WII U vs PS3 vs XBOX 360

سبک گرافیکی هم فرق می کنه
wiiuتوانایی اجرای بازی ها روی 1080 و 60 فریم رو داره
و روی 1080 هم 3dرو اجرا می کنه
gpuمدرن تر و قدرتمند تر هست
رم 4 برابر بیشتر از کنسول های این نسل داره
ed ram هم 3 برابر استفاده شده توی 360 هست
طبق شایعات cpuام با اپدیت قوی تر از اون دو تا می شه

- - -ویرایش - - -

داداش اصلا چرا راه دور میری شما
ببین همین تریلری که من گذاشتم توی چند پست بالاتر یک نگاه بکن ببین فیزیک لباسش رو و همچنین محیط و سنگ های ساختمون رو نگاه کن
به راحتی میشه وجود تسلیشن رو توش تشخیص داد در صورتی که دمو بازی برای شروع کار هست و بازی در اویل شروع نسله و Tlou برای آخر نسل
این خیلی مهمه

- - -ویرایش - - -

اتفاقا به نظر من کیفیت نداره
یک دکتر گوش و حلق و بینی برو ببین زخمی نشده :d
کیفت داره تا e3 صبر کن
ملت که کف کرده بودن

- - -ویرایش - - -

نه برادر من the last of us از پیش رنده شده کلا نداره و همش in game هستش یه لینک خودتون هم ببینید که محیط اطراف ماشین چقدر وسیعه
THE LAST OF US تریلر-
بله مال بازی هست اما این ها نزدیک به 4 سال روش کار کردن
دموی زلدا چند ماه بیشتر نبوده

نه برادر من the last of us از پیش رنده شده کلا نداره و همش in game هستش یه لینک خودتون هم ببینید که محیط اطراف ماشین چقدر وسیعه
THE LAST OF US تریلر-

آقا من میگم عکسی که دادی رندر شده هست نگفتم بازی رندر شده هست
این تریلر ها رو من دیدم قبلا
من یک سوال دارم Tlou چندمین تجربه ی ND بر روی ps3 هست ؟ چند سال از عمرش رو براش شناخت ps3 گذرونده ؟

سبک گرافیکی هم فرق می کنه
wiiuتوانایی اجرای بازی ها روی 1080 و 60 فریم رو داره
و روی 1080 هم 3dرو اجرا می کنه
gpuمدرن تر و قدرتمند تر هست
رم 4 برابر بیشتر از کنسول های این نسل داره
ed ram هم 3 برابر استفاده شده توی 360 هست
طبق شایعات cpuام با اپدیت قوی تر از اون دو تا می شه

- - -ویرایش - - -

کیفت داره تا e3 صبر کن
ملت که کف کرده بودن

- - -ویرایش - - -

بله مال بازی هست اما این ها نزدیک به 4 سال روش کار کردن
دموی زلدا چند ماه بیشتر نبوده
بله حس3 هم میتونه رزولوشن 1080p رندر بکنه در ضمن طبق مشخصات فنی اعلام شده توسط نینتندو یک گیگ از رم وی یو صرفا برای سیستم عامله و بازی ها نمیتونن ازش استفاده کنن برو ویکیپدیا مدخل وی یو نوشته

بله حس3 هم میتونه رزولوشن 1080p رندر بکنه در ضمن طبق مشخصات فنی اعلام شده توسط نینتندو یک گیگ از رم وی یو صرفا برای سیستم عامله و بازی ها نمیتونن ازش استفاده کنن برو ویکیپدیا مدخل وی یو نوشته
ps3فقط می تونه فیلم 1080 رو نشون بده این بازی هایی هم که می گن 1080 هست 1080 واقعی نیست
بله اما نینتندو انلاکش کنه اگه اشتباه نکنم یک بازی هم از 2 گیگ استفاده می کنه

خب داداش اونو قبول داریم اما یک چیزی که هست ps4 هم 1080 داره اما با 1080 ps3 در یک سطحه ؟
چطور بازی های U3 و KZ3 روی 720 هستن ؟ و خیلی بازی های دیگه ؟ یا مثلا RDR روی 640P اجرا میشه

بی خیال من میگم به جایی نمیرسیم به همین خاطره

- - -ویرایش - - -

ps3فقط می تونه فیلم 1080 رو نشون بده این بازی هایی هم که می گن 1080 هست 1080 واقعی نیست
بله اما نینتندو انلاکش کنه اگه اشتباه نکنم یک بازی هم از 2 گیگ استفاده می کنه

بنیامین کدوم بازیش از 2 گیگ استفاده کرده ؟

خب داداش اونو قبول داریم اما یک چیزی که هست ps4 هم 1080 داره اما با 1080 ps3 در یک سطحه ؟
چطور بازی های U3 و KZ3 روی 720 هستن ؟ و خیلی بازی های دیگه ؟ یا مثلا RDR روی 640P اجرا میشه

بی خیال من میگم به جایی نمیرسیم به همین خاطره

- - -ویرایش - - -

بنیامین کدوم بازیش از 2 گیگ استفاده کرده ؟
اسمش رو به خاطر ندارم می گردم پیدا می کنم

این دیگه ازون حرفا بود ها

ولی من یه شانس دیگه به وی یو میدم the last of us بازی نسل آخر ps3 هستش و بازی سازا حسابی وقت داشتن ps3 رو خوب بشناسن در مورد وی یو این شانسو نداشتن شاید یکی دو سال دیگه بعداز اینکه چم و خم برنامه نویسی رو وی یو دستشون اومد گرافیک خیلی بهتری روش ببینیم من که خیلی امیدوارم ولی فعلا بیاید صادق باشیم اگه بدتر از ps3 نباشه بهتر هم نیست البته از نظر گرافیک میگم

ولی من یه شانس دیگه به وی یو میدم the last of us بازی نسل آخر ps3 هستش و بازی سازا حسابی وقت داشتن ps3 رو خوب بشناسن در مورد وی یو این شانسو نداشتن شاید یکی دو سال دیگه بعداز اینکه چم و خم برنامه نویسی رو وی یو دستشون اومد گرافیک خیلی بهتری روش ببینیم من که خیلی امیدوارم ولی فعلا بیاید صادق باشیم اگه بدتر از ps3 نباشه بهتر هم نیست البته از نظر گرافیک میگم
1080i می دونید چیه
سازنده ها میرن بازیشون رو روی 1080i می زنن بعد می گن full hd
یا بازیشون رو روی 720 اجرا می کنن بعد بعد به 1080 تغییرش می دن ولی کیفت همونه
حالا بیا بگید از اون حرف ها بود

اخه دوست عزیز مقایسه زمانی معنی میده که ما دو چیز رو که از یک ویژگی شباهت دارن معنی میده نه اینکه کاملا متفاوت باشه
الان شما میای The last of us رو با زلدا مقایسه میکنی خوب این اشتباهه
شما باید در یک بازی کنسول ها رو مقایسه کنی
مثلا این تریلر رو نگاه کن مقایسه فریم بازی و گرافیک NFS در wiiu و 360 و ps3 هست
فریم بازی در ps3 به 20 میرسه اونم در صورتی که گرافیک و رزولوشن پایین تری داره

Need for Speed: Most Wanted - Wii U vs. PS3 vs. Xbox 360 Frame-Rate Tests - YouTube

gpu که wiiu داره هم مدرن تر هست هم قدرتمند تر هم dx10 رو ساپورت می کنه وقتی و ram و edram هم پشتیبانیش می کنن قدرتش بهتر نشون می ده
توی mw به لطف همین هو تکسچیرهاش مال یک pc high endهست و پورت نسخه pcهست فریم بهتری هم داره تازه این پورت هست اون هم اول نسل

1080i می دونید چیه
سازنده ها میرن بازیشون رو روی 1080i می زنن بعد می گن full hd
یا بازیشون رو روی 720 اجرا می کنن بعد بعد به 1080 تغییرش می دن ولی کیفت همونه
حالا بیا بگید از اون حرف ها بود

بله میدونم چیه دوست عزیز:d حرف شما هم درسته اما تا حالا از خودتون پرسیدید که با اینکه ps3 از xbox قویتره معمولا بازیهای ثرد پارتی روی xbox گرافیک بهتری دارن احتمالا خودتون جوابشو میدونید ps3 بخاطر معماری cell و مشکلات برنامه نویسی شهره عالمه اصلا یکی از دلایل شاخ شدن xbox توی این نسل همین بود. بازی سازا یا تواناییش رو نداشتن که بازی فول اچ دی رو ps3 بدن یا براشون خیلی پر خرج بود که بیخیالش شدن اصولاخود سونی و استودیو های وابسته به اون بودن که این بازیارو ساختن و از حداکثر توانش استفاده کردن مثل همین naughty dog که تحت تملک سونیه. پس ایراد از بازی سازاست نه از سخت افزار.

- - -ویرایش - - -

اخه دوست عزیز مقایسه زمانی معنی میده که ما دو چیز رو که از یک ویژگی شباهت دارن معنی میده نه اینکه کاملا متفاوت باشه
الان شما میای The last of us رو با زلدا مقایسه میکنی خوب این اشتباهه
شما باید در یک بازی کنسول ها رو مقایسه کنی
مثلا این تریلر رو نگاه کن مقایسه فریم بازی و گرافیک NFS در wiiu و 360 و ps3 هست
فریم بازی در ps3 به 20 میرسه اونم در صورتی که گرافیک و رزولوشن پایین تری داره

Need for Speed: Most Wanted - Wii U vs. PS3 vs. Xbox 360 Frame-Rate Tests - YouTube
برادر من گرافیک که ربطی به سبک بازی نداره مقدار پلی گونهایی که یه کنسول میتونه در ثانیه رندر بکنه ملاکه. ربطی به زلدا و غیر زلدا هم نداره

بله میدونم چیه دوست عزیز:d حرف شما هم درسته اما تا حالا از خودتون پرسیدید که با اینکه ps3 از xbox قویتره معمولا بازیهای ثرد پارتی روی xbox گرافیک بهتری دارن احتمالا خودتون جوابشو میدونید ps3 بخاطر معماری cell و مشکلات برنامه نویسی شهره عالمه اصلا یکی از دلایل شاخ شدن xbox توی این نسل همین بود. بازی سازا یا تواناییش رو نداشتن که بازی فول اچ دی رو ps3 بدن یا براشون خیلی پر خرج بود که بیخیالش شدن اصولاخود سونی و استودیو های وابسته به اون بودن که این بازیارو ساختن و از حداکثر توانش استفاده کردن مثل همین naughty dog که تحت تملک سونیه. پس ایراد از بازی سازاست نه از سخت افزار.

- - -ویرایش - - -

برادر من گرافیک که ربطی به سبک بازی نداره مقدار پلی گونهایی که یه کنسول میتونه در ثانیه رندر بکنه ملاکه. ربطی به زلدا و غیر زلدا هم نداره
تا وقتی بازی 1080 نداشته باشه همش حرفه
عزیز مهدی می گه دو تا بازی شبیه به هم رو مقایسه کنید نه دو تا بازی متفاوت

- - -ویرایش - - -

خب خیال میکنی این چیه ؟ اینم خودش یک ضعفه دیگه
وقتی شما یک سخت افزاری داشته باشی که نتونن از پتانسیلش استفاده کنن به چه درد میخوره
اینم بگم فقط CPU کنسول ps3 قوی تر بود توی GPU از 360 خیلی ضعیف تر بود

خب خیال میکنی این چیه ؟ اینم خودش یک ضعفه دیگه
وقتی شما یک سخت افزاری داشته باشی که نتونن از پتانسیلش استفاده کنن به چه درد میخوره
اینم بگم فقط CPU کنسول ps3 قوی تر بود توی GPU از 360 خیلی ضعیف تر بود
خوب این حرفتونو قبول دارم این بخش از طراحی سونی ضعیف بود و بهاش رو هم خیلی سنگین پرداخت امیدوترم درس گرفته باشه. ببینید دوستان همین که من و شما داریم فنی بحث میکنیم و به نتیجه نمیرسیم موید همین مسئله است که اگر تفاوتی هم بین وی یو و ps3 باشه اینقدر این تفاوت نا چیزه که خیلی به چشم نمیاد ولی در زمینه ی عشق به نینتندو بگم که منم با شما و sackboy عزیز کاملا هم عقیدم گرافیک کنسولای نینتندو در حد ps2 هم که باشه باز لذت بخشه و اصولا برای من یکی زیاد فرقی نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or