WII U vs PS3 vs XBOX 360

benjohn

کاربر سایت
خوب بحث در مورد نینتندو و کنسول جدیدش بدجور داغ شده و یه سری از دوستان بر ضدش و بعضی به نفعش موضع گرفتند و دعوای زیادی براه افتاده حالا سوال اینه که به نظر شما آیا واقعا کنسول وی یو از نظر سخت افزاری و همینطور نرم افزاری توانایی رقابت با کنسولهای فعلی سونی و مایکروسافت رو داره یا نه؟

بی خیال داداش اصلا کسی تو این بحث شرکت نکنه چون بحث از پایه اشتباه هست
خود نینتندو گفته : بازار ما جدای بازار کنسول های سونی و مایکروسافت هست و اینو توی نسل های پیش نشون داده حالا شما میخوای چیو مقایسه کنی ؟ دو بازار جدا از هم رو ؟
بی خیال

دوستان خواهش میکنم موضع نگیرید به هر حال به علت اینکه این کنسولا از نظر قیمت و قدرت سخت افزاری تقریبا تو یه رده هستن به هر حال خواهی نخواهی باید با هم رقابت کنن به هر صورت ممنون از نظر عزیزان.

دوستان خواهش میکنم موضع نگیرید به هر حال به علت اینکه این کنسولا از نظر قیمت و قدرت سخت افزاری تقریبا تو یه رده هستن به هر حال خواهی نخواهی باید با هم رقابت کنن به هر صورت ممنون از نظر عزیزان.
اول این که با کنسول های نسل بعد رقابت می کنه نه نسل حاضر
انتظارات مردم هم کاملا متفاوت هست
قدرتش هم از این نسل بیشتر هست
بازی هاش هم متفاوت هست
wii u کاری به ps4 و xbox نسل بعد نداره اون ها راهشون جداست هیج نقطه مشترکی ندارن

والا نظر خود بنده اینه که گرافیک چدان هم مهم نیست. اگر دقت کرده باشید همیشه خیلی جالبه که ضعیفترین کنسول برنده ی نهایی بوده

مثلا ps2 از همه به نوعی ضعیفتر بود همینطور ps1 از نینتندو64 همچنین وی از کنسولای فعلی و نس ضعیفتر از مستر سیتم و جالب اینکه همه برنده ی نسل خودشون بودن

بازی هاش هم متفاوت هست
wii u کاری به ps4 و xbox نسل بعد نداره اون ها راهشون جداست هیج نقطه مشترکی ندارن

ولی تا جاییکه من دیدم تقریبا تمامی فنهای این کنسول دارن اونو با 360 و PS3 مقایسه میکنن.
به نظر من حتی فکر مقایسه با نسل بعد هم خنده داره.

بازی هاش هم متفاوت هست

به گرد نسل بعد هم نمیرسه. داری میگی با نسل بعد مقایسه بشه بعد میگی راهشون جداست؟

ولی تا جاییکه من دیدم تقریبا تمامی فنهای این کنسول دارن اونو با 360 و PS3 مقایسه میکنن.
به نظر من حتی فکر مقایسه با نسل بعد هم خنده داره.
بیشتر چیز دیگه ای خنده داره شما داری مقایسه می کنی با کنسول های این نسل که این خنده دار ترین چیز ممکنه. ما هیچ وقت کنسولی به نام میان نسلی نداریم.
....
کنسول نسل بعدی با نسل بعدی باید مقایسه بشه چه ضعیف باشه چه قوی

بیشتر چیز دیگه ای خنده داره شما داری مقایسه می کنی با کنسول های این نسل که این خنده دار ترین چیز ممکنه. ما هیچ وقت کنسولی به نام میان نسلی نداریم.
....
کنسول نسل بعدی با نسل بعدی باید مقایسه بشه چه ضعیف باشه چه قوی
کاری نداره که.
شما 2 تا بازی معرفی کن در حد نسل بعد. جدی میگم.
من که تا حالا نداشتم.
برم بررسیش کنم.

کاری نداره که.
شما 2 تا بازی معرفی کن در حد نسل بعد. جدی میگم.
من که تا حالا نداشتم.
برم بررسیش کنم.
به نظرت نینتدو بازی های بزرگش رو باید برای لانچ تایتل عرضه می کرد تا بگه ما هم بازی نسل بعد داریم همون دمو زلدا حکم زلدا نسل بعد رو داره. همین بایونتا 2 برای حرفم بسه.

خبر نداشتم فن ها تصمیم به مقایسه می گیرن :|
بازی نسل بعد هم که فقط باید گرافیک داشته باشه بعد اونوقت بازی فرقش با انیمیشن چیه:|

- - -ویرایش - - -

به گرد نسل بعد هم نمیرسه. داری میگی با نسل بعد مقایسه بشه بعد میگی راهشون جداست؟
کلا نسل بعد گرافیک هست دیگه :|
من می گم wiiu تفاوت زیادی با اون دو تا داره کسی بخواد مقایسش کنه با نسل بعد هست نه این نسل
مقایسه با نسل بعد هم درست نیست wii u بازی ها و سحت افزار و دسته خودش رو داره اون دو تا همینطور
به خاطر این هیچ نقطه مشترکی ندارن چون بازارشون جداست کسی بخواد این 3 تا رو بخره بین اون دو تا به شک می افته
نه برای wiiu
فروششون هم زمین تا اسمون فرق خواهد کرد

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا دوستان به سوال تاپیک جواب نمیدن. اصلا چیز توهین آمیزی نیست. ببینید سال 95 که ps1 به بازار اومد نینتندو هنوز داشت snes رو تولید میکرد نینتندو 64 هم قرار نبود تا سال بعدش تولید بشه خوب تنها اسلحه نینتندو بر علیه سونی تا سال آینده همون snes بود اومد سری دانکی کونک رو ارئه کرد که اتفاقا برای ps1 مشکل ساز شد و تونست تا سال بعد که نینتندو 64 بیاد نینتندو رو سر پا و قوی نگه داره. حالا هم ماچه دوست داشته باشیم یا نه نینتندو باید با کنسولای این نسل رقابت کنه تا نسل بعدی از راه برسه. سوالمو اینبار اینطور میگم آیا باز سازی زلدا wind waker که به صورت hd ارائه میشه میتونه با متال گیر 5 روی ps3 رقابت بکنه یا نه؟ به نظر من میتونه تا حدودی البته چون که بلاخره طرفدارای خودشو داره نظر شما چیه؟

نمیدونم چرا دوستان به سوال تاپیک جواب نمیدن. اصلا چیز توهین آمیزی نیست. ببینید سال 95 که ps1 به بازار اومد نینتندو هنوز داشت snes رو تولید میکرد نینتندو 64 هم قرار نبود تا سال بعدش تولید بشه خوب تنها اسلحه نینتندو بر علیه سونی تا سال آینده همون snes بود اومد سری دانکی کونک رو ارئه کرد که اتفاقا برای ps1 مشکل ساز شد و تونست تا سال بعد که نینتندو 64 بیاد نینتندو رو سر پا و قوی نگه داره. حالا هم ماچه دوست داشته باشیم یا نه نینتندو باید با کنسولای این نسل رقابت کنه تا نسل بعدی از راه برسه. سوالمو اینبار اینطور میگم آیا باز سازی زلدا wind waker که به صورت hd ارائه میشه میتونه با متال گیر 5 روی ps3 رقابت بکنه یا نه؟ به نظر من میتونه تا حدودی البته چون که بلاخره طرفدارای خودشو داره نظر شما چیه؟
برادر من زلدا و متال گیر بی شباهت هستن دو تا بازی هم سبک باید با هم رقابت بکنند
wiiu قابل مقایسه با اون دو تا نیست
با کنسول های نسل بعد هم همینطور
ففط فروششون بابد مقایسه بشه

برادر من زلدا و متال گیر بی شباهت هستن دو تا بازی هم سبک باید با هم رقابت بکنند
wiiu قابل مقایسه با اون دو تا نیست
با کنسول های نسل بعد هم همینطور
فیط فروششون بابد مقایسه بسع

شما درست میگی متفاوتن اما برای مثال خود من الان دوست داشتم میرفتم یه وی یو میخریدم اما چون بای پولا رو جمع کنم برای ps4 فعلا نمیتونم. پس میبینید که ربط پیدا میکنه همه نمیتونن دو تا یا سه تا کنسول بخرن و باید بین متال گیر و زلدا یکی رو انتخاب بکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or