WII U vs PS3 vs XBOX 360

خوب این حرفتونو قبول دارم این بخش از طراحی سونی ضعیف بود و بهاش رو هم خیلی سنگین پرداخت امیدوترم درس گرفته باشه. ببینید دوستان همین که من و شما داریم فنی بحث میکنیم و به نتیجه نمیرسیم موید همین مسئله است که اگر تفاوتی هم بین وی یو و ps3 باشه اینقدر این تفاوت نا چیزه که خیلی به چشم نمیاد ولی در زمینه ی عشق به نینتندو بگم که منم با شما و sackboy عزیز کاملا هم عقیدم گرافیک کنسولای نینتندو در حد ps2 هم که باشه باز لذت بخشه و اصولا برای من یکی زیاد فرقی نمیکنه
ببین خود من جزو اولین نفر هایی بودم که تو ایران wiiu گرفتم و الان منتظر نمایش چند تا بازیم که مهمترین همون دوتایی که گفتم
اما اگر یک دمو هم از ماریو جدید و شایعه ای که میگن اویل ریمیک در دست داره نشون بده به نظرم اوضاع خیلی عوض میشه

آخرین ویرایش:
خوش به حالت حسودیم شد:((. خدا از دهنت بشنوه. یه تاپیک دیگه هم گفتم متاسفانه نینتندو با شروع ضعیفی که داشته بعید میدونم تو این نسل یکه تاز باشه ولی معنیش اینم نیست که میره بغل دست سگا اگه خوب کار بکنه این زلدا هم که شما شات ازش گذاشتی زودتر رلیز بکنن احتمالش هست که خیلی هم موفق باشه به هر حال فن بیس نینتندو کوچیک نیست

درمورد 720/1080 بیشتر با آقا مهدی و بنیامین جان موافقم. همین Sony تاحالا نتونسته 3 - 4 تا عنوان درخور 1080 بسازه. سری U با اینکه گرافیک خیلی خوبی داره اما همچنان 720 هست. TLoU هم همینجوره. یه بازی مثل C3 هم با اینکه به ظاهر 1080ـه اما گرافیکش از U2 هم پایین تره.
WiiU یه کنسول نسل بعدیه و پتانسیل زیادی داره. نینتندو فقط درمورد CPU یه خورده کمکاری کرده که تا اونجایی که من شنیدم، متخصصینش رو برای بهینه کردن عنوان ها به استدیو های بازی سازی میفرسته (گرچه ممکنه این کار هم کفایت نکنه). من تنها از این ناراحت شدم که نینتندو خیلی به سمت بازیهای هاردکور کشیده شده و این مسئله کاملا در E3 2012 مشهود بود
حرف آخرم هم اینه که اگه استدیویی بتونه با CPU این کنسول یه جورایی کنار بیاد، میتونه عنوان خیلی قوی تری از لحاظ گرافیکی نسبت به X360 و PS3 بسازه.

خب خیال میکنی این چیه ؟ اینم خودش یک ضعفه دیگه
وقتی شما یک سخت افزاری داشته باشی که نتونن از پتانسیلش استفاده کنن به چه درد میخوره
اینم بگم فقط CPU کنسول ps3 قوی تر بود توی GPU از 360 خیلی ضعیف تر بود

یاد سگا ساترن افتادم که از نظر cpu از همه قویتر بود ولی نمیتونستن برحسب سخت افزار دستگاه بازی بسازن

یاد سگا ساترن افتادم که از نظر cpu از همه قویتر بود ولی نمیتونستن برحسب سخت افزار دستگاه بازی بسازن

بله سگا ساترن هم همین ایراد رو داشت اکثر بازیاش گرافیک داغون بودن ولی یه بازی داره من اورجیناشو دارم virtua fighter 2 واقعا غیر ممکنه که ps1 بتونه اون بازیو با اون گرافیک رندر کنه ولی فقط یه بازی اینجوری داشت

بله سگا ساترن هم همین ایراد رو داشت اکثر بازیاش گرافیک داغون بودن ولی یه بازی داره من اورجیناشو دارم virtua fighter 2 واقعا غیر ممکنه که ps1 بتونه اون بازیو با اون گرافیک رندر کنه ولی فقط یه بازی اینجوری داشت

اتفاقا من هم دارمش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or