساخته و انتشار آن طبیعتا بر عهده ی Bethesda Softworks است.
داستان بازی در سال 1960 و پس از پیروزی نازیها در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد و شخصیت اصلی همان مامور دوست داشتنی B.J. Blazkowicz است و هدف وی طراحی ضد حمله ای غیر ممکن بر علیه نازیهاییست که اکنون بر جهان حکمفرمایی می کنند.
همچون عنوانهای گذشته در بازی شاهد super weaponها و تم های ماورایی خواهیم بود.

دانلود تریلر
HD
SD

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Bethesda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]MachineGame[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] عرضه شده
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]بازگشتی مدرن به گذشته[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
اقا اول بازی که شروع میشه بعد از این که از هواپیما که پرت میشه زمین میایم بیرون..باید چیکار کنیم ....باید کدوم طرفی بریم.کی باید بکشیم?..قصدمون چی کلا :d..یکی بگه من گیر کردم...وقتی میایم از هواپیما بیرون جلومون جنگ از اون ساختمون کوچیک دارن تیر اندازی میکنن جلومون اون وسط خالی لاشه هواپیما افتاده
برو شمت اون ضد هوایی و باهاش اون سگ مکانیکی رو که به دوستات حمله کرده رو بکش

دوستان همان اوایل بازی که سگ های مکانیکی را میکشی و بعد میرسی به اون مسلسل اتوماتیک و با نارنجک نابودش میکنی یک حفره زیرش باز میشه که میرسی به یک در بسته که یک نفر پشتش ایستاده

شما فقط از زیر پاهاش رو میبینید چطور خم میشه که بشه زدش!

من هرچه کلید Ctrl را میزنم به حالت خوابیده در نمیاد؟

دوستان همان اوایل بازی که سگ های مکانیکی را میکشی و بعد میرسی به اون مسلسل اتوماتیک و با نارنجک نابودش میکنی یک حفره زیرش باز میشه که میرسی به یک در بسته که یک نفر پشتش ایستاده

پاهاش رو با تیر بزن

خودش تو فیلم آموزشی کنار تصویر میگه:
دکمه Alt رو نگه دار و دکمه S رو نگه دار دراز میکشه رو زمین و پای یارو رو بزن.کلا قابلیت به درد نخوریه چون وقتی خابیدی نمیشه حرکت کنی.فقط یه جا دیگه که دارند از زندان فرار میکنند و زیر در جک گذاشتن ، این قابلیت به درد میخوره که یه سگ و یه نگهبان رو پشت در میزنی.

دوستان عزیز ، کسی که امتحان کرده لطفا جواب بده
تغییر انتخاب ها بخصوص تو مرحله اول . داستان بازی رو تغییر میده یا چندان فرقی نمیکنه؟

والا من موندم برخی دوستان چطوری سیستم کانفیگ میکنن من که با 480 اصلا دیر لود شدن تکسچر احساس نکردم بازی بسیار روونه

درکل بازی بسیار خوبی بود بسی لذت بردیم
دوستان عزیز ، کسی که امتحان کرده لطفا جواب بده
تغییر انتخاب ها بخصوص تو مرحله اول . داستان بازی رو تغییر میده یا چندان فرقی نمیکنه؟

فرقی در روند داستانی نداره

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من بازی گرفتم دیسک سومش دیسک خالی میاد تو سه تا لپ تاپ امتحان کردم اما تو کامیپوتر یکی گذاشتم اومد درست بود.چکار کنم که تو لپ تاپ بیاد؟

سلام دوستان من بازی گرفتم دیسک سومش دیسک خالی میاد تو سه تا لپ تاپ امتحان کردم اما تو کامیپوتر یکی گذاشتم اومد درست بود.چکار کنم که تو لپ تاپ بیاد؟
والا ماکه نفمیدیم چی گفتی دیسک خالی میاد ؟ :d احتمالا ازین CD دوزاریها بوده هر چشمی نمیتونه بخونتش

اصولا کسایی که چنین بازیهایی رو با لب تاپ انجام میدن بزرگترین اشتباهشونو میکنن چون بعد یه مدت یحتمل جد اباد GPU جابه جا میشه (بدلیل هیت سینگ نه چندان جالب لب تابها ایجاد حرارت بالا و صدمه زدن به تراشه
مگه اینکه لب تاپ مخصوص گیم باشه

اقا اون اول بازی که شروع میشه از هواپیما خارج میشیم از جلو از درون یک سنگ ریز بهمون دارن تیر اندازی میکنن اونجا رو باید چیکار کرد هر کار میکنم رد نمیشه...تا میرم جلو جونم 40 50 تا میمونه ولی میفته شخصیت زمین میمیره اصلا نمیشه کاری کرد فقط باید وایسم سر جام واگرنه مردم??????????

چرا نسخه dzrepack هست 17 گیگ که از از تکسچرای نسخه ps3 استفاده کرده ...

سایت های داخلی ندیدم این نسخه رو بزارن
یعنی خیلی وضعش خرابه با texture های ps3 ?
تو فریم دهی بازی تاثیر گذاشته یعنی ؟

از این کم حجمتر دیگه نمیاد درسته ؟

سایت های داخلی ندیدم این نسخه رو بزارن
یعنی خیلی وضعش خرابه با texture های ps3 ?
تو فریم دهی بازی تاثیر گذاشته یعنی ؟

از این کم حجمتر دیگه نمیاد درسته ؟

از این کم حجم تر نه موجود نیستش اصلا..وضع کیفیت بافت ها خراب شدید اصلا بافتا میبینی :-& ولی فریم خوبه من مشکل فریم نداره رو سیستمم :d نه از این کم حجم ترم نمیادش

دوستان من مرحله اول بازی رد کردم اونجایی که b.j توی بیمارستان بع کاتسین اول یکدفعه از بازی اومد بیرون بعد رفتم تو بازی وسط لودینگ میپره از بازی بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or