Windows 8 ناامید کننده بود.

RattleSnake

کاربر سایت

Windows-81.jpg

بر اساس صحبت های یک منبع کاملا مورد اطمینان و موثق مایکروسافت در مورد فروش سیستم عامل جدید خود بسیار نا امید شده است و تقصیر را متوجه تولیدکنندگان PC می داند.

Windows 8 شروع کند و آهسته ای داشته است. با توجه به گفته های منبع مطمئنی از سوی مایکروسافت Paul Thurrott به سایت مرتبط به ویندوز گفته است که :" فروش سیستم عامل جدید مایکروسافت براساس پیش بینی ها نبوده است و حتی گفته شده است که:" نا امید کننده بوده است."

منبع همچنین از قول مایکروسافت می گوید: مایکروسافت فروشندگان PC را مورد سرزنش قرار می دهد. اشاره شده است این کاستی بخاطر " عدم توانایی برای رساندن و عرضه" آنها بوده است. مایکروسافت به تازگی با شرکای خود برای رقابت خط تولید تبلت Surface را راه اندازی کرده است.

آپدیت: سازنده Serious Sam آقای Alen Ladavac بحثی بزرگی را در فروم Steam شروع کرده است: اگر فقط صحبت این بود که از فروشگاه ویندوز دانلود بشود مشکلی نبود. این یک مرکز خوب و مشترک برای دانلود هرچیزی در آنجاست. اما مایکروسافت قابلیت دانلود app را در این فروشگاه تایید کرده است.

مایکروسافت رسما تایید کرده است که 4 میلیون از Windows 8 به فروش رفته است، و فروش تبلت Surface " متوسط" گزارش شده است. هفته پیش بعد از مدتی طولانی Steven Sinofsky مدیر ارشد بخش ویندوز و طراح اجرایی مایکروسافت این کمپانی را بعد از 23 سال ترک کرد.( این فرد طراح ویندوز 7 و 8 نیز بوده است.)

آپدیت:40 میلیون لایسنس فروخته شده که مشخص نیست مربوط به چه مصارفی است. 40 میلیون لایسنس این معنا رو ندارد که این سیستم عامل 40 میلیون کاربر دارد. تعداد زیادی لایسنس این ویندوز توسط تولید کنندگان سخت افزار خریداری شده است برای استفاده در دستگاه های جدید خود.
تحقیقات نشان می دهد Windows 8 فقط 15 میلیون کاربر بر روی PC دارد که معادل 1 درصد از 1.5 بیلیون کامپیوتر در جهان است.

آخرین ویرایش:
من که امروز اینو نصب کردم الان دیگه ویندوز 7 واسم شده مثل xp.از همه نظر عالیه مخصوصا سرعت بالا اومدنش.بستگی داره چجوری بهش نگاه کنی الان دید نسبت به ویندوز از نگاه ایرانیا با خارجیا واستون مقایسه میکنم:
خارجیا:
1-ویندوز باید دارای نرم افزارهای کاربردی باشه تا دیگه مجبور نشیم بریم جدا واسش تهیه کنیم
2-ویندوز باید دارای کارایی و راندمان بالا روی تمام سخت افزارها باشد
3-ویندوز باید دارای پشتیبانی خوب باشد تا در صورت وجود مشکل بتونیم رفعش کنیم
4-ویندوز باید زیبا باشد و محیط آن کاربردی و قابل لمس باشد و...............
حالا ایرانیا:
1-ویندوز حتما باید دارای start باشد
2-باید بشه با سیستمای پنتیوم 3 راحتو بدون هیچ مشکلی نصب بشه
3-باید بتونیم با کارت گرافیک 128 کرایسیس 3 رو تو dx 11 اجرا کنیم
4-اگه کرک درست حسابی نداشته باشه باید در اون شرکتو تخته کرد
5-دوباره تایید میکنم حتما باید start داشته باشد(البته نرم افزارش واسه start جدا اومده ولی دیگه فایده نداره)

بعد اونوقت این 500 میلیونی که هنوز ویندوز اکس پی دارن ایرانی هستن دیگه ؟!

------------------

فرخ شاید 8 بتونه سیستم قالب بازار بشه اما نه به نزدیکی

شاید بعضی کسایی که بخوان از اکس پی مهاجرت به ویندوز جدید بکنن،7 و 8 رو جلوشون بزاری سمت 8 برن "که باز هم همشون به این صورت نمیشه" اما واقعا کسی که داره از 7 استفاده میکنه دلیل خاصی وجود نداره که بره سمت 8 ، حداقل خوده من هنوز چیزه خاصی توش ندیدم که بخوام دوباره "یه بار قبلا نصب کردم ببینم چطوره" برم سمتش
الان دیگه هر تبلتی یا لبتاپی بازار بیاد سیستم عمال وینودز 8 روش سواره .

لپتاپ درست، ولی هر تبلتی؟! شوخی میکنی؟!

لپتاپ درست، ولی هر تبلتی؟! شوخی میکنی؟!
پـ نـ پـ :d
بعد اونوقت این 500 میلیونی که هنوز ویندوز اکس پی دارن ایرانی هستن دیگه ؟!
ایرانی تبار هستن . :d
به نظرم که 8 با تبلت ها و سیستم های لمسی خیلی راحت تره . درسته که با موس هم میشه باهاش کار کرد ولی مثلا کشیدن موس از راست به چپ برای منوی استارت (طبق اون چیزی میگم که تو همین تاپیک شنیدم) بنظرم یه کار ... هست . (کلمه ی مناسب پیدا نکردم) .

الان دیگه هر تبلتی یا لبتاپی بازار بیاد سیستم عمال وینودز 8 روش سواره .
یه ضرب المثلی هست که میگه شما اول بردریت رو ثابت کن، بعد ادعای ارث و میراث کن.

صبر کنید 4 روز بگذره ببینیم اصلا مردم به عنوان یه سیستم عامل تاچ میتونن برا خودشون به عنوان جایگزین آندروید و iOS قبولش کنن و باهاش کنار بیان یا نه. بعد بگید هر تبلتی.

از اون گذشته Apple که درصد زیادی از بازار تبلت رو در اختیار داره هم قراره رو تبلت هاش ویندوز 8 بزنه؟!

یه ضرب المثلی هست که میگه شما اول بردریت رو ثابت کن، بعد ادعای ارث و میراث کن.

صبر کنید 4 روز بگذره ببینیم اصلا مردم به عنوان یه سیستم عامل تاچ میتونن برا خودشون به عنوان جایگزین آندروید و iOS قبولش کنن و باهاش کنار بیان یا نه. بعد بگید هر تبلتی.

از اون گذشته Apple که درصد زیادی از بازار تبلت رو در اختیار داره هم قراره رو تبلت هاش ویندوز 8 بزنه؟!
دنبال اسپمیا؟ منظور ایشون ل\ تاپ یا تبلت اصلی بازار هست یعنی: جایگزین ۷ می شه نه اندورید یا ios

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:35 PM ارسال شده بود ----------

پـ نـ پـ :d

ایرانی تبار هستن . :d
به نظرم که 8 با تبلت ها و سیستم های لمسی خیلی راحت تره . درسته که با موس هم میشه باهاش کار کرد ولی مثلا کشیدن موس از راست به چپ برای منوی استارت (طبق اون چیزی میگم که تو همین تاپیک شنیدم) بنظرم یه کار ... هست . (کلمه ی مناسب پیدا نکردم) .
منوی استارت که کلا برای تاچه فکر نکم desktop سوار اصلا ازش استفاده کنه البته برای جا به جایی در استارت می شه از اسکرول موس هم استفاده کرد

دوستان لطفا اول این ویندوز رو نصب کنید بعد نظر بدین
خودم دو هفته ای میشه نصبش کردم/ خیلی هم خوب داره واسم کار میکنه/
سرعتش خیلی از 7 بیشتره / امنیت بالای داره/ و با نرم افزارهای قدیم هم خوب کار میکنه
حسابش کنین من درایو کارت dvb که مال ویندوز xp بود رو روش نصب کردم خیلی هم خوب داره کار میکنه
استارت هم حذف نشده فقط به رابط جدید تر مترو تغیر کرده وقتی موس رو بیارین جای قبلیه استارت پیدا میشه
اگر از من میدونین به وین8 اپدیت کنین / تجربه ثابت کرده شرکت ها در نسخه های جدید پس رفت نمیکنن پیشرفت میکنن

دوستان لطفا اول این ویندوز رو نصب کنید بعد نظر بدین
خودم دو هفته ای میشه نصبش کردم/ خیلی هم خوب داره واسم کار میکنه/
سرعتش خیلی از 7 بیشتره / امنیت بالای داره/ و با نرم افزارهای قدیم هم خوب کار میکنه
حسابش کنین من درایو کارت dvb که مال ویندوز xp بود رو روش نصب کردم خیلی هم خوب داره کار میکنه
استارت هم حذف نشده فقط به رابط جدید تر مترو تغیر کرده وقتی موس رو بیارین جای قبلیه استارت پیدا میشه
اگر از من میدونین به وین8 اپدیت کنین / تجربه ثابت کرده شرکت ها در نسخه های جدید پس رفت نمیکنن پیشرفت میکنن

دوست عزیز اینجا کلمه نا امید کننده اورده شده کسی نگفته win8 مشکل داره یا خوب نیست

بله بله سریعترین و بالاترین میزان فروش ویندوز واقعا نا امید کننده بود . :( نمیبینید کاربرا چقدر ناراضین از ویندوز 8 ؟! همین خود من از اینکه بازیا 1000 درجه روونتر اجرا میشن و سیستمم هنگ نمیکنه و تو 4-5 ثانیه بالا میاد خیلی ناراضیم ! :( خدا رو شکر این ترول کردنای مایکروسافت همیشه بی نتیجست ! اون از Valve که خودشو مسخره ی خاص و عام کرد با برتر دونستن لینوکس اینم از ترولای دیگه ! بالاترین میزان رضایت کاربرا و بهترین و سریعترین فروش ویندوز همگی باعث نا امیدی شدن , البته نا امیدی شرکتای رقیب ! بزودی با ویندوز فون 8 هم خدمت میرسیم و نا امید کننده بودن اونم بررسی میکنیم که چرا از آیفون 5 تو اکثر سایتا بهتر میفروشه Nokia Lumia 920 . کلا هرچی مایکروسافت میزنه نا امید کنندست ... >:d اینم از آمار و اخبار نا امید کننده ی ویندوز فون . http://www.phonearena.com/news/Swed...hat-seen-for-the-Samsung-Galaxy-S-III_id37071 کلا 1% فک کنین مایکروسافت کاری رو شروع کنه و 3-4 سال بعد توش برتر از دیگران نباشه ! PC و Laptop - کنسول بازی و حالا موبایل و تبلت جنگ جدید مایکروسافت هست . همیشه شرکتایی که نوآوری دارن و دزد نیستن (دقیقا برعکس اپل و گوگل) در حقشون بی انصافی میشه اما دست آخر حقشونو میگیرن ...

آخرین ویرایش:
اصلا خود شما متن خبر رو خوندی کلمه به لایسنس رو تو خبر دیدی؟
الان چه فرقی میکنه ؟! مهم اینه که در عرض 4 هفته این تعداد ادم به ویندوز 8 بروز شدند حالا چه تعداد فروش بوده و چه تعداد اپدیت شدن مهم نیست .

-------------------------------------
ویندوز 8 ناامید کننده هست :lol:

آخرین ویرایش:
به نظر من ویندوز 7 پا برجا میمونه . به خصوص برای گیمرا !
مثل زمانی که ویستا اومد ولی هنوز مردم بیشتر از XP استفاده میکردن !
الان همون حالته ! .
من خودم از دوستانی که 7 داشتن ، سوال میکردم همه میگفتن که 7 رو نگه میداریم .
ولی بعضی ها که لپ تاپ دارن و کارشون چیزی چز مرور اینرنت و ایمیل نیست میرن دنبال 8 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or