مهدی عزیز، این عکسهایی که میزاری من کجای دلم جا بدم ؟
آخه من از این اینجور چیزای فانتزی بدم میاد. همون یبار که بایونتا رو دیدم برا 7 پشتم بسه.
حرف من اینه که چرا نینتندو یه بازی دیگه ای تو یه سبک دیگه ای با یه داستان دیگه ای و گرافیک دیگه ای نمیسازه ؟
من هم دلم میخواد وی یو بگیرم منتها نه به خاطر زلدا و بایونتا و متروید. از اینا خوشم نمیاد.
من بعد 17 سال PC گیمر بودن تو سونی و 360 بازی هایی رو دیدم که ارزش داشت به خاطرشون کنسول بگیرم ولی متاسفانه تو نینتندو اینا رو نمیبینم.
نینتندو هم متاسفانه چسبیده به یه تعداد فن ثابت که همیشه هم هستن و اصلا یا دلش نمیخواد یا به نظر من نمیتونه فن های جدیدی رو جذب کنه.
فن های جدیدش کودکان زیر 10 سال هستن و فن های قدیمیش هم کودکان نسل قبل تر.
پس کو جا برا من که الان میخوام نینتندو رو تحربه کنم ؟
علی آقا حرف شما کاملا متینه و من به شما حق میدم چون سلیقه ی ادما متفاوته
نینتندو بازی های خوب و هارد کور هم داره که متاسفانه زیر بارون انحصاری هاش گم میشه
شما نگاه کن توی گیم کیوب بازی های شاخ زیاد داشت نمونه اش دو تا رزیدنت اویل انحصاری ای بود که توش وجود داشت یا مثلا اویل 4 رو بهتر از کنسول های دیگه اجرا میکرد
اما wii کمی متفاوت تر شد و بیشتر به سمت بازی های فانتزی منعطف شد اما نینتندو میخواد توی این نسل بازی های گرافیکی هم در کنار انحصاری هاش داشته باشه
اما متاسفانه لانچ خیلی بد انجام شد با اینکه فروش لانچ خوب بود اما برای بقیه ی راه کافی نبود
نینتندو توی این E3 برنامه زیاد داره البته شاید این E3 هم نظر شما رو جلب نکنه چون میخواد بازی های انحصاری خودشو معرفی کنه
اما بازی های مثل Shadow of enternal هم داره که سبک S-H هستش و گرافیک خیلی خوبی داره و با موتور CE3 ساخته شد
ببین اینو بدون اگر میخوای بیای سمت نینتندو باید به این فکر کنی که میخوای با یک دنیای
دیگه ای از گیم برخورد کنی نه کنسولی با بازی های مولتی و چند انحصاری !
ببین نینتندو اصالت بازی سازی خودشو از نسل های قبل حفظ کرده شما نگاه کن همین ماریویی که همه میزنن تو سرش تو BC از نسخه ی NES تا نسخه ی Wiiu یک سبکی بوده و تا الانم همینه
اما میبینی که با عرضه شدنش دوباره بازی پر فروشی میشه
در کل به نظرم ار دوست داری نینتندو رو تجربه کنی باید با یک ذهنیت متفاوت بیای
ببین این تریلر رو نگاه کن برای همون Shadow of enternal هستش مطمئنم نظرت جلب میشه البته اگر میتونی برو از یوتوب ویدئو HD رو ببین
[video=aparat;BwNyc]http://www.aparat.com/v/BwNyc[/video]