Wolfenstein: The New Order | PC

این بازی که دنباله ای بر نام محبوب Wolfenstein است توسط MachineGames ساخته و انتشار آن طبیعتا بر عهده ی Bethesda Softworks است.
داستان بازی در سال 1960 و پس از پیروزی نازیها در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد و شخصیت اصلی همان مامور دوست داشتنی B.J. Blazkowicz است و هدف وی طراحی ضد حمله ای غیر ممکن بر علیه نازیهاییست که اکنون بر جهان حکمفرمایی می کنند.
همچون عنوانهای گذشته در بازی شاهد super weaponها و تم های ماورایی خواهیم بود.

دانلود تریلر
HD
SD

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Bethesda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]MachineGame[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] عرضه شده
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]بازگشتی مدرن به گذشته[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
درود
نسخه پی سی دیر لود شدن بافت ها خیلی رو اعصابه.ربطی به سیستم داره یا نه؟ و ایا پچی چیزی امده براش یا نه؟
ممنون

باید max ppf بذارید 16 به جای 64 لگ بازی تقریبا از بین می ره مشکل لود تکسچر هم خیلی بهتر می شه بقیش به سرعت هارد یا ssd بستگی داره من با هاردی seagate که دارم تقریبا مشکل دیر لود شدن ندارم

سلام
دوستان من تو مرحله new tactics یه مشکلی دارم.وقتی میرم اون مشعل پریموش رو میارم از داخل لوله آب و برمیگردم به اتاق مخصوص تحویل میدم و تا میرم با اون دختره که پای مانیتورها نشسته قسمت فیلم لود میشه یهو از بازی خارج میشه و به قسمت اول بازی جایی برمیگرده!!
اگه از دوستان کسی مشکل رو می دونه بگه و الا اگه از دوستان سیو یه مرحله بعد رو داره بذاره ممنون میشم و اینکه کجا محل ذخیره سیو بازی هست؟
ممنون میشم دوستان کمکم کنند زودتر

دوستان کسی که کمکمون نکرد!!
من سیو کامل بازیو از اینترنت گرفتم و در محل سیو بازی ریختم
اما مشکل دقیقا همونجا است یعنی از مرحله 9 به بعد بازی خود به خود خارج میشه حتی با سیو شخص دیگه ای
من بازی 43 گیگی رو ریختم و تا اینجا اصلا هیچ مشکلی نداشتم و واقعا نمی دونم مشکل چی میتونه باشه!!

این اصلا ولفنشتاین نیست
هر چی که هست فقط ولفنشتاین نیست :|
ذره ای از اتمسفر ولفنشتاین تو بازی وجود نداره
یه بازی جدید که حتی شبیه ولفنشتاین نیست :|
باز قسمت قبل خوب بود حداقل اتمسفر ولفنشتاینی داشت
ولی این یکی دیگه ولفنشتاینی هم نیست :|

والا ما که نفهمیدیم این بالاخره جو و اتمسفر ولفنشتاین قبلی رو داره یا نه.یکی میگه آره یکی میگه نه!

آخرین ویرایش:
یکم از دلهره بازی کم شده نسبت به نسخه های قبلی ولی بد نیست انصافا !!! گرافیکش هم خوبه !!! افت فریم نداره خودش خیلیه ...

قبل از آخرین مرحله که باید اون جنرال نازی رو کشت شخصیت بازی یک رویا می بینه که خودش و انیا با هم ازدواج کردن و فرزند هم دارن !!! ولی آخرش واسه من شخصیت بازی میمیره و به آنیا نمیرسه :((=(( راهی نداره پایانش زنده موند. اگر داره فقط بگید آره و توضیح ندید چطور ، که یک بار دیگه شروع کنم به بازی /:)

هم گیم پلی هم گرافیک بازی خوب هستن در کل اما فقط من موندم 50 گیگ حجم بازی هست کجای بازی رفته عکس زیر نه تکسچر هست نه پلیگان

آقا من یه GTX 670 و i5 3570k و 8 گیگ رم دارم!ولی سر این بازی 2 فریم میگیرم:|!دفعه اول که یه ربع بازی کردم درست بود،ولی وقتی برا بار دوم وارد بازی میشدم یک یا دو فریم میگرفتم!

کسی مثل این مشکلو نداشته؟

سلام
رو این PC نصب میشه ؟
NVIDIA GEFORCE 9500 GT
Gerafic : 1
Ram : 2
CPU : 3.2
Win 8 32Bit
--------------------
من رو این PC نصب کردم ولی وقتی رو بازی کلیک میکنم این ارورو میده
ارورشم الکیه .... تو مایه های اینه که ورژن مناسب ویندوزتونو بگیرین ! :|
الآن میخوام وینمو 64بیتی کنم ... به نظرتون اوکی میشه ؟
لطـــــــــــــــــــــفا جواب بدین

آقا من یه GTX 670 و i5 3570k و 8 گیگ رم دارم!ولی سر این بازی 2 فریم میگیرم:|!دفعه اول که یه ربع بازی کردم درست بود،ولی وقتی برا بار دوم وارد بازی میشدم یک یا دو فریم میگرفتم!کسی مثل این مشکلو نداشته؟
این مشکل بازیه نه سخت افزار شما، منم همینو دارم، راهش اینه که هر وقت بعده لود اینجوری شد تنظیماتو بزارید رو مینیموم و دوباره بازیو لود کنید، بعد تنظیماتو ببرید بالا اونوقت میشه بازی کرد، جالب اینه بعضی وقتا تکسچرا اصن لود نمیشن، میبینم بعده 5 دقیقه تازه لود شدن :)) واقعا خنده داره =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or