Wii News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میگم امین تو این وسط چیکاره ای؟:)
الان من تو ایران هستمم ....دستگاه رو از انگلیس به همون قیمت پایه یعنی 180 پوند به همراه همون بازی داخل پک یعنی Wii Sports گرفتم.
احساس میکنم که این پستم تا یه حدی آف هست!!برای همین:
Wii Media Center X\
Features

Videos - Wii Media Center X lets you stream and watch videos in the Flash video format (FLV) on your Wii. You can download flash videos from many places on the internet or create your own using Wii Video 9.

Music - Wii Media Center X lets you playback MP3s on your Wii without the need of an SD card.

Pictures - Red Kawa Media Center lets you view pictures on your Wii without the need of an SD card.

Files - Wii Media Center X lets you browse your files located on your server.

لینک

آخرین ویرایش:
اقا بحث رو چرا عوض می کنین. دعواهای خانوادگی جاش توی پیغام خصوصیه.;)

چند تا عکس مجهول! از پرنس ایرانی:

این از عکس اول
اینم از عکس دوم
این یکی مونده با آخریه
اینم که آخرین عکسه

این عکسها خیلی مجهولن. چرا؟ چون نحوه ی بازی کردن درست معلوم نیست. یعنی معلوم نیست که مثل نسخه های دیگه جلو رفتنیه یا مدل فیلمیه ( یعنی به صورت فیلم نشون میده و ما باید توی مواقع مورد نظر حرکت درست رو انجام بدیم ) یا یه مدل دیگه.

اه اه اه چه بازی آشغالی هم میخواد واسه ی وی بیاد. بد تر کفم خشک شد.

سلام بر همه
من درباره گرافیکwii می خواستم بدونم.اینکه میگن کسایی که به گرافیک اهمیت نمی دن wiiمی خرن.یعنی اینکه گرافیکش چه طوریاس؟؟یعنی از ps2 هم کمتره؟؟اگه میشه راهنماییم کنید.چون من اکه بشه می خوام wii بخرم. دارم روش تحقیقات گسترده:biggrin1: می کنم

ایول به شما که می خوای وی بخری...
به نظر من وی خیلی چیز توپیه ،نسبت به قیمتی که داره خیلی می ارزه
گرافیک بازی های وی از ps2 بیشتر است وهمین طور پشت سر هم داره بازیهای با گرافیک بالا برای وی میاد...
من که خودم تا ماه آینده وی رو شاخمه (چه حالی میده)

شما لطف کن تحت تاثی حرف هایی که تو فروم های ایرانی بر ضد وی زده میشه توجه نکن ، چون ایرانی ها فقط به گرافیک اهمیت می دهند و بس:mad:

کسایی که فهمیدن Wii و نینتندو چقدر از بقیه سر تر هستن، فقط یه بهونه برای ضعیف نشون دادن کنسولهای نینتندو دارن اونم گرافیکه ( که اصلاً هم کم نیست ) فقط گرافیک فوق العاده نداره که بخواد دهنت واز بمونه. یه گرافیکی داره که برای « بازی ها » مناسبه و اصلی ترین نکته در مورد کنسولهای نینتندو نوآوریهاییه که توی همه ی کنسولهاش بکار می بره و رقیبای دیگه تند و تند ازش تقلید می کنن.

من نمیدونم کی گفته گرافیک ps2 بالاست
xbox>gamecube>ps2
قدرت xbox تغریبا دو برابر gamecube وقدرت gamecube هم 2 برابر ps2
تازه تو e3 گفتن wii سه برابر از xbox قدرت گرافیکیش بیشتره:biggrin1:

سلام وقتی که wii تونست بازی farcry را اجرا کنه بدونید که گرافیکش بالاست چون بازیfarcry از موتور گرافیکی crytek استفاده میکند

من نمیدونم کی گفته گرافیک ps2 بالاست
xbox>gamecube>ps2
قدرت xbox تغریبا دو برابر gamecube وقدرت gamecube هم 2 برابر ps2
تازه تو e3 گفتن wii سه برابر از xbox قدرت گرافیکیش بیشتره
کسی نگفت که ps2گرافیکش بالاست,من می خواستم با کنسولی که همیشه دم دستمه و باهاش بازی می کنم(البته تو کلوب)چقدر گرافیکش فرق می کنه؟؟
ولی با این اوضاع خیلی امیدوار شدم .چون من زیاد به گرافیک بالا اعتقاد ندارم.بدون گرافیک بالا هم میشه بازی کرد و حاشو برد

کسی نگفت که ps2گرافیکش بالاست,من می خواستم با کنسولی که همیشه دم دستمه و باهاش بازی می کنم(البته تو کلوب)چقدر گرافیکش فرق می کنه؟؟
ولی با این اوضاع خیلی امیدوار شدم .چون من زیاد به گرافیک بالا اعتقاد ندارم.بدون گرافیک بالا هم میشه بازی کرد و حاشو برد

آخه چه جوری بگم:) هیچ جوری نمیشه گفت:) شما باید یه بار بازی کنی تا بفهمی چقدر بازی قشنگه....مثلا همین Wii Sports ......وقتی به عکس و تریلر نگاه میکنی میبینی که چندان جالب نیست یه چنتا آدم بدون دست و گوش دارن یه کارهای عجیبی میکنن:) اما وقتی بازی میکنی میبینی که چقدر بهت همون چیزها مزه میده....

esikhafan
اولین نفری هستی که من رو به اسم آیدیم صدا میکنی:)..اسم من احسان هست ;)
بجز وي اسپورت ديگه چه بازيهايي داري ؟
هیچی....:(

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or