Wolfenstein: The New Order | PC

این بازی که دنباله ای بر نام محبوب Wolfenstein است توسط MachineGames ساخته و انتشار آن طبیعتا بر عهده ی Bethesda Softworks است.
داستان بازی در سال 1960 و پس از پیروزی نازیها در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد و شخصیت اصلی همان مامور دوست داشتنی B.J. Blazkowicz است و هدف وی طراحی ضد حمله ای غیر ممکن بر علیه نازیهاییست که اکنون بر جهان حکمفرمایی می کنند.
همچون عنوانهای گذشته در بازی شاهد super weaponها و تم های ماورایی خواهیم بود.

دانلود تریلر
HD
SD

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Bethesda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]MachineGame[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] عرضه شده
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]بازگشتی مدرن به گذشته[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
این مشکل بازیه نه سخت افزار شما، منم همینو دارم، راهش اینه که هر وقت بعده لود اینجوری شد تنظیماتو بزارید رو مینیموم و دوباره بازیو لود کنید، بعد تنظیماتو ببرید بالا اونوقت میشه بازی کرد، جالب اینه بعضی وقتا تکسچرا اصن لود نمیشن، میبینم بعده 5 دقیقه تازه لود شدن :)) واقعا خنده داره =))

درسته، مشکل بازیه و من هم چندین بار این وضعیت رو حین بازی دیدم، تنها راهش لود کردن مجدد اخرین سیو بازی هست، یا ریستارت خود بازی!

بلخره تعطیلی شد و من هم دیشب ساعت 10 بازی رو نصب کردم و تا ساعت 3 شب بازی کردم.
من از نسخه های قبلی ولف خوشم نیومد ، نمیدونم چرا ولی گیم پلی خشک و بد دستی داشتند اما این یک کلام عاااالی بود و نسبتا پایند به ریشه ها.
یادش به خیر رو داس با سیستم عامل 486 اجرا میکردیم منو یاد اون انداخت.
گیم پلی روان و خوبی داره و صداگذاری عالی و خشونت زیاد و، سختی و هوش مصنوعی خوب (البته من رو Very hard که یه چیز آلمانی نوشته و سر و صورتش خونیه گذاشتم) و گرافیک قابل قبول و فریم دهی عالی فقط مشکل لود فریم هستش که دوستان این مشکل رو توی بازی Rage هم مشاهده کرده بودند و با یک پچ یک گیگی! درست شد حالا اینو بعد اون ساختند عجیبه باز اون باگ تو موتور گرافیکی مونده و باز باید با پچ رفع بشه،به خاطر همین ایراد کوچیک! نیم نمره کم میکنم و 9.5 از 10 بهش میدم.
بازی هستش که باید حتما تجربه بشه.

درسته، مشکل بازیه و من هم چندین بار این وضعیت رو حین بازی دیدم، تنها راهش لود کردن مجدد اخرین سیو بازی هست، یا ریستارت خود بازی!

این مشکل بازیه نه سخت افزار شما، منم همینو دارم، راهش اینه که هر وقت بعده لود اینجوری شد تنظیماتو بزارید رو مینیموم و دوباره بازیو لود کنید، بعد تنظیماتو ببرید بالا اونوقت میشه بازی کرد، جالب اینه بعضی وقتا تکسچرا اصن لود نمیشن، میبینم بعده 5 دقیقه تازه لود شدن :)) واقعا خنده داره =))

مشکل بازی نیست من هم دقیقا سیستمم همینه 1 بارم اینطوری نشده باید vt compress بذارید on باشه تا تکسچرها فشرده بشن و الا بیش از 2 گیگ رم گرافیکی می گیره برای همین بازی می شه 2 فریم
اگه این گزینه off بشه کیفیت بازی هیچ تغییری نمی کنه شاید 1 درصد

درود

دوستان بنده بعد از مدتها میشه یعنی به اندازه سن حضرت نوح وقت پیدا کردم بیشینم این Wolfenstein رو بازی کنم . وقتی بروی فایل .exe بازی کلیک میکنم وارد میشه دمو ها سازنده ها میاد و بعد این که می خواد گزینه ها نمایش داده بشه از بازی می پره بیرون . بلافاصله بعد از تمام شدن دمو ابتداء بازی حتی به گزینه ها Single یا options هم نمیرسه.

به نظرتون مشکل از چی هستش

سلام .... من بازی را نصب کردم .....آخرین ورژن درایور کارت گرافیک را هم نصب کردم دایرکت را هم نصب کردم رمم هم 8 گیگ و گرافیکم 512 آمبورده ولی حالا موقعی که توی بازی میرم تکسچرها همشون آبی و سیاهن و یا اینکه کیفیت فوق العاده افتضاحی دارن انگار اصلا تکسچر ندارم البته به غیر از سربازها و سلاح ها و آبجکت ها تو رو خدا بگین چکار کنم؟؟؟؟؟در ضمن نسخه ای که دارم 4 تا dvd داره.....پوشه ها را هم درست کردم بازم نشد....

آخرین ویرایش:
من هم از دانلود دات آی آر دانلود کردم و مشکلی نداشته تا الان.چون نسخه خوب بود کاور درست کردیم و با دوستم و گذاشتیم مغازه دوستم واسه فروش ولی میگه یکشنبه اومدن جمع کردن بردند...مگه ممنوعه شده این بازی تو ایران؟ :-/

قبل از آخرین مرحله که باید اون جنرال نازی رو کشت شخصیت بازی یک رویا می بینه که خودش و انیا با هم ازدواج کردن و فرزند هم دارن !!! ولی آخرش واسه من شخصیت بازی میمیره و به آنیا نمیرسه :((=(( راهی نداره پایانش زنده موند. اگر داره فقط بگید آره و توضیح ندید چطور ، که یک بار دیگه شروع کنم به بازی /:)

...:-/:-/:-/:-//:)

- - -ویرایش - - -

آقا من چکار کنم؟

این تاپیک مربوط به گفتگو در مورد بازی هست. سوالتون رو توی بخش مشکلات بازی ها مطرح کنید تا جواب بگیرید انشاا... :d

اسباب بازیهای مکس رو از کجا پیدا کنم؟ یه راهنما با عکس تو نت هستش بهم لینک بدید یا دوستی خودش زحمت بکشه بهم بگه.
-------------------------------
من یکدور تا آخر رفتم تو حالت خیلی خیلی سخت و الان دارم دوباره تو حالت نرمال بازی میکنمش با انتخابها جدید و داستان جدید.خیلی حال میده.
مشکل دیر لود شدن و یا افت فریم اصلا نداشتم و همه تنظیمات رو high هستش.بازی کاملا عالی روی PC بهینه شده دستشون درد نکنه.

اسباب بازیهای مکس رو از کجا پیدا کنم؟ یه راهنما با عکس تو نت هستش بهم لینک بدید یا دوستی خودش زحمت بکشه بهم بگه.
-------------------------------
من یکدور تا آخر رفتم تو حالت خیلی خیلی سخت و الان دارم دوباره تو حالت نرمال بازی میکنمش با انتخابها جدید و داستان جدید.خیلی حال میده.
مشکل دیر لود شدن و یا افت فریم اصلا نداشتم و همه تنظیمات رو high هستش.بازی کاملا عالی روی PC بهینه شده دستشون درد نکنه.
3 تاش تو اتاقها هست و 1دونه هم توی محوطه هلیکوپترها همون اولش که از تونل میایم بیرون
اینم لینک ویدئوش
All of Max Toys Collectible Walkthrough Guide Wolfenstein The New Order - YouTube

اقا اول بازی که شروع میشه بعد از این که از هواپیما که پرت میشه زمین میایم بیرون..باید چیکار کنیم ....باید کدوم طرفی بریم.کی باید بکشیم?..قصدمون چی کلا :d..یکی بگه من گیر کردم...وقتی میایم از هواپیما بیرون جلومون جنگ از اون ساختمون کوچیک دارن تیر اندازی میکنن جلومون اون وسط خالی لاشه هواپیما افتاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or