Wii News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
قیمت مشخصی نداره که بهت بگیم!!
یه جا میده 400 یه جا میده 700 یه جا هم میده 350 !!
الان اصلا وقت خریدش تو ایران نیست!

مگه تو ایران اومده؟ من که جایی ندیدم.
بله اومده , البته من خونده بودم 350 تومن هست
توی توپ خونه بازیش رو دیدم پشت ویترین مغازه حتما خودش رو هم دارن
خیلی دوست دارم یکی داشته باشم ولی من آخر نفهمیدم گرافیکش دقیقا در چه سطحی هست
اگه نصفه 360 و پی اس 3 هم باشه خوبه

اون مغازه ای که دیدی میده 600 تومن البته با یه خرده چونه میشه دور وبر 500 تومن هم ازش گرفت بازیهاش هم 60 تومن;)

چه عجب یکی وی رو تو ایران دید. حالا اون مغازهه کجاس؟ اسمش چیه؟
گرافیک وی هم معلومه که به 360 و پی اس 3 نمیرسه ولی خیلی هم کم نیست. تقریبا یه ذره از 360 کمتره ولی افتضاح نیست. ولی بجاش کنترلر و نحوه ی بازی کردن کاملا برای نسل بعده ( چیزی که توی 360 و پی اس 3 دیده نمیشه ).

چه عجب یکی وی رو تو ایران دید. حالا اون مغازهه کجاس؟ اسمش چیه؟
گرافیک وی هم معلومه که به 360 و پی اس 3 نمیرسه ولی خیلی هم کم نیست. تقریبا یه ذره از 360 کمتره ولی افتضاح نیست. ولی بجاش کنترلر و نحوه ی بازی کردن کاملا برای نسل بعده ( چیزی که توی 360 و پی اس 3 دیده نمیشه ).
سلام
من توی پاساژ لباف دیدم تو مغازه.....:wacko: باید بگم؟
خودت بری می فهمی البته شاید مغازه های دیگه مثل کیان داشته باشن البته تو ویترینش ندیدم
اگه وی به قل شما یکم کمتر از 360 گرافیک داشته باشه خیلی خوبه

اگه وی به قل شما یکم کمتر از 360 گرافیک داشته باشه خیلی خوبه

قدرت wii از gc بیشتره!
gc تونست بازی re4 رو با اون گرافیک خوب اجرا کنه پس wii قابلیتش رو داره که چیزی فراتر از re4 رو اجرا کنه که البته باید بازیساز ها بخوان!
بای

یه نیگا به گرافیک همین رد استیل بندازید، رد استیل الان به نظر من بالا ترین گرافیک رو بین بازیهای وی داره. تازه این گرافیک الانه. ببینید یه مدت دیگه چی میشه.

قدرت wii از gc بیشتره!
gc تونست بازی re4 رو با اون گرافیک خوب اجرا کنه پس wii قابلیتش رو داره که چیزی فراتر از re4 رو اجرا کنه که البته باید بازیساز ها بخوان!
بای
100% همینطوره
به قوله دوستمون Nemessis همین رد استیل گرافیکه عالی داره و تازه اولش هست
GOOD LUCK

سلام چه خبر؟ .....امروز 1/1/2007 هست ....هنوز اون آدمه کرکش رو رو اینترنت قرار نداده؟
من خودم توپخونه رفتم ....شادی فقط بازی CoD رو داشت که 80 تومن میداد......یگانه هم رفتم نبود!!! یکی بره ازش بپرسه!
یه نیگا به گرافیک همین رد استیل بندازید، رد استیل الان به نظر من بالا ترین گرافیک رو بین بازیهای وی داره. تازه این گرافیک الانه. ببینید یه مدت دیگه چی میشه.
از نظر تکنیکی بهترین گرافیک برای LoZ هست که خودش نسخه Port شده GC هست!

من الان رسما TV ندارم!!چند روز بعد که رسید چندتا عکس از رو تلوزیون میگیرم ;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or