Windows 8 ناامید کننده بود.

RattleSnake

کاربر سایت

Windows-81.jpg

بر اساس صحبت های یک منبع کاملا مورد اطمینان و موثق مایکروسافت در مورد فروش سیستم عامل جدید خود بسیار نا امید شده است و تقصیر را متوجه تولیدکنندگان PC می داند.

Windows 8 شروع کند و آهسته ای داشته است. با توجه به گفته های منبع مطمئنی از سوی مایکروسافت Paul Thurrott به سایت مرتبط به ویندوز گفته است که :" فروش سیستم عامل جدید مایکروسافت براساس پیش بینی ها نبوده است و حتی گفته شده است که:" نا امید کننده بوده است."

منبع همچنین از قول مایکروسافت می گوید: مایکروسافت فروشندگان PC را مورد سرزنش قرار می دهد. اشاره شده است این کاستی بخاطر " عدم توانایی برای رساندن و عرضه" آنها بوده است. مایکروسافت به تازگی با شرکای خود برای رقابت خط تولید تبلت Surface را راه اندازی کرده است.

آپدیت: سازنده Serious Sam آقای Alen Ladavac بحثی بزرگی را در فروم Steam شروع کرده است: اگر فقط صحبت این بود که از فروشگاه ویندوز دانلود بشود مشکلی نبود. این یک مرکز خوب و مشترک برای دانلود هرچیزی در آنجاست. اما مایکروسافت قابلیت دانلود app را در این فروشگاه تایید کرده است.

مایکروسافت رسما تایید کرده است که 4 میلیون از Windows 8 به فروش رفته است، و فروش تبلت Surface " متوسط" گزارش شده است. هفته پیش بعد از مدتی طولانی Steven Sinofsky مدیر ارشد بخش ویندوز و طراح اجرایی مایکروسافت این کمپانی را بعد از 23 سال ترک کرد.( این فرد طراح ویندوز 7 و 8 نیز بوده است.)

آپدیت:40 میلیون لایسنس فروخته شده که مشخص نیست مربوط به چه مصارفی است. 40 میلیون لایسنس این معنا رو ندارد که این سیستم عامل 40 میلیون کاربر دارد. تعداد زیادی لایسنس این ویندوز توسط تولید کنندگان سخت افزار خریداری شده است برای استفاده در دستگاه های جدید خود.
تحقیقات نشان می دهد Windows 8 فقط 15 میلیون کاربر بر روی PC دارد که معادل 1 درصد از 1.5 بیلیون کامپیوتر در جهان است.

آخرین ویرایش:
الان چه فرقی میکنه ؟! مهم اینه که در عرض 4 هفته این تعداد ادم به ویندوز 8 بروز شدند حالا چه تعداد فروش بوده و چه تعداد اپدیت شدن مهم نیست .

-------------------------------------
ویندوز 8 ناامید کننده هست :lol:

گزارشات یورو گیمر
40 میلیون لایسنس فروخته شده. 40 میلیون لایسنس این معنا رو ندارد که این سیستم عامل 40 میلیون کاربر دارد. تعداد زیادی لایسنس این ویندوز توسط تولید کنندگان سخت افزار خریداری شده است برای استفاده در دستگاه های جدید خود.
تحقیقات نشان می دهد Windows 8 فقط 15 میلیون کاربر بر روی PC دارد که معادل 1 درصد از 1.5 بیلیون کامپیوتر در جهان است.
خودم گفتم که معلوم نیست چه تعداد فروخته شده ولی از نظر لایسنس شدن به موفقیت ویندوز 7 رسیده و داره حتی ازش جلو میزنه . خود مایکروسافت هم گفته ویندوز 8 به یکی از موفقترین پروژه های تاریخی ما تبدیل میشه .
فروشش که 4 میلیون بوده که رسما تایید شده .

آخرین ویرایش:
گزارشات یورو گیمر
40 میلیون لایسنس فروخته شده. 40 میلیون لایسنس این معنا رو ندارد که این سیستم عامل 40 میلیون کاربر دارد. تعداد زیادی لایسنس این ویندوز توسط تولید کنندگان سخت افزار خریداری شده است برای استفاده در دستگاه های جدید خود.
خودم گفتم که معلوم نیست چه تعداد فروخته شده ولی از نظر لایسنس شدن به موفقیت ویندوز 7 رسیده و داره حتی ازش جلو میزنه . خود مایکروسافت هم گفته ویندوز 8 به یکی از موفقترین پروژه های تاریخی ما تبدیل میشه .

همیشه شرکتایی که نوآوری دارن و دزد نیستن (دقیقا برعکس اپل و گوگل)
:blink::blink::eek::eek::eek::eek::shocked::shocked::-o:-o:-o:|:|:|:|:|:-b:-b:-b[-((:|(:|(:|:-@:-q:-q:-q:-q:dots::coolgun:

من خودم الان ویندوز 8 دارم و خیلی ازش راضیم (البته واسه گیم ازش استفاده نمیکنم) مخصوصا از سرعت بالا اومدن زیادش (بوت) ولی یکی از دوستام داره میگه با خیلی از بازیا مشکل داره ولی من از تغییراتی که توش به وجود اومد خیلی خوشم اومد

گزارشات یورو گیمر

فروشش که 4 میلیون بوده که رسما تایید شده .

دوست عزیز تفکیک نشده چه مقدار از این روکامپیوترجدید بود و چه مقدار اپگرید اصلا مهم نیست مهم اینه که تونسته موفقیت ویندوز7رو تکرار کنه و در کنارش موفق ترین ویندوز تاریخ باشه.حالا معلوم نیست شما چرا گیر دادی به این:دی
حتی مایکروسافت گفته سرعت اپگریدبه ویندوز8داره از ویندوز7هم جلو میزنه
اون فروش4میلیونی هم مال هفته اول بود این امار جدید مال ماه اوله
حالا قصد شما از این پست چی بود؟؟میخواستی بگی موفق نبوده؟؟:دی

دوست عزیز تفکیک نشده چه مقدار از این روکامپیوترجدید بود و چه مقدار اپگرید اصلا مهم نیست مهم اینه که تونسته موفقیت ویندوز7رو تکرار کنه و در کنارش موفق ترین ویندوز تاریخ باشه.حالا معلوم نیست شما چرا گیر دادی به این:دی
حتی مایکروسافت گفته سرعت اپگریدبه ویندوز8داره از ویندوز7هم جلو میزنه
اون فروش4میلیونی هم مال هفته اول بود این امار جدید مال ماه اوله
حالا قصد شما از این پست چی بود؟؟میخواستی بگی موفق نبوده؟؟:دی
از نظر لایسنس موفق بوده نه فروش همون پستم که آمار رسمی هست نه غیر رسمی.

همیشه آدم اپدیت باشه براش بهتره حالا چه بد باشه چه خوب :) نسخه ی جدید ایراد های نسخه ی قبل رو رفع میکنه

---------- نوشته در 06:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:10 PM ارسال شده بود ----------

همیشه شرکتایی که نوآوری دارن و دزد نیستن (دقیقا برعکس اپل و گوگل) در حقشون بی انصافی میشه اما دست آخر حقشونو میگیرن ...
این چی میگه ؟ اپل دزده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o
باز میگفتی گوگل حرفت راست بود ولی اپل:)) واقعا خنده داره

ویندوز 7 با عرضه اش تونست طرفدارهای ویندوز XP را که علاقه ای ویستا نشون نداده بودن به خودش جذب کنه، یکی از دلایلی هم که شاید فروش 8 در مقایسه با 7 ناامید کننده بوده این که کاربرهای ویندوز 7 دلیل خاصی نداره که بخوان سراغ 8 برن و همه از ویندوزشون راضی هستن
جامعه گیمرها هم که از وقتی هم که مایکروسافت از لحاظ گیمینگ تقریبا دیگه PC را ساپورت نمیکنه اصلا نیازی به تغییر احساس نمیکنن و ویندوز 7 الان واسشون بهترین گزینه است

از نظر لایسنس موفق بوده نه فروش همون پستم که آمار رسمی هست نه غیر رسمی.
من واقعا نمیدونم هدف شما چیه گفتم که فرق نمیکنه مایکروسافت اعلام کرده که ویندوز8 از نظر فروش لایسنس به شرکت های سخت افزاری و فروش کامپیوتر و اپگرید کاربران(تفکیک نشده اینا)به اندازه محبوب ترین سیستم عمل دنیا یعنی ویندوز7موفق بوده در ماه اول و حتی داره سرعتشم از اون بیشتر میشه

پس وینوز8ابه اندازه ویندوز7موفق بوده و هر دو پرفروش ترین ویندوز های تاریخ بعد شما گیر دادین که وینوز8موفق نبوده؟؟

برای دو تا لبتاپ نصب کردم هیچ مشکلی نداره و عالی هم کار میکنه سرعتش از 7 خیلی بیشتره.. من خیلی وقتها تو 7 هنک میکنم ولی این تا حالا هکی ازش ندیدم..

جدا از بحث نبود چند کلید کاربردی ، تمرکز بیش از حد مایکروسافت بر روی قابلیت های لمسی دلیل اصلی فروش نه چندان مطلب این ویندوز بود .
اکنون پارادوکسی بوجود می اید ؛ " شکست ویندوز 8 تا چه حد بر روی آینده ی ویندوز تاثیر می گذارد ؟ "

فروش رو که میکنه ، فروشندگان پی سی هم کلا این چند وقت با همه گیر شدن تبلت ها و گوشی های هوشمند خرید پی سی کاهش داشته .
ویندوزش سرعت عالی داره ولی نبود منوی استارت تقریبا ویندوز رو واسه من غیر قابل استفاده میکنه ، چون خیلی بهش عادت دارم و ... ، از فایل اکسپلورر هم خوشم نیمد ، خیلی شلوغ بود ، و همینطور نبودن Aero Theme .

یک سری نرم افزاری های 2 مگی و 3 مگی هست مثل Start8 که منوی استارت رو تو ویندوز 8 قرار میده تازه کلی امکانات و ... هم داره.. فروش 40 میلیونی هم نشانه استقبال ملت از این ویندوز هست..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or