Witcher 3 Wild Hunt : اولین بازی نسل بعدی، رسما معرفی شد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
72280739084457268884.jpg

ساعاتی پیش کاور مجله Game Informer مشخص شد و عنوان قرار گرفته بر روی کاور چیزی نبود جز Witcher 3 : The Wild Hunt، که ظاهرا اولین عنوان معرفی شده برای نسل بعد کنسول ها خواهد بود.

کاور این مجله :

اطلاعاتی از این عنوان :
  • دنیای بازی 20% بزرگتر از Skyrim خواهد بود
  • جابجا شدن بین دو طرف نقشه بازی با اسب حدود 30 تا 40 دقیقه به طول می انجامد
  • حافظه گرلت به طور کامل برگشته است
  • Chapter یا Act در بازی وجود ندارد ( بازی یکپارچه است )
  • گرلت دیگر برای دیگران نمیجنگد و تنها به فکر خودش است
  • بازی شامل بخش های مختلفی از حل معما تا مبارزه با هیولاها خواهد بود
  • به نظر میاید Witcher 3 یک بازی نسل بعدی باشد
  • بازی با موتور جدید CD Projekt به نام CDRED Engine 3 ساخته خواهد شد
  • ظاهرا بازی Open World خواهد بود
  • هیچ بارگذاری بین حرکت تو دنیای بازی انجام نمیشه!!
  • قابلیت جابجایی سریع در هر نطه از نقشه وجود دارد.
  • تیم سارنده بازی دوبرابر تیم قبلی است.
  • بستگی به منطقه نقشه مینی گیمهای متنوعی در بازی وجود دارد.
  • جهان بازی 40 برابر بزرگتر از نسخه قبلی است.
  • هر سرزمین داخل بازی داستان مربوط به خودش را داراست.
  • داستان تهاجم نیلفگاردینها در خط داستانی اصلی بازی رخ میدهد.
  • هیولاهای موجود در نقشه بستگی به ساعت روز و شب و مکان نقشه دارد.
  • بازی بیشتر به سوی رومانس و عشق رفته و از رابطه های کم عمق جـنسی دوری کرده.
  • توانایی گشت و گذار با اسب یا قایق یا با پای پیاده در بازی وجود دارد.
  • قابلیت Fast Travel در بازی وجود دارد و میتوانید به سرعت بین مکان های یافته شده در نقشه جابجا شوید.
  • میتوان داستان بازی را رها کرد ولی انجام اینکار عواقبی رو به همراه خوهد داشت.
  • آب و هوا به صورت داینامیک تولید خواهند شد مثلا مدل ابرها به صورت حجمی و واقعی طراحی شده اند و نقاشی در آسمان نمی باشند.
  • ماموریت های قرار دادی در این نسخه وجود ندارند.
  • بسته به اطلاعات شما از آناتومی هیولا و تاکتیک های موجود علیه او میتوانید ضربات کاری به آن موجود وارد کنید.
  • گرلت حدود 96 انیمیشن برای بخش مبارزات خواهد داشت (نسخه قبلی 20 انیمیشن داشت)
  • شما میتواند با انجام Block یا Dodge حرکت فعلی خود را کنسل کنید (مبارزات)
  • میتوانید پیش آرایشگر رفته و مدل موهای گرلت را تغییر دهید.
  • قایق ها به صورت رئال تایم و با فیزیک واقعی روی آب شناور خواهند شد.
  • هنگام گشت و گذار در دنیای بازی Loadingـی وجود نخواهد داشت.

تصاویر :

منبع

پ.ن : پست اول با آمدن اطلاعات جدید آپدیت خواهد شد

آخرین ویرایش:
گیر نده بابا چرت بود دیگه قبول کن:(تو خودت u3 و geow و cod رو ول میکنی اینو میچسبی؟:>

چیز به شقیقه چه ربطی داره ؟!!!!!!:|
این چنتا بازی که گفتی همه اکشنن !
این بازیها هر کدوم حالو هوای خودشونو دارن
با این که خودم RPG باز نیستم اما خیلی از RPG بازها رو دیدم که با این بازی حال کردن

گیر نده بابا چرت بود دیگه قبول کن:(تو خودت u3 و geow و cod رو ول میکنی اینو میچسبی؟:>
من cod و uncharted3 و .... امثال این جور بازیارو ول میکنم میشینم witcher بازی میکنم ....
داری با ده دقیقه بازی کردن به یه اثر تحسین شده توهین میکنی ! شما هر موقع بازی رو کامل انجام دادی اون موقع بیا در موردش حرف بزن .

من cod و uncharted3 و .... امثال این جور بازیارو ول میکنم میشینم witcher بازی میکنم ....
داری با ده دقیقه بازی کردن به یه اثر تحسین شده توهین میکنی ! شما هر موقع بازی رو کامل انجام دادی اون موقع بیا در موردش حرف بزن .

حالا من گفتم 10 دقیقه.گیر دادینا.کسی که از اولش بازی به دلش نشینه چجوری میخواد 10ساعت بازی کنه؟
حسین داره ترول میکنه بابا
yahoo_4.gif

نه بابا ترول چیه مگه چلسیه که ترول خورش ملس باشه:dخب خوشم نیومد دیگه درک کنین>:d

ما که هیچکدوم از این چیزهای زیبارو ندیدیم.10دقیقه بازی کردیم انداختیمش توو سطل زباله:dبعدش نشستیم u3 بازی کردیم حال کردیم:d
اشکالت اینه که داری یه بازی RPG رو با یه TPS مقایسه میکنی :دی حتی توی همون دقایق اولیه بازی هم میشه به کیفیت داستان و عمق دیالوگ هاش پی برد :
Wise men don't wage war Triss

نه بابا ترول چیه مگه چلسیه که ترول خورش ملس باشه:dخب خوشم نیومد دیگه درک کنین>:d<
هیت بورز >:d<
profilepic28047_7.gif

حالا من گفتم 10 دقیقه.گیر دادینا.کسی که از اولش بازی به دلش نشینه چجوری میخواد 10ساعت بازی کنه؟

نه بابا ترول چیه مگه چلسیه که ترول خورش ملس باشه:dخب خوشم نیومد دیگه درک کنین>:d
اولا خوشم نیومد فرق داره با چرت بود . ok ?
دوما امکان داره ادم ده دقیقه یه بازی رو انجام بده حالش از بازی بهم بخوره بعدا که بیشتر روش حوصله بزاره یکی از طرفدارای بازی بشه . مثلا من وقتی برا اولین بار enslaved رو بازی کردم ان قدر بدم اومد که میخواستم بلو ری رو بشکنم ! ولی خب بعدا طرفدار بازی شدم . بازم ok ?

جدای از بحثتون موندم این بازی چی داره آخه؟:dمن که از شماره قبلی حالم بهم خورد
یک گیمر حرفه ای کسی است که با به پایان رساندن اولین مرحله بازی در موردش قضاوتی نمیکنه. چه برسه به شما که یک نگاه انداختی بد دیدی نمیتونی بازی کنی و هیچی سرت نمیشه بعدشم انداختی بازی رو کنار. تو که صبر ایوب نداری همون بهتر بری شوتر بازی کنی.

دوستان این عکس هایی که گذاشته شده برای نسل بعد یعنی ps4 و next xbox هست ؟ اگر این باشه اونقدر هم تفاوت نیست
البته تا نیومدن بازی نباید قضاوت کرد

این تصاویر اصلا برای نسل بعد نیست من شرط میبندم. دقیقا کیفیتی هست که الانم روی کنسول های نسل حاظر میبینیم. این بازی حتما برای هر دو نسل در نظر گرفته شده و تصاویر نسل بعدی رو هنوز نشون ندادن.

گفتن واسه این نسل نمیاد ، به فکر ارتقاع PC باش :d

نسخه قبلیش هنوز هم روی خیلی از سیستم ها روی آخرین تنظیمات اجرا نمیشه ، لامصب الکی سنگین بود

عکس هایی هم که از نسخه سه منتشر شده با اینکه از نظر گرافیک کلی در حد همین نسله ولی در مقایسه با نسخه های کنسول یه چیزای داره که ps3 , 360 تو خواب هم نمیتونن اجراش کنن
دقت کنید نورپردازی حجیم و AA بالا دوتا از این موارد هستند، البته مسلما این عکس ها مرتبط با نسخه PC هستن ولی اجرا کردنشون برای کنسول های نسل بعد امکان پذیره

گیر نده بابا چرت بود دیگه قبول کن
yahoo_2.gif
تو خودت u3 و geow و cod رو ول میکنی اینو میچسبی؟
yahoo_15.gif
حسین اسم آخرین بازی RPG که بازی کردی رو بگو

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or